Bali veiligheid

Bali veiligheid

Raadpleeg voor actuele reisadviezen: http://www.minbuza.nl/nl/Reizen_en_Landen/Reisadviezen

Naar welk gebied kan ik beter niet reizen op Bali?

Zoals bijna overal ter wereld moet je ook op Bali goed letten op je bagage. Zeker wanneer je ronddoolt in drukke winkelstraten, smalle steegjes of op een station is het goed om een oogje op je spullen te houden. Belangrijke papieren kun je het beste opbergen in een kluisje in je hostel of hotel.

ZELF NAAR Indonesië?

Bekijk alle 226 reizen naar Indonesië

Er zijn gebieden in Indonesië die niet veilig zijn. Atjeh, de Molukken, Noord-Molukken, Centraal Sulawesi en Timor Leste. Terroristen plegen hier af en toe aanslagen. Voordat je op reis gaat is het handig de actuele stand van zaken te checken.

Waar moet ik extra voorzichtig voor zijn op Bali?

Bali ligt in een seismisch actief gebied. Dit betekent dat er regelmatig aardbevingen en vulkaanuitbarstingen plaatsvinden. Als je wilt wandelen in een gebied met actieve vulkanen, raden we je aan bij de plaatselijke overheid informatie op te vragen. Zo weet je in hoeverre de vulkanen gevaarlijk en actief zijn.

Kijk van tevoren goed of het gebied waar je heen gaat gevoelig is voor overstromingen of aardverschuivingen. Vooral als je in het regenseizoen reist, is het goed dit te weten voor je vertrek.

Wat zijn de alarmnummers op Bali?

Het alarmnummer van de politie is 110. Een ambulance bereik je via telefoon nummer 118 en je belt 113 voor de brandweer.

Reizen Indonesië

Specialisten Indonesië

Stay tuned

Wil jij elke maand naar Azië?

  • Schrijf je in voor de maandelijkse nieuwsbrief boordevol foto's, prijsvragen en insider tips.
  • Ook ontvang je speciale deals van onze partners.
  • En profiteer je van de leukste kortingen op reisproducten.

Aanmelden nieuwsbrief

Taiwan kenner
Sponsors