Goedkoop bellen & Internet Cambodja

Goedkoop bellen & Internet Cambodja

Hoe kan ik goedkoop bellen in Cambodja?

Koop een simkaart voor je mobiele telefoon als je goedkoop wilt bellen in Cambodja. De kaarten zijn erg goedkoop en overal verkrijgbaar. In belwinkels, kiosks en op de markt. Je belt dan een stuk goedkoper dan als je je Nederlandse nummer zou gebruiken.

Via internet bel je gratis met Skype.

Wat is het netnummer van Cambodja?

Het landnetnummer van Cambodja is 00 (+) 855

Waar koop ik een simkaart?

Simkaarten koop je in de grotere steden zoals Phnom Penh, Siem Reap en Sihanoukville. De kaarten zijn overal te koop: in belwinkels, kiosks en zelfs op de markt. Ze zijn erg goedkoop en er zijn verschillende simkaarten te koop. Als je veel denkt te gaan bellen koop je er eentje met veel krediet.

Waar kan ik internetten in Cambodja?

In de grotere steden is wireless internet al aardig ingeburgerd. Op veel plekken, zoals restaurants, winkelcentra en hotels, log je makkelijk in met je laptop. Er zijn bovendien veel internetcafés in de steden, waar je spotgoedkoop de computer mag gebruiken.

Een onbezorgde reis begint zo

Ga jij ook bijna op reis? Dan zijn je voorbereidingen vast al in volle gang: routes uitzoeken, hotelletjes spotten en bezienswaardigheden uitzoeken. Waar je ook naartoe gaat, je vakantie begint al met een hoop voorpret. En als je dan toch bezig bent met plannen, zoek dan ook gelijk je praktische zaken als visum, verzekeringen en tips over veiligheid uit. Hoe je dat doet? Met de reisadviezen op het gebied van veiligheid van het ministerie van Buitenlandse Zaken. Of op MyTravelPlanner, waar je alle praktische informatie vindt in een handige to-do-lijst. Zo hoef je tijdens je reis écht alleen nog maar te genieten!

Like deze pagina

Specialisten Cambodja

Stay tuned

Wil jij elke maand naar Azië?

  • Schrijf je in voor de maandelijkse nieuwsbrief boordevol foto's, prijsvragen en insider tips.
  • Ook ontvang je speciale deals van onze partners!

Aanmelden nieuwsbrief

Indonesië kenner
Sponsors