Phuket
Like ons op Facebook

Reviews Phuket

8,5
9,2 Algemene ervaring
8,5 Locals
8,4 Interessant
8,8 Natuur
8,8 Stranden
7,2 Wildlife
8,8 Wandelingen en/of andere activiteiten
  • Aantal reviews: 9
  • Aantal waarderingen: 6

Magisch mooi! (bezocht in november 2017)

Review geschreven door Lottie Herfkens op 18 november 2018

Dit is waar je van droomt als je eerst denkt aan een reis naar Thailand: witte stranden, azuurblauwe zee, eindeloze hoeveelheid zon. En: lekker eten, vriendelijke mensen, mooie hotels en leuke dorpjes. Of je nu he-le-maal los wilt gaan in een super de luxe resort, of gewoon even wilt chillen in je hangmat op dat afgelegen strandje: op Phuket kan het allemaal.

7,7
9 Algemene ervaring
8 Locals
7 Interessant
8 Natuur
8 Stranden
6 Wildlife
8 Wandelingen en/of andere activiteiten

Pluspunten Phuket

  • mooie natuur
  • aardige mensen
  • lekker eten
  • zwemmen
  • zon
  • zee
  • strand

Minpunten Phuket

  • toeristisch
Ultieme tip: Denk goed na welk strand je kiest: elk heeft zijn eigen sfeer en doelgroep.
Aangeraden voor: Gezinnen, Backpackers, Stellen, Vriendengroep, Luxe reizigers, Budget reizigers

Honeymoon, Phuket (bezocht in november 2013)

Review geschreven door Kums Ralf op 30 december 2017

Phuket is gewoon een must-do voor veel mensen die graag reizen . Wij waren hier op huwelijksreis en hebben enerzijds genoten van de luxe van het centara grand beach hotel, gelegen op het strand van de baai van karon maar ook van onze vele uitstappen die we gemaakt hebben naar onder andere Maya beach, Phang Na, het bruisende nachtleven van Patong, Koh Phi Phi en de mooie jungletochten. Ook hebben we genoten van het eten zowel in het hotel als in kleine restaurantjes.

8,6
10 Algemene ervaring
8 Locals
8 Interessant
10 Natuur
8 Stranden
8 Wildlife
8 Wandelingen en/of andere activiteiten

Pluspunten Phuket

  • vriendelijke mensen
  • weer
  • bruisend

Minpunten Phuket

  • de vele russen die ook de weg naar daar hebben gevonden
Ultieme tip: Het vieuwpoint van karon is geweldig alsook een boottocht naar Maya beach mogen zeker niet ontbreken
Aangeraden voor: Gezinnen, Backpackers, Stellen, Vriendengroep, Avonturiers, Luxe reizigers, Budget reizigers, Natuurliefhebbers, Cultuurliefhebbers

Phuket best time solo trip (bezocht in juni 2017)

Review geschreven door Sam Nali op 05 december 2017

Eerste keer alleen op reis en dan naar Thailand. Is dat wel zo'n goed idee? JAAAHH zekers!! Ik heb hier de beste tijd van mijn leven gehad. Iedereen is super lief, het eten is fantastisch, het uitgaansleven is 24/7 geloof ik, stranden zijn om niet te vergeten en zo heb je nog zoveel meer in Thailand. Ik heb het hier zo erg leuk gehad en zo veel mensen mogen leren kennen, daarom ga ik over 2 weken er weer heen. In Bangkok kan je veel doen, en dan bedoel ik echt heel veel! Je kan overal eten: op straat, in restaurants, je kan het net zo duur maken als dat je zelf wilt. De skybars zijn echt anders dan in Nederland en het uitgaansleven is gewoon te GEK! Naar Chiang Mai ga je voor avontuur, wildlife, animal sanctuaries en activiteiten. In Phuket kom je om tot rust te komen met een heerlijke cocktail in je hand terwijl je je kleurtje een boost geeft. Ik heb vanaf Phuket meerdere eilandjes kunnen zien met een speedboot, het water rondom Koh Phi Phi is niet in woorden te zetten. Zo mooi dat je het gewoon zonde vindt om erin te zwemmen. Kortom Thailand is gewoon voor iedereen! Of je nou rust zoekt of een levensgenieter bent, in Thailand kom je niets tekort en zul je je nooit vervelen!

9,1
10 Algemene ervaring
9 Locals
9 Interessant
8 Natuur
9 Stranden
9 Wildlife
10 Wandelingen en/of andere activiteiten

Pluspunten Phuket

  • het weer
  • eten
  • strand
  • clubs

Minpunten Phuket

  • druk
  • chaotisch
Ultieme tip: Verblijf in Patong! Je zit centraal, je hebt het mooiste strand, leukste attracties en overal restaurants. 'De coze': super hotel voor weinig!
Aangeraden voor: Gezinnen, Backpackers, Stellen, Vriendengroep, Avonturiers, Budget reizigers

Paradijsje (bezocht in augustus 2017)

Review geschreven door Lisanne Stam op 11 november 2017

Phuket is ietwat toeristisch. Gelukkig zaten wij in Karon en dat scheelde al een hoop. Patong ligt iets verder en dat is enorm druk. Wel leuk om een keer te bezoeken en een drankje te doen! Tuktuks zijn onwijs leuk om als vervoermiddel te hebben in plaats van een taxi. In de avond zijn het net rijdende disco'tjes. Wij hebben super lekker gegeten! Vooral bij Two Chef's. Daar was een goede live band.

8,3
8 Algemene ervaring
9 Locals
9 Interessant
9 Natuur
9 Stranden
5 Wildlife
9 Wandelingen en/of andere activiteiten

Pluspunten Phuket

  • betaalbaar
  • relaxed
  • centraal
  • prachtige omgeving

Minpunten Phuket

  • veel toeristen
  • soms iets te rustig voor mij
Ultieme tip: Plan zoveel mogelijk uitstapjes naar mooie eilanden! Krabi, Phi Phi etc liggen dichtbij.
Aangeraden voor: Gezinnen, Stellen, Vriendengroep, Luxe reizigers, Natuurliefhebbers, Cultuurliefhebbers

het was een geweldige vakantie (bezocht in september 2017)

Review geschreven door Wikash Lalchand op 09 november 2017

Big Buddha en Patong beach prachtig om te zien geweldige ervaring zeker voor herhaling vatbaar en zeer goedkoop het eten en leven in Phuket. Natong beach ook prachtig om te zien vooral bij laag water.

Pluspunten Phuket

  • goedkoop

Minpunten Phuket

  • geen
Ultieme tip: tuk tuk goedkoop
Aangeraden voor: Gezinnen, Backpackers, Stellen, Vriendengroep, Avonturiers, Budget reizigers, Natuurliefhebbers, Cultuurliefhebbers

Phuket (bezocht in augustus 2013)

Review geschreven door Lianne Vreugdenhil op 06 november 2017

Een bootreis naar de eilanden van Phuket is prachtig, zorg wel dat je van tevoren het weer checkt.
Wij zijn verdwaald geraakt met de boot in een storm, maar gelukkig goed geëindigd.
Het wordt wel steeds meer toeristisch, dus gaan in het regenseizoen is het overwegen waard.

Pluspunten Phuket

  • betaalbaar
  • strand

Minpunten Phuket

  • toeristen
Ultieme tip: Het zuidelijkste puntje; Promthep Cape.
Aangeraden voor: Gezinnen, Stellen, Luxe reizigers

Leuk eiland: Phuket (bezocht in april 2017)

Review geschreven door Ada Vermeulen op 27 juni 2017

Phuket is een groen eiland met in april behoorlijk heftige regenbuien. Het is erg toeristisch maar een groot deel van de bevolking leeft ook van het toerisme. Het eiland heeft mooie stranden, bij Ya Nui Beach kan je mooie vissen zien.

Ultieme tip: Als je iets niet kan boeken omdat ze je niet begrijpen, vraag dan je hotel om je te helpen. Aanrader: ga naar een olifanten opvang!
Aangeraden voor: Stellen

Op Phuket is veel meer te beleven dan alleen de stranden waar het om bekend staat (bezocht in augustus 2007)

Review geschreven door Marian Beugelink op 03 juli 2016

Phuket is zwaar getroffen geweest tijdens de Tsunami. Hiervan was niets meer te merken.
De mensen zijn uiterst vriendelijk, behulpzaam en gastvrij.

8,7
9 Algemene ervaring
9 Locals
9 Natuur
9 Stranden
7 Wildlife
9 Wandelingen en/of andere activiteiten

Pluspunten Phuket

  • Phuket is goed betaalbaar
  • Veel excursies in omgeving

Minpunten Phuket

  • bij aankomst wordt overal geprobeerd je kleding op maat te laten maken
Ultieme tip: Bezoek de artistieke kunstenaarswijk op Patong, hier vind je mooie kunstwerken je spreek rechtstreeks met de makers ervan, zij vertellen wat er met het kunstwerk bedoeld wordt.
Aangeraden voor: Backpackers, Stellen, Vriendengroep, Avonturiers, Natuurliefhebbers, Cultuurliefhebbers

Droomvakantie thailand (bezocht in januari 2015)

Review geschreven door Monique Westende op 19 mei 2016

Een prachtige omgeving de mensen zijn super vriendelijk. Vooral het eten was heerlijk!!!!! Goed kijken waar veel mensen eten. Dan weet je dat je goed zit!!! En vergeet vooral niet om de Thaise massage te ondergaan, Heerlijk!!!

8,9
9 Algemene ervaring
8 Locals
9 Interessant
9 Natuur
10 Stranden
8 Wildlife
9 Wandelingen en/of andere activiteiten
Ultieme tip: Ga gezellig met de tuk tuk op stap. En ga ook een dag met de speedboot mee. Geweldig!!!!
Aangeraden voor: Stellen, Avonturiers, Natuurliefhebbers, Cultuurliefhebbers
Stay tuned

Wil jij elke maand naar Azië?

  • Schrijf je in voor de maandelijkse nieuwsbrief boordevol foto's, prijsvragen en insider tips.
  • Ook ontvang je speciale deals van onze partners.
  • En profiteer je van de leukste kortingen op reisproducten.

Aanmelden nieuwsbrief

Jordanië kenner
Sponsors