Duiken Vietnam

Duiken Vietnam

door Getaway Travel

Geen betere plaats in Vietnam om de onderwaterwereld te verkennen dan Nha Trang. Deze badplaats ten oosten van de Central Highlands is dé duikhoofdstad van het land. Rond de kust liggen tientallen kleine eilanden waar ruim duizend verschillende kleurige vissen tussen zwemmen, dus er is genoeg te zien. Daarnaast zijn er een aantal prachtige onderwatergrotten.

Het water is helder, de drop-offs zijn gemakkelijk en veel koralen zijn zacht. Kortom, een aangename plaats voor een relaxte duiktocht. Mocht je nog nooit gedoken hebben dan is dit een van de betere plaatsen om het te leren. Er zijn 25 duikspots variërend van heel gemakkelijk tot professioneel.

ZELF NAAR Vietnam?

Bekijk alle 104 reizen naar Vietnam

De standaard duiktour bestaat uit een dag lang in een klein bootje op de Chinese Zee dobberen en op de mooiste plaatsen het water in plonsen. Je kunt deze tours op meerdere plaatsen in Nha Trang regelen. Het is even zoeken naar de beste service voor een goede prijs. Al met al zijn de meeste prijzen hier heel schappelijk. Grotere duikorganisaties als Rainbow Divers zijn iets duurder, maar hebben vaak wel beter materiaal.

Behalve duiken kun je in Nha Trang perfect windsurfen, zeillessen volgen, parasailen, kajakken of jetskiën. En mocht je de drukte even willen ontwijken zijn er meters lange verlaten stranden.

Reizen Vietnam

Specialisten Vietnam

Stay tuned

Wil jij elke maand naar Azië?

  • Schrijf je in voor de maandelijkse nieuwsbrief boordevol foto's, prijsvragen en insider tips.
  • Ook ontvang je speciale deals van onze partners.
  • En profiteer je van de leukste kortingen op reisproducten.

Aanmelden nieuwsbrief

Japan kenner
Sponsors