Varen Nha Trang

Varen Nha Trang

door Getaway Travel

Rondom de zuidwestkust liggen 71 kleine eilanden, waaronder het bekende Whale Island en Monkey Island. In de Cau Da Dock, iets ten zuiden van Nha Trang vertrekken iedere ochtend meerdere boottours naar een van de omliggende eilanden. Je moet er wel rekening mee houden dat je de boottocht minstens de avond van tevoren hebt geboekt. Dit kan bij vrijwel ieder hotel in Nha Trang.

Bedenk ook wat voor soort tour je wilt boeken. Je kunt namelijk meegaan met een boottour of een 'booze-tour'. Bij deze laatste krijg je lekkere lunch en vooral heel veel te drinken. Tegen de tijd dat je bij het laatste eiland bent zul je waarschijnlijk het verschil al niet meer zien. Je hebt gegarandeerd fun, maar mocht je echt voor het duiken gaan of kinderen meenemen dan zijn deze tours geen aanrader. Voor echt goede duiktours kun je beter een tochtje boeken bij de duikclubs.

ZELF NAAR Nha Trang?

Bekijk alle 18 reizen naar Nha Trang

De grootste partyboot was de Maman Hahn. Bij een tochtje met de Maman Hahn kreeg je behalve Vietnamese wijn en bier ook gratis marihuana om nog eens extra te relaxen. Tegenwoordig mag dat (helaas?) niet meer. De Maman Hahn was de eerste echte partyboot en vaart nog steeds uit. Alleen richt ze zich nu meer op families.

Reizen Nha Trang

Specialisten Vietnam

Stay tuned

Wil jij elke maand naar Azië?

  • Schrijf je in voor de maandelijkse nieuwsbrief boordevol foto's, prijsvragen en insider tips.
  • Ook ontvang je speciale deals van onze partners.
  • En profiteer je van de leukste kortingen op reisproducten.

Aanmelden nieuwsbrief

Japan kenner
Sponsors