Like ons op Facebook

Groepsreizen Cambodja

Djoser

De deskundige en enthousiaste reisbegeleiding van Djoser laat je graag de mooiste bezienswaardigheden van Cambodja zien tijdens onze volledige verzorgde groepsreizen. Maar heb je en dag zin om alleen op pad te gaan, dan is dat ook helemaal prima. Wij combineren het gemak en de gezelligheid van een groepsreis met flexibiliteit en vrijheid van een individuele reis. 

bekijk alle reizen van Djoser Best geboekte reizen

FOX, verre reizen van ANWB

FOX is dé verre reizen specialist van Nederland met een ruim groepsreis aanbod naar Cambodja. FOX biedt naast groepsreizen naar Cambodja tevens individuele rondreizen, strandvakanties, familiereizen en singlereizen aan. Reizen met FOX staat voor comfortabel avontuur. U zoekt eenvoudig door alle beschikbare reizen en leest ervaringen van andere reizigers in de reisverslagen en het forum.

NRV

Cambodja is een van de bestemmingen van NRV’s groepsreizen naar Azië. Reis mee met de groepsreis Cambodja & Vietnam of kies voor een rondreis door Thailand, Laos en Cambodja. In beide gevallen wordt u begeleid door een reisleider die Nederlands spreekt en die u tijdens een gevarieerde rondreis kennis laat maken met de highlights van Cambodja.

Sawadee

Wie met Sawadee reist, kan rekenen op kennis en ervaring van ruim 30 kantoormedewerkers en meer dan 160 reisbegeleiders. Al 26 jaar gaan we daarbij verder dan alleen de bekende hoogtepunten. Sawadee is puur reizen. Niet alleen bieden wij actieve en avontuurlijke reizen naar Cambodja, met respect voor het land en haar bewoners, maar reizen in kleine groepen zodat je de grootste beleving hebt.

bekijk alle reizen van Sawadee Best geboekte reizen

Like deze pagina
Top 10 aanbiedingen
Aanbevolen door ons
Azie.nl kenner
Reis van de maand
15-daagse groepsrondreis Gouden Zuiden - va € 1345
15-daagse groepsrondreis Gouden Zuiden

Thailand is een erg divers land, met prachtige watervallen, tempels, jungle en stranden

  • Relax op de drie prachtige eilanden Koh Tao, Koh Phangan en Koh Samui
  • ontdek de eeuwenoude tempels in het indrukwekkende Ayutthaya!
Bekijk reis
Sponsors
Stay tuned

Wil jij elke maand naar Azië?

  • Schrijf je in voor de maandelijkse nieuwsbrief boordevol foto's, prijsvragen en insider tips.
  • Ook ontvang je speciale deals van onze partners!

Aanmelden nieuwsbrief

India kenner