Azie.nl Jouw vakantie naar Azië begint hier!

Reviews Thailand

8,7
8,9 Algemene ervaring
8,8 Beziens­waardigheden
8,4 Steden of plaatsen
8,7 Locals
8,5 Veilig
9,2 Natuur
8,7 Stranden
8,5 Klimaat
  • Aantal reviews: 300
  • Aantal waarderingen: 190

Het Prachtige Thailand (bezocht in januari 2015)

Review geschreven door Kim van Groningen op 04 oktober 2016

Samen met een vriendin heb ik gereisd door Thailand, van Krabi naar Koh Tao naar Bangkok, Chiang mai en Chiang rai. Krabi en Koh Tao vond ik ontzettend toeristisch, het is er prachtig mooi, je vind er onder andere mooie stranden, helder blauw water en heerlijk eten. Met de trein van Bangkok naar Chiang mai kwamen wij in een veel minder toeristisch gebied. Prachtige tempels en overal heerlijk vers fruit om zo te eten uit het handje of een verse smoothie. Het mooiste vond ik nog Phu chi fa, een prachtige plek waar wij midden in de nacht naartoe gingen liften om de mooiste zonsopgang ooit te zien met uitzicht over de wolken en Laos. Niet veel mensen weten dat, want wij waren een van de weinige toeristen daar. Oeps nou heb ik deze mooie plek verklapt!

Pluspunten Thailand

  • Goedkoop
  • Lekker eten
  • Massages

Minpunten Thailand

  • Toeristisch
Ultieme tip: Doe een kookles in Chiang mai, super leuk en je weet gelijk thuis heerlijk thais te koken voor al je vrienden en familie!
Aangeraden voor: Backpackers, Stellen, Vriendengroep, Avonturiers, Luxe reizigers, Budget reizigers, Natuurliefhebbers, Cultuurliefhebbers

Thailand, het land van diversiteit (bezocht in september 2015)

Review geschreven door Leonie Anholts op 04 oktober 2016

Bangkok, bekend om zijn smog en het vele verkeer, kent ook een andere kant. Veel mensen kiezen er voor om Bangkok over te slaan, maar deze stad heeft prachtige natuur/tempels/verborgen parels. Een must do is de Co van Kessel fietstour. Een geweldige manier om in een korte tijd een goed beeld te krijgen van de stad. Andere aanraders in Thailand zijn: Kanchanaburi (breng een bezoek aan Elephants World, waar zieke olifanten opgevangen worden), Pai (het hippie-stadje van Thailand), Chiang Mai (Chaing Mai Grand Canyon) en Krabi (eilandentour).

8,8
8 Algemene ervaring
9 Beziens­waardigheden
9 Steden of plaatsen
9 Locals
10 Veilig
10 Natuur
8 Stranden
7 Klimaat

Pluspunten Thailand

  • goedkoop
  • cultureel
  • bounty
  • tempels
  • vers fruit
Ultieme tip: Vergeet vooral het stadje Pai niet (vooral interessant als je in Chiang Mai bent, dan is het niet eens zo gek ver weg).
Aangeraden voor: Backpackers

Centara Krabi (bezocht in september 2016)

Review geschreven door Albert Snoek op 04 oktober 2016

Deze maand is het wel regenseizoen. Wij vonden dat niet echt storend. Wij zaten in Centara Krabi, dit is alleen bereikbaar per boot (gratis). Hou daar wel rekening mee, je kan niet even in de avond ergens terecht voor een borrel. Er is overigens genoeg te doen op dit prachtige luxe resort.

Ultieme tip: Sowieso eilandjes bezoeken. Het liefst met een wat kleinere boot. En vroeg op de dag of juist heel laat.
Aangeraden voor: Backpackers, Stellen, Vriendengroep, Avonturiers, Luxe reizigers, Budget reizigers, Natuurliefhebbers, Cultuurliefhebbers

Koh Lanta (bezocht in november 2015)

Review geschreven door Kim van Londen op 04 oktober 2016

We zijn qua eilanden op Phuket, Krabi en Koh Lanta geweest. Koh Lanta is een geweldig plek. Heerlijk rustig waardoor we goed konden uitrusten. Met de scooter kun je goed het eiland verkennen. Echt een aanrader.

9,8
10 Algemene ervaring
10 Beziens­waardigheden
10 Steden of plaatsen
9 Locals
9 Veilig
10 Natuur
10 Stranden
10 Klimaat

Pluspunten Thailand

  • mooie cultuur en natuur
Ultieme tip: Hotel: New Coconut Bungalows
Aangeraden voor: Gezinnen, Backpackers, Stellen, Vriendengroep, Avonturiers, Luxe reizigers, Budget reizigers, Natuurliefhebbers, Cultuurliefhebbers

Beste maand van mijn leven! (bezocht in juli 2016)

Review geschreven door Alex 't Jong op 04 oktober 2016

In de maand juli van 2016 ben ik samen met een hele goede vriend door Thailand heen getrokken. Locaties die wij hebben bezocht zijn Bangkok, Chiang mai, Phuket, Krabi, Koh Phi Phi, Koh Phangan en Koh Samui! In deze reis hebben wij de meest geweldige ervaringen gehad. Heel veel mooie gebieden gezien en geweldige mensen ontmoet. Thailand is een zeer toegankelijk land voor iedereen van over heel de wereld. Het is goedkoop, veilig en de lokale bevolking is zeer aardig en behulpzaam! Van rustige culturele tours tot zeer actieve activiteiten! Zeker voor de beginnende backpacker is Thailand een goede start! Ik raad iedereen aan Zuidoost-Azië een kans te geven. Daardoor kom je er achter dat het een geweldig land en geweldige omgeving is om je horizon te verbreden. Je kijk op alles en iedereen wordt hierdoor goed aangepast (mijn mening)!

Pluspunten Thailand

  • zeer goed betaalbaar
  • toegankelijk
  • aardige locals

Minpunten Thailand

  • kort daglicht
  • toeristisch
  • geen surf gelegenheid
Ultieme tip: De enige tip die ik je zou willen geven is: geef je compleet over aan alles wat er gebeurt en probeer je reis niet tot het uiterste te plannen. Dat doet Thailand voor je!
Aangeraden voor: Gezinnen, Backpackers, Stellen, Vriendengroep, Avonturiers, Budget reizigers, Natuurliefhebbers, Cultuurliefhebbers

Vriendelijk, mooi, geweldig Thailand (bezocht in juli 2011)

Review geschreven door Kim Thierig op 04 oktober 2016

Geweldig land! Van de ongelooflijk mooie eilanden in het zuiden, waar Krabi echt een must-see is, naar het prachtige Chiang Mai in het noorden met ruig natuurgebied. Mensen zijn altijd vriendelijk en behulpzaam en het eten is gewoonweg geweldig. Aanrader voor iedereen die houdt van mooie cultuur!

Pluspunten Thailand

  • eten
  • goedkoop
  • vriendelijkheid
  • cultuur
  • stranden
  • natuur

Minpunten Thailand

  • regenseizoen
Ultieme tip: Eten, Elephant Nature Park, Chiang Mai
Aangeraden voor: Gezinnen, Backpackers, Stellen, Vriendengroep, Avonturiers, Luxe reizigers, Budget reizigers, Natuurliefhebbers, Cultuurliefhebbers

Koh Phi Phi, wat een pracht! (bezocht in augustus 2016)

Review geschreven door Maren Lotte van Merrienboer op 04 oktober 2016

Thailand is een divers maar prachtig land waar je de mooiste natuur en stranden kunt bezoeken. Lieve lokale mensen helpen je op weg en helpen je in aanraking te komen met de cultuur en de dieren van dit land. Natuurlijk moet je altijd opletten dat je niet wordt opgelucht of verblind door hun aardigheid maar in Thailand geniet je vooral!

Ultieme tip: Mijn ultieme tip is om niet de jungle in te gaan met een te grote groep maar dit te bezoeken en ervaren met een kleine groep. Dit zodat je echt de jungle ervaart.
Aangeraden voor: Gezinnen, Backpackers, Stellen, Budget reizigers, Natuurliefhebbers, Cultuurliefhebbers

Zon, zee, strand en cultuur (bezocht in juli 2015)

Review geschreven door Pien Obbes op 03 oktober 2016

Wij - broertje, ouders en ik - hebben de bekende tour door Thailand gedaan: van Bangkok naar Chiang Mai en van daaruit naar het mooie Koh Samui. In Bangkok was de geweldige fietstocht van Ko van Kessel iets wat ik nooit zal vergeten: met je fiets door iemands huiskamer en heerlijk echt Thais eten. Ook in Chiang Mai was het Riverside Café helemaal top waar je zeker een flesje Bacardi kan bestellen en integreren met de plaatselijke bevolking. En daarna vlieg je door naar de oase van rust: Koh Samui, lekker relaxen en genieten van de mooie stranden. Zo ga je van een stad en drukte naar de jungle en naar het paradijs van rust.

Pluspunten Thailand

  • Vriendelijke
  • behulpzame

Minpunten Thailand

  • toeristisch
Ultieme tip: Ga in Koh Samui naar de Arko Bar in Chaweng Beach: alle nationaliteiten komen daar bij elkaar om er elke avond een geweldig feest van te maken.
Aangeraden voor: Gezinnen, Backpackers, Avonturiers, Natuurliefhebbers, Cultuurliefhebbers

Chiang Mai voor dierenliefhebbers (bezocht in januari 2015)

Review geschreven door Jules Rayer op 03 oktober 2016

Chiang Mai is leuk om te verkennen met een taxi die je goedkoop voor een dag kunt afhuren.
Wij wilden graag olifanten zien en verzorgen maar dan wel op een diervriendelijke farm.
Onze chauffeur wist precies wat we bedoelden en bracht ons naar de Waterrunners Farm waar de olifanten niet aan kettingen liggen en zadels op hun rug krijgen om mensen mee te nemen. Wij hebben samen met een begeleider de olifanten gewassen in de rivier en je mocht even op de nek zitten voor de ervaring. Je krijgt een soort monnikenpak aan om de olifanten te beschermen voor scherpe randjes aan je gewone kleding. Alles staat hier in het teken van de olifant. Verder hebben we een tweedaagse jungletocht gedaan die erg mooi was. We sliepen op 1400 meter in de bergen waar we 's avonds lekker te eten kregen en lekker Chang bier. Ook hebben we gezwommen bij watervallen en geraft. Hier hebben we ook twee wilde olifanten gezien die de rivier overstaken. Heel mooi. Verder is er in en rondom Chiang Mai veel te beleven.

8,0
8 Algemene ervaring
8 Beziens­waardigheden
8 Steden of plaatsen
8 Locals
8 Veilig
8 Natuur
8 Stranden
8 Klimaat

Pluspunten Thailand

  • Zeer betaalbaar
  • Lekker eten
  • Heel mooi

Minpunten Thailand

  • Veel toeristen
  • Phuket vooral
  • Vaak stinkt het
Ultieme tip: Pak een combiticket voor de veerboot naar Koh Phi Phi en Koh Lanta. Koh Lanta is wat rustiger en je kunt er geweldige snorkelexcursies doen!
Aangeraden voor: Backpackers

Smile (bezocht in februari 2016)

Review geschreven door Leo Schuur op 03 oktober 2016

Koh Chang is een mooie bestemming voor de mensen die een mengeling zoeken van natuur en iets meer toeristisch. Met een gehuurde motor is het super te doen om dit eiland te verkennen. Er zijn tal van hotels (budget tot duur) en leuke (strand) restaurants.
Wanneer je een motor huurt, kijk dan wel goed uit: scherpe bochten in het zeer bergachtige eiland. Een helm en goede bescherming tegen de zon zijn echt noodzakelijk, evenals dat je altijd water bij je moet hebben.

Pluspunten Thailand

  • vriendelijk
  • eerlijk
Ultieme tip: Er zijn tal van goede restaurants op het strand, vaak met livemuziek en shows.
Aangeraden voor: Gezinnen, Backpackers, Stellen, Vriendengroep, Avonturiers, Luxe reizigers, Budget reizigers, Natuurliefhebbers, Cultuurliefhebbers

Fietsen en zingen op Koh Samui (bezocht in januari 2014)

Review geschreven door Saskia Guyonne op 03 oktober 2016

Koh Samui op de fiets en dan 's avonds zingen. Hoe mooi kan het leven zijn? In 2014 nam ik een vlucht naar Singapore (mooiste vliegveld ever!) om daar door te vliegen naar het prachtige eiland Koh Samui waar ik een maand zou verblijven. Ik besloot een fiets te huren en het eiland op die manier te verkennen. Hoewel sommigen me daar voor gek verklaarden heb ik er geen moment spijt van gehad want wat was dat leuk! Ik verbleef in het kleine dorpje Fishermans Village, vlakbij Bangrak. Een aanrader voor iedereen die de drukte van Chaweng wil vermijden. Hoewel Chaweng en Choengmong de mooiste stranden hadden vond ik de natuur van het zuiden prachtig met veel palmbomen en rust! Een aanrader is om ook naar Koh Panghan te gaan. Vanaf de pier in Bangrak, met het prachtige GROTE Boeddhabeeld, maar een klein uurtje varen. Hou je van natuur, fietsen en strand? Dan is Koh Samui echt top! En vlieg dan via Singapore. Bijna een vliegveld als attractie op zich! Heel veel plezier alvast en GENIET!

9,4
10 Algemene ervaring
9 Beziens­waardigheden
9 Steden of plaatsen
9 Locals
10 Veilig
10 Natuur
9 Stranden
9 Klimaat
Ultieme tip: Ik ging alleen en had dus altijd een briefje bij me met mijn naam en waar ik verbleef en wie te waarschuwen "just in case".
Aangeraden voor: Backpackers, Budget reizigers, Natuurliefhebbers

Adembenemend Thailand (bezocht in augustus 2016)

Review geschreven door Sharyn Spanjer op 03 oktober 2016

Thailand wordt niet voor niets het land van de glimlach genoemd. Dit merkte ik al gauw bij aankomst in Bangkok. Wat een prachtig diverse stad. Het heeft de hectiek van een Aziatische metropool, is rijk aan cultuur en prachtige tempels maar is ook uitermate geschikt voor een drankje op een van de duizenden moderne rooftopbars en wolkenkrabbers. In één woord geweldig! Daarnaast heeft Thailand prachtige stranden in het zuiden (een waar paradijs) en adembenemende natuur in het noorden. De Thaise keuken, de zon, het volk en de vele bezienswaardigheden... THAILAND HEEFT MIJN HART GESTOLEN!

9,6
10 Algemene ervaring
10 Beziens­waardigheden
10 Steden of plaatsen
10 Locals
10 Veilig
10 Natuur
8 Stranden
9 Klimaat

Pluspunten Thailand

  • betaalbaar
  • heerlijk eten
  • cultuur
  • natuur
  • temperatuur
  • veelzijdig

Minpunten Thailand

  • geen
Ultieme tip: Bezoek Bangkok! Geniet van heerlijk Thais streetfood en doe erna een drankje in de Sirocco Skybar!
Aangeraden voor: Gezinnen, Backpackers, Stellen, Vriendengroep, Avonturiers, Luxe reizigers, Budget reizigers, Natuurliefhebbers, Cultuurliefhebbers

Zuid Thailand (bezocht in februari 2015)

Review geschreven door Liliana Campfens op 03 oktober 2016

Thailand, het land van de glimlach, tuktuks, tempels en boeddha's. Wat een prachtig stukje Azië! De ruïnes en boeddha's van Ayutthaya, je kan er wel foto's blijven maken en ronddwalen, maar er is nog zoveel meer te zien. De brug over the River Kwai. De River Kwai junglerafts, een unieke ervaring om te verblijven. De Erawan Waterfalls, de drijvende markt in Hua Hun, de perfecte sfeer op het eiland Koh Tao met zijn prachtige zonsondergangen. Het natuurschoon van Koh Nang Yuan en het Angtong National Marine Park. De Emerald Lagoon op het Mae Koh Island. Je valt van de ene indruk in de andere.
De zuidelijke eilanden zijn perfect om tot in de vroege uurtjes te dansen met je voeten in het zand, onder het genot van een heerlijke cocktail. Khao Sok is de perfecte plek voor natuurliefhebbers en rustzoekers. Prachtig! Ook daar zijn de floating houses een unieke en primitieve ervaring om te verblijven. De Thaise keuken is ook ontzettend goed, de heerlijke curry's, de kip cashew en de verslavend lekkere banana pancakes op straat. Nu ik eraan terug denk zou ik zo weer mijn tas in willen pakken en gaan. Ik hoop dat jullie met plezier deze review hebben gelezen. Liliana

9,3
10 Algemene ervaring
10 Beziens­waardigheden
8 Steden of plaatsen
10 Locals
9 Veilig
10 Natuur
9 Stranden
8 Klimaat

Pluspunten Thailand

  • vriendelijkheid
  • sfeer
  • vervoer

Minpunten Thailand

  • sommige plaatsen teveel toeristen
Ultieme tip: Nachttrein; wederom een unieke ervaring.
Aangeraden voor: Gezinnen, Backpackers, Stellen, Vriendengroep, Avonturiers, Budget reizigers, Natuurliefhebbers, Cultuurliefhebbers

Nooit meer naar huis! (bezocht in juli 2015)

Review geschreven door Vera van Dieën op 03 oktober 2016

Het is een prachtig land met een geweldige natuur! Hele lieve mensen en heerlijk eten.. Houd je van duiken dan raad ik zeker Koh Tao aan.. Ik heb mijn huis al gevonden daar, maar eerst mn opleiding afmaken!

9,6
10 Algemene ervaring
10 Beziens­waardigheden
10 Steden of plaatsen
10 Locals
8 Veilig
10 Natuur
10 Stranden
9 Klimaat

Pluspunten Thailand

  • eten
  • natuur
  • mensen
Ultieme tip: Vrijwilligerswerk doen bij olifanten, ga er niet op rijden! Ga duiken, het is geweldig!
Aangeraden voor: Gezinnen, Backpackers, Stellen, Vriendengroep, Avonturiers, Luxe reizigers, Budget reizigers, Natuurliefhebbers, Cultuurliefhebbers

Zuid Thailand (bezocht in februari 2015)

Review geschreven door Liliana Campfens op 03 oktober 2016

Thailand, het land van de glimlach, tuktuks, tempels en buddha's. Wat een prachtig stukje Azië! De ruïnes en buddha's van Ayutthaya, je kan er wel foto's blijven maken en ronddwalen maar er is nog zoveel meer te zien. De bridge over the River kwai. De River kwai jungle rafts, een unieke ervaring om te verblijven. De Erawan waterfalls, de drijvende markt in Hua Hin, de perfecte sfeer op het eiland Koh Tao met zijn prachtige zonsondergangen. Het natuurschoon van Koh Nang Yuan en het Angtong national marine park. De Emerald lagoon op het Mae koh island. Je valt van de ene indruk in de andere.
De zuidelijke eilanden zijn perfect om tot in de vroege uurtjes te dansen met je voeten in het zand, onder het genot van een heerlijke cocktail. Khao Sok is de perfecte plek voor natuurliefhebbers en rust zoekers. Prachtig! Ook daar zijn de flaoting houses een unieke en primitieve ervaring om te verblijven.
De Thaise keuken is ook ontzettend goed, de heerlijke curry's, de kip cashew en de verslavend lekkere banana pancakes op straat.
Nu ik eraan terug denk zou ik zo weer mijn tas in willen pakken en gaan.
Ik hoop dat jullie met plezier deze review hebben gelezen.
Liliana

9,3
10 Algemene ervaring
10 Beziens­waardigheden
8 Steden of plaatsen
10 Locals
9 Veilig
10 Natuur
9 Stranden
8 Klimaat

Pluspunten Thailand

  • vriendelijkheid
  • sfeer
  • vervoer

Minpunten Thailand

  • sommige plaatsen te toeristisch
Ultieme tip: De nachttrein, wederom een unieke ervaring.
Aangeraden voor: Gezinnen, Backpackers, Stellen, Vriendengroep, Avonturiers, Budget reizigers, Natuurliefhebbers, Cultuurliefhebbers

Fantastisch (bezocht in augustus 2016)

Review geschreven door Jennifer van den Broek op 03 oktober 2016

Wij zijn afgelopen zomervakantie naar Thailand geweest. Wat hebben we daar genoten. We zijn begonnen in Bangkok, daarna naar Koh Tao, toen Koh Samui en we eindigden op Koh Phangan. Vervolgens via Bangkok weer terug gevlogen naar NL. Op Koh Phangan ben ik ten huwelijk gevraagd. Hoe leuk is dat! Het zou echt super zijn als wij op huwelijksreis naar Australië kunnen.. Tim heeft hier een half jaar gewoond en kan mij dan alle plekken laten zien..

Pluspunten Thailand

  • Betaalbaar
  • Lekker weer
  • Cultuur

Minpunten Thailand

  • Vieze stad
Ultieme tip: Fietstocht Co van Kessel
Aangeraden voor: Backpackers, Stellen, Avonturiers, Budget reizigers

Adembenemend Thailand (bezocht in oktober 2015)

Review geschreven door Danny Bisschop op 03 oktober 2016

In 3 weken de ronde Bangkok (paar dagen), Chiang Mai (veel activiteiten), Pai, Chiang Mai, Khao Sok, Koh Tao, Koh Pagnang, Bangkok is prima te doen en hiermee heb je veel afwisseling tussen natuur, stad en eventueel feest.

Pluspunten Thailand

  • betaalbaar
  • lekker eten
  • goed openbaar vervoer

Minpunten Thailand

  • toeristisch
Ultieme tip: Een bezoek een Khao Sok National Park is absoluut een bezoek waard, de mooiste jungle van Thailand. Overnachten in een huisje op een vlot tussen de brullende apen, zonder elektra.
Aangeraden voor: Backpackers, Stellen, Vriendengroep, Avonturiers, Budget reizigers, Cultuurliefhebbers

Gezellige drukte (bezocht in oktober 2016)

Review geschreven door Emmy Slabbers op 03 oktober 2016

Thailand is super makkelijk om door te reizen, vervoer kun je ter plekke regelen. De mensen zijn ontzettend vriendelijk en behulpzaam. We hebben veel mooie natuur gezien en deze cultuur mogen proeven. Het land van de glimlach.

9,0
9 Algemene ervaring
9 Beziens­waardigheden
8 Steden of plaatsen
10 Locals
10 Veilig
9 Natuur
8 Stranden
9 Klimaat

Pluspunten Thailand

  • vriendelijk
  • goedkoop
Ultieme tip: Laat alles lekker op je af komen en maak je niet te druk of alles lukt, dat doen ze hier ook niet. Alles is bij ons goed gelukt en a la minute geregeld.
Aangeraden voor: Gezinnen, Backpackers, Stellen, Vriendengroep, Avonturiers, Luxe reizigers, Budget reizigers, Natuurliefhebbers, Cultuurliefhebbers

Rondreis Thailand (bezocht in augustus 2016)

Review geschreven door Mitzi Pepers op 03 oktober 2016

Een rondreis door Thailand is een verrijking van je leven. Begin je reis zeker in de drukke hoofdstad, Bangkok, en ontdek daar de vele winkelcentra, maar ook tempels en parken. Reis daarna door naar de jungle, waar ook watervallen te zien zijn. Een onvergetelijke wandeling door het oerwoud, waarbij klauteren een vereiste is. Een goede gids is het halve werk en luister ook vooral naar de interessante verhalen. Stranddagen in Phuket of Cha'am zijn een echte aanrader. De eilanden van Koh Phi Phi wil je ook niet missen, zelfs niet tijdens het regenseizoen en als poncho's een vereiste zijn!

Pluspunten Thailand

  • behulpzame locals

Minpunten Thailand

  • veel chinese toeristen
Ultieme tip: Slaap een nachtje zonder stroom en op een rivier bij het Jungle Raft Resort in Kanchanaburi. Heerlijk wakker worden met uitzicht op een klif en geluiden uit het oerwoud.
Aangeraden voor: Backpackers, Stellen, Avonturiers, Luxe reizigers, Budget reizigers, Natuurliefhebbers, Cultuurliefhebbers

The feeling of freedom (bezocht in februari 2015)

Review geschreven door Marcia Vermeer op 03 oktober 2016

Na een lange drie weken gereisd te hebben met de backpack door het mooie noorden van Thailand, werd het tijd dat we naar het zuiden gingen trekken. Lekker naar de stranden om daar even te gaan relaxen.

Het was een lange vermoeiende reis om eerst met de trein van Noord naar Zuid te zitten van 10 uur en vervolgens nog 12 uur op het treinstation moeten wachten voor de volgende bus naar Krabi.

Eenmaal daar aangekomen nog met een ander busje en ferry naar Koh Lanta. Het was zo ongelooflijk mooi, maar een vermoeiende reis. Vervolgens kwamen we aan bij onze eerste luxe bungalow, waar we al ons vuil van ons af konden spoelen. Mijn jurkje heb ik toen voor de eerste keer aangetrokken en zijn direct gaan zoeken naar een gezellige eetgelegenheid. Maar voordat we er een hadden gevonden, wilde ik erg graag naar het strand. Daar ben ik meteen in de zee gelopen met mijn slippers in mijn hand en heb ik stilletjes genoten van al het moois wat we tot nu toe in deze reis hebben meegemaakt.

Een ervaring als deze is het mooiste en dankbare wat er is!

8,3
8 Algemene ervaring
9 Beziens­waardigheden
7 Steden of plaatsen
9 Locals
7 Veilig
10 Natuur
8 Stranden
8 Klimaat

Pluspunten Thailand

  • locals
  • natuur
  • vervoer

Minpunten Thailand

  • scams
Ultieme tip: De trein van chiang mai naar bangok is zo ongelooflijk mooie ervaring. Wij hebben de nachttrein genomen en was lekker comfortabel en je ontmoet onderweg veel backpackers.
Aangeraden voor: Backpackers, Stellen, Avonturiers, Budget reizigers, Natuurliefhebbers, Cultuurliefhebbers

Reizen Thailand

Stay tuned

Wil jij elke maand naar Azië?

  • Schrijf je in voor de maandelijkse nieuwsbrief boordevol foto's, prijsvragen en insider tips.
  • Ook ontvang je speciale deals van onze partners.
  • En profiteer je van de leukste kortingen op reisproducten.

Aanmelden nieuwsbrief

Japan kenner
Sponsors