Accommodaties Vietnam

Accommodaties Vietnam

Wat voor soorten accommodaties zijn er?

Het is in Vietnam geen enkel probleem om een slaapplek te vinden. Hotels, lodges en hostels zijn overal, zelfs in kleine dorpjes. De standaard van de hotels ligt over het algemeen hoger dan in Laos en Cambodja. Zelfs hostels en kleine hotelletjes zijn schoon en voorzien van handdoeken en dergelijke.

Hotel

Hotels in Vietnam leveren over het algemeen een goede service, zelfs als een kamer erg goedkoop is. Je hoeft vooraf niet te reserveren, als een hotel is volgeboekt, vindt je gemakkelijk een kamer in een hotel van dezelfde standaard.

ZELF NAAR Vietnam?

Bekijk alle 106 reizen naar Vietnam

Hotels in Vietnam zijn verplicht om je gegevens te noteren, dus wees niet verbaasd of gealarmeerd als je je paspoort af moet geven bij de receptie. De prijs van een kamer stijgt als de kamer airconditioning heeft. Een kamer met alleen een ventilator is een stuk goedkoper.

Hostel

In Hanoi zijn er enkele hostels die zich specifiek richten op families. In de grote kamers kunnen families samen overnachten, voor een zeer geschikte prijs. Deze Family Hostels zijn een goede optie voor reizigers met kinderen.

Reizen Vietnam

Specialisten Vietnam

Stay tuned

Wil jij elke maand naar Azië?

  • Schrijf je in voor de maandelijkse nieuwsbrief boordevol foto's, prijsvragen en insider tips.
  • Ook ontvang je speciale deals van onze partners.
  • En profiteer je van de leukste kortingen op reisproducten.

Aanmelden nieuwsbrief

India kenner
Sponsors