Bouwstenen Indonesië

Riksja Indonesie

Of je nu in een cottage met exotische tuin, een waterpaleis of een Balinese bungalow wilt slapen, met Riksja Indonesië kan het allemaal en nog veel meer. Kies jouw favoriete bouwstenen – korte reizen met vervoer, knusse slaapplekken en activiteiten – en combineer ze om jouw rondreis op maat te creëren. We zijn zelf vaker op de eilanden geweest en helpen je graag met puzzelen.

bekijk alle reizen van Riksja Indonesie Best geboekte reizen

333travel

Met de bouwstenen van 333travel knutselt u eenvoudig zelf een rondreis door Indonesië in elkaar. Combineer verschillende eilanden met elkaar en ga eilandhoppen langs onder meer Java en Bali en voeg een Indonesische kookcursus toe aan uw vakantie als u van lekker eten houdt. Met meer dan 50 bouwstenen van 333travel is alles mogelijk!

bekijk alle reizen van 333travel Best geboekte reizen

Footprint Travel

Stel je persoonlijke Indonesië reis samen met de bouwstenen van Footprint Travel. Slimme stukjes per eiland, waarin alles is geregeld: je slaapplaats, privé vervoer en bijzondere excursies. Je past ze gemakkelijk naar je eigen smaak aan met onze extensies (verlengingen) en excursies. Onze Indonesië kenners helpen je graag om er jouw ultieme Indonesië rondreis van te maken!

bekijk alle reizen van Footprint Travel Best geboekte reizen

Merapi Tour & Travel

Met Merapi Tour & Travel bouwt u uw droomreis naar Indonesië zelf aan de hand van onze bouwstenen. Maak bijvoorbeeld een trekking door de jungle van Sumatra en voeg een bezoek aan het Tobameer toe. Op Flores kunnen we u meenemen naar één van de schitterende privéstrandjes. Bekijk alle bouwstenen op de website van Merapi.

bekijk alle reizen van Merapi Tour & Travel Best geboekte reizen

Van Verre Reizen

Met de bouwstenen van Van Verre Reizen stel je jouw rondreis door Indonesië samen. Van Verre biedt bouwstenen aan op Sumatra, Java, Bali, Sulawesi, Lombok, Kleine Sunda eilanden, Kalimantan, De Molukken en Irian Jaya. Het is uiteraard ook mogelijk om meerdere eilanden te combineren in jouw rondreis door Indonesië. De landendeskundigen van Van Verre Reizen adviseren je graag!

bekijk alle reizen van Van Verre Reizen Best geboekte reizen

Better Places

Better Places biedt je de vrijheid om zelf je reis samen te stellen, helemaal afgestemd op je persoonlijke wensen. Heb je inspiratie nodig, dan vind je op de website een aantal voorbeeldreizen en originele bouwstenen. Je kiest zelf je route, je hotelletjes en je activiteiten. Hou je van een actieve reis, maak dan een trektocht of een tocht per mountainbike. Ben je toe aan een ontspannen vakantie, kies dan voor een verblijf in een bijzondere eco-lodge. Alles is mogelijk!

Top 10 aanbiedingen
Aanbevolen door ons
Nepal kenner
Reis van de maand
Wegdromen in Balinese luxe - va € 2171
Wegdromen in Balinese luxe

15-daagse individuele rondreis Bali

  • Slaap in de jungle, aan het strand, in een nationaal park en middenin de plantages
  • Geniet van de cultuur, natuur én de luxe die het eiland te bieden heeft
Bekijk reis
Sponsors
Stay tuned

Wil jij elke maand naar Azië?

  • Schrijf je in voor de maandelijkse nieuwsbrief boordevol foto's, prijsvragen en insider tips.
  • Ook ontvang je speciale deals van onze partners.
  • En profiteer je van de leukste kortingen op reisproducten.

Aanmelden nieuwsbrief

Zuid-Korea kenner