Paspoort en visum Cambodja

Paspoort en visum Cambodja

Reis je binnenkort naar Cambodja, of via Cambodja naar een andere bestemming? Dan heb je in de meeste gevallen een visum nodig. Hier lees je alles wat je moet weten voor het aanvragen van je visum voor Cambodja.

Heb ik een visum nodig voor Cambodja?

Om als toerist naar Cambodja te kunnen reizen, heb je een toeristenvisum nodig. Een toeristenvisum voor Cambodja met geldigheid van dertig dagen, kun je bij aankomst in het land kopen. Er is dan geen garantie dat je ook toegang krijgt tot het land. Daarom is het raadzaam om je visum voorafgaand aan je vertrek te regelen bij de ambassade van Cambodja in Brussel. Als je van plan bent om langer dan dertig dagen in Cambodja te verblijven, moet je je visum sowieso voorafgaand aan je reis regelen.

ZELF NAAR Cambodja?

Bekijk alle 68 reizen naar Cambodja

Visum aanvragen Cambodja

Om succesvol een visum voor Cambodja aan te vragen, moet je een aantal gegevens aanleveren bij de ambassade van Cambodja in Brussel. Kijk voor meer informatie op VisumCentrale.nl. Je kunt er ook voor kiezen om de visumaanvraag uit te besteden aan VisumCentrale.nl. Dit kan je veel werk en tijd besparen.

Wacht met het bevestigen van je boekingen van vliegticket(s), hotel(s) of reisarrangement(en) totdat je je visum in bezit hebt. Het kan namelijk voorkomen dat de ambassade je visumaanvraag, om welke reden dan ook, weigert. Het zou zonde zijn als je op dat moment al een reis hebt geboekt die je uiteindelijk niet kunt gaan maken!

De aanvraagduur van een visum voor Cambodja bedraagt ongeveer twee werkdagen. De totale kosten van je visumaanvraag hangen af van de diensten die je selecteert, het aantal reizigers en het aantal werkdagen dat de ambassade nodig heeft om je visumaanvraag te verwerken.

Geldigheid paspoort Cambodja

Je paspoort moet, bij aankomst in Cambodja, nog minimaal zes maanden geldig zijn. Bovendien moet het paspoort minstens één lege visumpagina bevatten en vrij zijn van hoesjes, omslagen en losse inhoud.

Reizen Cambodja

Specialisten Cambodja

Stay tuned

Wil jij elke maand naar Azië?

  • Schrijf je in voor de maandelijkse nieuwsbrief boordevol foto's, prijsvragen en insider tips.
  • Ook ontvang je speciale deals van onze partners.
  • En profiteer je van de leukste kortingen op reisproducten.

Aanmelden nieuwsbrief

Vietnam kenner
Sponsors