Like ons op Facebook

Hotels Thailand

333travel

333travel biedt maar liefst honderd hotels aan in Thailand. Via de zoek- en filterfunctie op de website van 333travel zoekt u eenvoudig naar een accommodatie die aan al uw wensen voldoet. Klik op het hotel voor meer informatie en foto’s van de kamers. Wanneer u een keuze heeft gemaakt, kunt u direct online een reservering plaatsen.

Booking.com

Slaap tijdens een rondreis door Thailand in een hotel in Bangkok of Chiang Mai dat je eenvoudig boekt via Booking.com. Op de website zoek je in het ruime aanbod van accommodaties in Thailand naar het hotel dat aan je wensenlijstje voldoet dat je vervolgens direct online kunt boeken. Voor het plaatsen van een hotelreservering via Booking.com is een credit card vereist.

Expedia

Weet jij al waar je wilt overnachten tijdens je rondreis door Thailand? Voor inspiratie en voor het boeken van hotels in Thailand kun je altijd bij Expedia terecht. Op Expedia.nl vind je meer dan tienduizend hotels verspreid over de verschillende regio’s van Thailand. Het navigatiemenu op de website vereenvoudigt het zoeken tussen de vele hotels.

Hostelworld

Een rondreis door Azië is niet compleet zonder een bezoek aan Thailand. Hostelworld helpt je bij het plannen van je vakantie in Thailand. Haar grote aanbod bestaat uit meer dan 1000 hostels verspreid over de verschillende steden en regio’s van het Aziatische land. De meer dan honderdduizend recensies van andere reizigers helpen je bij het maken van je keuze.

Like deze pagina
Top 10 aanbiedingen
Aanbevolen door ons
Vietnam kenner
Reis van de maand
Een avontuurlijke familiereis - va € 1610
Een avontuurlijke familiereis

18-daagse reis door Vietnam

  • Verblijf in een gezellige typisch Vietnamese volksbuurt van Hanoi
  • Er wordt gefietst, gekajakt en er wordt deelgenomen aan een kookles
Bekijk reis
Sponsors
Stay tuned

Wil jij elke maand naar Azië?

  • Schrijf je in voor de maandelijkse nieuwsbrief boordevol foto's, prijsvragen en insider tips.
  • Ook ontvang je speciale deals van onze partners.
  • En profiteer je van de leukste kortingen op reisproducten.

Aanmelden nieuwsbrief

Myanmar kenner