Like ons op Facebook

Familiereizen Thailand

ThailandKids

Toer per tuktuk langs kleurrijke tempels en fiets door de achterstraatjes van Bangkok. Met ThailandKids combineer je apen spotten in de jungle met relaxen onder een palmboom. Je slaapt in knusse familiehotels in de sfeer van de omgeving, met waar mogelijk een zwembad. Wij reizen zelf met kinderen en delen graag onze Thailandtips met je.

bekijk alle reizen van ThailandKids Best geboekte reizen

Djoser Family

Tijdens een gezinsvakantie van Djoser Family naar Thailand ontmoet je de in feloranje gewaden geklede monniken, verdwaal je in oude tempelcomplexen en geniet je van de zon op een tropisch eiland. Djoser Family zorgt voor een afwisselende rondreis door Thailand zodat zowel ouders als kinderen zich geen moment vervelen.

333travel

Laat uw kinderen kennis maken met Azië tijdens een rondreis door Thailand van 333travel. Tijdens onze kindvriendelijke rondreizen door Thailand verkent u het land op een rustig tempo en wisselt u ontspannen dagen op het strand en aan het zwembad af met spannende excursies zoals olifanten verzorgen. Meer weten? Bekijk alle rondreizen op onze website!

bekijk alle reizen van 333travel Best geboekte reizen

Better Places

Better Places brengt je rechtstreeks in contact met Anitthiya, onze reisspecialist in Thailand. Zij kent Thailand door en door en heeft veel ervaring met het organiseren van maatwerk reizen voor gezinnen met kinderen. Door te verblijven in kleinschalige familiehotels of bij de mensen thuis levert jouw reis een positieve bijdrage en heb jij een unieke ervaring. Je komt op bijzondere plekjes en je organiseert je reis voordelig, zonder tussenschakels, direct ter plaatse.

bekijk alle reizen van Better Places Best geboekte reizen

Lotus Tours

Thailand is ideaal voor een eerste kennismaking met Azië. Prachtige stranden, mooie accommodaties en een uiterst vriendelijke bevolking die gek is op kinderen. Combineer je verblijf aan het strand met een uitstapje naar de jungle of geniet van de kleurrijke tempels in Chiang Mai. Kijk op de website voor een mooie voorbeeldreis en neem contact op voor jouw droomreis! 

Van Verre Family

Thailand is een fantastische bestemming voor een reis met de kinderen. Prachtige stranden, reizen met de trein, jungle avontuur zoals slapen in een boomhut en natuurlijk prachtige stranden om te snorkelen. Slapen in een drijvend hotel, spannend! Met de familie rondreizen en bouwstenen Thailand maken wij van jouw wensen de ideale familiereis naar Thailand!

bekijk alle reizen van Van Verre Family Best geboekte reizen

Like deze pagina
Top 10 aanbiedingen
Aanbevolen door ons
Filipijnen kenner
Reis van de maand
Bali’s dieren, natuur en stranden - va € 1565
Bali’s dieren, natuur en stranden

Bali is de ideale bestemming voor een reis met kinderen van alle leeftijden

  • Ervaar de bijzondere hindoeïstische cultuur van de Balinezen en hun vriendelijke gastvrijheid
  • Ga voor een ontmoeting met een olifant, aapje of dolfijn!
Bekijk reis
Sponsors
Stay tuned

Wil jij elke maand naar Azië?

  • Schrijf je in voor de maandelijkse nieuwsbrief boordevol foto's, prijsvragen en insider tips.
  • Ook ontvang je speciale deals van onze partners!

Aanmelden nieuwsbrief

Mongolië kenner