China Beach

China Beach

door Getaway Travel

Een van de mooiste stranden van Vietnam heeft een wat minder mooie geschiedenis. China Beach in Centraal-Vietnam, door de Vietnamezen My Khe genoemd, is de het strand waar veel Amerikaanse soldaten tijdens de Vietnamoorlog landden en ontspanden. Maar vandaag de dag genieten zowel locals als reizigers hier van de zon, zee en het strand, dat wel dertig kilometer lang is.

Er staan een paar luxueuze hotels en er komen er steeds meer bij. China Beach wordt door het toonaangevende magazine Forbes zelfs gerekend tot 'World's most luxurious beaches'. Er hangt tegenwoordig wel een sfeertje van kijken en bekeken worden, vooral in de drukkere gedeeltes.

ZELF NAAR China Beach?

Bekijk alle 4 reizen naar China Beach

Het strand is verdeeld in meerdere strandjes met elk een eigen naam. Populair is My Khe Beach en daardoor is het er een stuk drukker. Maar er zijn gelukkig nog genoeg rustige gedeeltes en het is er schitterend. Naast zonnen kun je er surfen en zwemmen. Let op: in de winter is er een gevaarlijke onderstroom. De beste tijd om te zwemmen is van mei tot juli.

Reizen China Beach

Specialisten Vietnam

Stay tuned

Wil jij elke maand naar Azië?

  • Schrijf je in voor de maandelijkse nieuwsbrief boordevol foto's, prijsvragen en insider tips.
  • Ook ontvang je speciale deals van onze partners.
  • En profiteer je van de leukste kortingen op reisproducten.

Aanmelden nieuwsbrief

Zuid-Korea kenner
Sponsors