Like ons op Facebook

Groepsreizen Cambodja

Djoser

De deskundige en enthousiaste reisbegeleiding van Djoser laat je graag de mooiste bezienswaardigheden van Cambodja zien tijdens onze volledige verzorgde groepsreizen. Maar heb je en dag zin om alleen op pad te gaan, dan is dat ook helemaal prima. Wij combineren het gemak en de gezelligheid van een groepsreis met flexibiliteit en vrijheid van een individuele reis. 

bekijk alle reizen van Djoser Best geboekte reizen

FOX, verre reizen van ANWB

Een groepsreis naar Cambodja staat bij FOX voor een verzorgde rondreis waarbij je zorgeloos kunt genieten. Ontdek het tempelcomplex van Angkor Wat, kom in aanraking met de authentieke sfeer in Phnom Penh en breng een bezoek aan de Killing Fields. Bekijk op de website het aanbod aan groepsreizen.

bekijk alle reizen van FOX, verre reizen van ANWB Best geboekte reizen

NRV

Cambodja is een van de bestemmingen van NRV’s groepsreizen naar Azië. Reis mee met de groepsreis Cambodja & Vietnam of kies voor een rondreis door Thailand, Laos en Cambodja. In beide gevallen wordt u begeleid door een reisleider die Nederlands spreekt en die u tijdens een gevarieerde rondreis kennis laat maken met de highlights van Cambodja.

Sawadee

Wil jij gebruik maken van alle voordelen die een groepreis biedt, maar ook genieten van individuele vrijheid en zo nu en dan zelf op avontuur gaan in Cambodja? Boek je vakantie dan via Sawadee. Onze groepsreizen zijn tot in de puntjes verzorgd en worden begeleid door ervaren reisspecialisten die je de weg kunnen wijzen naar de mooiste highlights van Cambodja. 

bekijk alle reizen van Sawadee Best geboekte reizen
Like deze pagina
Top 10 aanbiedingen
Aanbevolen door ons
Japan kenner
Reis van de maand
Best Deal Thailand - va € 1064
Best Deal Thailand

14-daagse individuele rondreis Thailand

  • Voel de charme van het gezellige Chiang Mai
  • Sluit de reis af met een strandvakantie in Hua Hin
Bekijk reis
Sponsors
Stay tuned

Wil jij elke maand naar Azië?

  • Schrijf je in voor de maandelijkse nieuwsbrief boordevol foto's, prijsvragen en insider tips.
  • Ook ontvang je speciale deals van onze partners.
  • En profiteer je van de leukste kortingen op reisproducten.

Aanmelden nieuwsbrief

Laos kenner