Like ons op Facebook

Hotels Cambodja

333TRAVEL

333TRAVEL is de individuele verre reizen specialist. Alle individuele rondreizen en overige reizen naar Cambodja zijn inclusief de entreegelden van de beschreven excursies. Dagelijks vertrek mogelijk en uw reis is altijd te verlengen. Wilt u maatwerk? Bij ons is heel veel mogelijk, bijvoorbeeld combinatie van 333Pure en 333Trendy of een reis geheel op maat conform uw wensen.

Booking.com

Via Booking.com plaats je een reservering bij een van de duizenden hotels in Cambodja. Overnacht bijvoorbeeld in een hotel in Siem Reap, de ideale uitvalsbasis voor het tempelcomplex Angkor Wat, of slaap een nachtje in hoofdstad Phnom Penh. Booking.com biedt een groot aanbod en een eenvoudig online reserveringssysteem.

Expedia

Wie tijdens een vakantie in Cambodja het beroemde tempelcomplex Angkor Wat wilt bezoeken, is waarschijnlijk op zoek naar een accommodatie in het nabijgelegen Siem Reap. Bij Expedia.nl vind je een groot aanbod aan hotels in de stad, maar ook in andere gebieden van Cambodja. Plaats online direct een reservering bij het hotel van je keuze via de website van Expedia.

Hostelworld

Ga jij binnenkort reizen door Cambodja en haar prachtige bezienswaardigheden zoals Angkor Wat met eigen ogen bekijken? Zoek dan nu leuke overnachtingen uit via Hostelworld.com. Op de website vind je honderden accommodaties in de verschillende regio’s van Cambodja. Boeken is eenvoudig via het gebruiksvriendelijke systeem. Zorg dat je een credit card hebt om de reserveringskosten te betalen.

Like deze pagina
Top 10 aanbiedingen
Aanbevolen door ons
Azie.nl kenner
Reis van de maand
Rondreis India & Nepal - va € 1645
Rondreis India & Nepal

De hoogtepunten van Noord-India worden op deze intrigerende reis gecombineerd met de meest interessante plaatsen van Nepal

  • Een bezoek aan de Taj Mahal mag natuurlijk niet ontbreken tijdens uw reis!
  • Neem een bezoek aan de fascinerende oude en heilige stad Varanasi
Bekijk reis
Sponsors
Stay tuned

Wil jij elke maand naar Azië?

  • Schrijf je in voor de maandelijkse nieuwsbrief boordevol foto's, prijsvragen en insider tips.
  • Ook ontvang je speciale deals van onze partners!

Aanmelden nieuwsbrief

Taiwan kenner