Familiereizen Indonesië

333travel

Ontdek samen met uw gezin Java en/of Bali tijdens een familiereis naar Indonesië van 333travel. Zowel kinderen als volwassenen genieten van de lange witte zandstranden, de stralende zon en de interessante bezienswaardigheden van Indonesië. Geniet van een zorgeloze vakantie in Indonesië met 333travel. Met één telefoontje is uw reis al geregeld!

bekijk alle reizen van 333travel Best geboekte reizen

Djoser Family

Ga eilandhoppen langs de verschillende eilanden van Indonesië en ontdek dat de archipel een fantastische vakantiebestemming is voor jong en oud. Je kunt kiezen voor een reis naar Java, Bali en Sumatra of de kleine Sunda eilanden opzoeken als je liever met je kinderen buiten de gebaande paden reist. Djoser Family zorgt voor een volledig verzorgde, kindvriendelijke vakantie.

bekijk alle reizen van Djoser Family Best geboekte reizen

Dimsum Reizen

Wil je op je eigen tempo met je gezin door Indonesië reizen? Boek dan een van de familiereizen van Dimsum Reizen. Onze reisspecialisten, die zelf ook met hun kinderen naar Azië hebben gereisd, helpen je graag bij het uitzoeken van je maatreis naar Indonesië. Aan de hand van onze bouwstenen, familie-dimsummetjes (optionele excursies) en sportieve activiteiten stel je een onvergetelijke gezinsvakantie samen.

Mooi Vakanties

Uit eigen ervaring weten we dat het maken van een reis naar Indonesië met kinderen erg leuk is. Er is veel te doen, zoals tempels bewonderen op Java en fietsen door de rijstvelden op Bali. Er is veel mogelijk, maar  rekening houdend met de wensen van zowel ouders als kinderen. Wij stellen graag jouw ideale gezinsreis naar Indonesië samen.

bekijk alle reizen van Mooi Vakanties Best geboekte reizen

Better Places

Better Places brengt je rechtstreeks in contact met Aini, onze reisspecialist in Indonesië. Zij kent Indonesië door en door en heeft veel ervaring met het organiseren van maatwerk reizen voor gezinnen met kinderen. Door te verblijven in kleinschalige familiehotels of bij de mensen thuis levert jouw reis een positieve bijdrage en heb jij een unieke ervaring. Je komt op bijzondere plekjes en je organiseert je reis voordelig, zonder tussenschakels, direct ter plaatse.

bekijk alle reizen van Better Places Best geboekte reizen

Footprint Travel

Met Footprint Travel reis je met jouw gezin met auto met chauffeur, slaap je in sfeervolle accommodaties en reis je op je eigen tempo. Spot orang-oetans en de komodo varaan, beklim een vulkaan en ontmoet lokale mensen. Onze Indonesië kenners denken graag met je mee, zodat de reis past bij jullie gezin. Zo maak je een Indonesië reis die leuk is voor ouders én kinderen!

bekijk alle reizen van Footprint Travel Best geboekte reizen

Van Verre Family

Indonesië is een leuke bestemming voor een familiereis. Lekker fietsen bij de Borobudur, een wandeling door de rijstvelden, een avontuurlijke reis per trein over Java of de vulkaan beklimmen. Even bijkomen aan het strand van Bali of Lombok waar de kids uitstekend kunnen snorkelen. Zomaar een paar ideeën voor een familiereis naar Indonesië. Bij Van Verre Family maken onze familie-reisspecialisten jouw familiereis op maat.

bekijk alle reizen van Van Verre Family Best geboekte reizen
Top 10 aanbiedingen
Aanbevolen door ons
Nepal kenner
Reis van de maand
Wegdromen in Balinese luxe - va € 2171
Wegdromen in Balinese luxe

15-daagse individuele rondreis Bali

  • Slaap in de jungle, aan het strand, in een nationaal park en middenin de plantages
  • Geniet van de cultuur, natuur én de luxe die het eiland te bieden heeft
Bekijk reis
Sponsors
Stay tuned

Wil jij elke maand naar Azië?

  • Schrijf je in voor de maandelijkse nieuwsbrief boordevol foto's, prijsvragen en insider tips.
  • Ook ontvang je speciale deals van onze partners.
  • En profiteer je van de leukste kortingen op reisproducten.

Aanmelden nieuwsbrief

Zuid-Korea kenner