Koh Chang
Like ons op Facebook

Reviews Koh Chang

7,2
6,5 Algemene ervaring
7,0 Locals
7,0 Interessant
8,0 Natuur
7,5 Stranden
6,5 Wildlife
8,0 Wandelingen en/of andere activiteiten
  • Aantal reviews: 7
  • Aantal waarderingen: 2

Iets teveel beïnvloed door toerisme (bezocht in november 2017)

Review geschreven door Djura Gommers op 11 december 2017

Koh Chang is mij eerlijk gezegd wat tegen gevallen. De stranden zijn mooi, maar vaak al bebouwd met bungalows en resorts. Het authentieke Thailand mist hier een beetje. Restaurants en bars zijn ingesteld op toeristen. Het typische Thaise leven vind je niet op Koh Chang. Als je gewoon komt om te relaxen aan het strand, dan is er niks mis met Koh Chang.

6,4
5 Algemene ervaring
6 Locals
6 Interessant
7 Natuur
8 Stranden
6 Wildlife
7 Wandelingen en/of andere activiteiten

Pluspunten Koh Chang

  • strand
  • relaxen

Minpunten Koh Chang

  • veel toeristen
  • niet authentiek
Ultieme tip: Bij Sanook Sanang Bistro (bij Kai Bae Beach) hebben we goed gegeten! We zijn er daarom twee keer geweest! ;-)
Aangeraden voor: Gezinnen, Luxe reizigers

Geweldig eiland (bezocht in januari 2016)

Review geschreven door Brian Hartogsveld op 04 december 2017

Prachtig eiland, zeker een bezoek waard. Veel te zien, aardige mensen. Naast strand ook geweldige jungle waar je met een gids een geweldige jungle trekking kunt doen. Ideaal gelegen wanneer je ook nog cambodja wil bezoeken.

8,0
8 Algemene ervaring
8 Locals
8 Interessant
9 Natuur
7 Stranden
7 Wildlife
9 Wandelingen en/of andere activiteiten

Pluspunten Koh Chang

  • betaalbaar
Ultieme tip: Jungle trekking met Tan.
Aangeraden voor: Backpackers, Vriendengroep, Avonturiers, Budget reizigers, Natuurliefhebbers

Koh Wai, waanzinnig klein eiland naast Koh Chang (bezocht in maart 2016)

Review geschreven door Vincent Stam op 22 november 2017

Een fantastisch klein en rustig eiland met een aantal kleine 'resorts', bamboehutjes op het strand en kristalhelder water voor je deur, wat wil je nog meer? Het is een klein eilandje dus geen winkels en weinig restaurantjes, maar als je tot rust wil komen in een prachtige natuurlijke omgeving zit je hier goed!

Pluspunten Koh Chang

  • Natuur

Minpunten Koh Chang

  • klein
  • weinig keuze
Ultieme tip: Ga 's nachts zwemmen om de oplichtende plankton te ervaren!
Aangeraden voor: Gezinnen, Backpackers, Stellen, Budget reizigers, Natuurliefhebbers

Het olifanten eiland.... (bezocht in november 2016)

Review geschreven door Diny Lenior op 12 november 2017

Koh Chang is eigenlijk een natuurreservaat. Het eiland heeft vanuit de lucht de vorm van de kop van een olifant. Het ligt op 5 uur rijden van Bangkok en dan nog 40 minuten met de ferry. Als je van feesten en disco houdt dan moet je hier niet naar toe gaan. Prachtige stranden.

Pluspunten Koh Chang

  • Geen massa toerisme
  • geen disco
  • prachtige zee voor duiken of snorkellen
Ultieme tip: Duiken, snorkelen, een paar uur rijden van Cambodja.
Aangeraden voor: Gezinnen, Backpackers, Stellen, Avonturiers, Budget reizigers, Natuurliefhebbers

Genieten!! (bezocht in mei 2016)

Review geschreven door Afra Geerling op 12 november 2017

Koh Chang is een heerlijk eiland, voor ieder wat wils. Je kunt heerlijk naar de ongerepte stranden, duiken, snorkelen, maar ook het binnenland intrekken met een scooter. Er is een prachtige natuur, maar een tempel bezoeken kan ook. Je kunt kiezen voor een backpackers-accommodatie, maar ook voor een luxe resort. Het eiland is vanuit Bangkok goed bereikbaar.

Pluspunten Koh Chang

  • Aardige locals
  • Goed bereikbaar
  • genoeg te doen
Ultieme tip: Garden Resort in Kai Bae is een prachtig resort met zwembad, opgebouwd en geleid door een ras Amsterdammer. Zijn vrouw maakt de lekkerste hamburgers van Koh Chang (Thais ;-) )
Aangeraden voor: Gezinnen, Backpackers, Stellen, Vriendengroep, Avonturiers, Luxe reizigers, Budget reizigers, Natuurliefhebbers

Sunset Koh Chang (bezocht in november 2006)

Review geschreven door Eef Kuintjes op 13 mei 2017

Ben samen met mijn dochter naar Koh Chang, Thailand, geweest. Je vindt hier prachtige natuur, standen en wildleven, een aanrader. Vanuit Bangkok met de bus naar Trat en vanuit daar met de Ferry naar Koh Chang. We hebben geslapen in een prachtige bungalow bij Ban Pu.

Pluspunten Koh Chang

  • Goedkoop
  • mooi
  • veel te beleven

Minpunten Koh Chang

  • wordt steeds drukker
Ultieme tip: Noteer altijd het nummer op het gele paatje op de achterdeur in een taxi, mocht je iets vergeten of willen klagen, dan kun je hiermee de chauffeur vinden.
Aangeraden voor: Gezinnen, Stellen, Luxe reizigers, Budget reizigers, Natuurliefhebbers

Prachtig eiland met weinig toerisme! (bezocht in juli 2015)

Review geschreven door Elise Ballais op 26 februari 2017

Ik vond Koh Chang een ontzettend mooi eiland, met overal veel mooie olifantenversieringen en prachtige stranden met groenig water. Het is zeker aan te raden om een boottour te doen waarbij je andere verschillende eilanden kan bezoeken, zwemmen met de olifanten (Koh Chang betekent letterlijk olifanteneiland), en in het bos te gaan kabelbanen!

Pluspunten Koh Chang

  • Goedkoop
  • aardige mensen
  • mooi
  • goedkope taxi
  • stranden
  • natuur
  • toerisme valt mee
  • lekker eten

Minpunten Koh Chang

  • pas op voor voedsel vergiftiging (kaas)
Ultieme tip: Het is zeker aan te raden om een boottour te doen waarbij je andere verschillende eilanden kan bezoeken, zwemmen met de olifanten, en in het bos te gaan kabelbanen!
Aangeraden voor: Gezinnen, Backpackers, Stellen, Vriendengroep, Avonturiers, Luxe reizigers, Budget reizigers, Natuurliefhebbers, Cultuurliefhebbers
Stay tuned

Wil jij elke maand naar Azië?

  • Schrijf je in voor de maandelijkse nieuwsbrief boordevol foto's, prijsvragen en insider tips.
  • Ook ontvang je speciale deals van onze partners.
  • En profiteer je van de leukste kortingen op reisproducten.

Aanmelden nieuwsbrief

Vietnam kenner
Sponsors