Like ons op Facebook

Reizen op maat Cambodja

Cambodja Online

Stel de reis samen die bij jouw wensen past, door verschillende bouwstenen te combineren tot een complete individuele rondreis door Cambodja. Met Cambodja online ontdek je naast de highlights ook minder bekende plaatsen. Je fietst door traditionele dorpjes in de dichtbegroeide jungle, overnacht in kleinschalige accommodaties en rust uit op tropische stranden. Voor advies kun je bij onze ervaren reisspecialist terecht.

Djoser

Een groepsreis op maat naar Cambodja boek je eenvoudig via Djoser. Wij stellen persoonlijke rondreizen samen voor groepen van 10 personen of meer. Jullie kiezen zelf naar welke plekken in Cambodja je reist, met welk vervoer, in welke hotels je verblijft en of je een lokale reisgids wilt inschakelen.

333TRAVEL

Het motto van 333 Travel is: ‘Verre Reizen, Voor iedereen uniek’. Al ruim zestien jaar stellen wij persoonlijke en unieke rondreizen samen naar verre bestemmingen. Uw reis naar Cambodja stemmen wij volledig af op uw persoonlijke wensen en uw budget. Laat ons weten welke kanten van Cambodja u wilt ontdekken en onze reisspecialisten gaan het voor u regelen.

NRV

NRV is een directseller die zich specialiseert in het organiseren van reizen naar bestemmingen in Cambodja. U kunt bij NRV terecht voor maatreizen naar Cambodja. Reizen met NRV is absoluut een onvergetelijke ervaring. NRV hanteert het motto 'we bieden alleen aan wat we zelf leuk vinden'.

NBBS Reizen

NBBS Reizen is gespecialiseerd in reizen op maat naar Cambodja. NBBS Reizen biedt individuele reizen en bouwstenen naar Cambodja, waarbij u overnacht in comfortabele en karakterstieke hotels. Bij veel van onze reizen kunt u kiezen uit twee of drie hotelcategorieën. Bij NBBS Reizen kunt u ook zelf uw reis samenstellen. ‘Maatwerk in verre reizen' is onze specialiteit. Sinds 1927!

WRC Reizen

WRC Reizen is al sinds 1983 een begrip. In 1983 opende WRC Reizen haar deuren als eigentijdse, onafhankelijke directseller. Nog steeds stelt zij haar eigen producten samen en verkoopt haar reizen aan u als consument. WRC staat voor een eigen(wijze) visie: een origineel, individueel verzorgd aanbod van reizen tegen een uitstekende prijs/kwaliteit verhouding.

Van Verre reizen

Van Verre Reizen verzorgt individuele reizen op maat naar de mooiste plekjes in Cambodja en de rest van Zuidoost-Azië. U geeft uw wensen aan, wij stellen uw eigen route door een of meerdere bestemmingen in de regio, naar alle uithoeken en onbekende plekjes. Wij kunnen u een uitstekend advies geven omdat wij al vele jaren kennis hebben van alle mooie landen in Zuidoost-Azië.

Rama Tours Holland

Reis met een persoonlijk karakter! Rama Tours Holland bestaat sinds 1985 en is gespecialiseerd in rondreizen op maat naar Cambodja. Bij Rama Tours Holland bent u verzekerd van een geheel verzorgde, unieke en op uw persoonlijke wensen afgestemde vakantie. Wij adviseren, u beslist!

Dimsum Reizen

Dimsum Reizen organiseert bijzondere Reizen op maat naar Cambodja rond diverse thema's. Zo'n centraal thema geeft verdieping aan de reis. U bezoekt dus niet alleen de bekende hoogtepunten. We zijn gespecialiseerd in Reizen op maat rond diverse, traditioneel levende volkeren en stammen, festivals, cultureel erfgoed en met karakteristieke accommodaties.

PANGEA Travel

PANGEA Travel is úw privé reisbureau. Wij verzorgen uw ideale reis op maat naar Cambodja. Aan de hand van uw persoonlijke wensen en ideeën stellen wij de reis op maat geheel naar wens voor u samen. U bent dus niet afhankelijk van vaste vertrekdata of reisgidsen. Wilt u morgen al vertrekken of pas over een aantal maanden? Alles is mogelijk bij PANGEA Travel. Onze landenspecialisten voor Cambodja hebben veel kennis en reiservaring, zij staan u graag te woord op een moment wanneer het u schikt.

Lotus Tours

Als je op zoek bent naar een  op maat gemaakte reis naar Cambodja ben je bij Lotus Tours aan het juiste adres. Cambodja heeft naast de beroemde tempels van Angkor nog zoveel meer te bieden. Ongerepte natuur, verlaten strandjes, kleurrijke markten, een bijzonder vriendelijke bevolking. Cambodja heeft het allemaal. Kijk op de website voor een mooie voorbeeldreis en neem contact op voor jouw droomreis!  

Better Places

Better Places brengt je direct in contact met Anitthiya, onze reisspecialist in Cambodja. Zij kent Cambodja door en door en kan je perfect adviseren bij het samenstellen van je rondreis. Om je te inspireren vind je op onze site een aantal voorbeeldreizen en originele bouwstenen. Deze bouwstenen kun je toevoegen aan de voorbeeldreizen. Je kunt er ook voor kiezen om je Cambodja reis helemaal zelf samen te stellen.

Namasté Reizen

Namasté Reizen is gespecialiseerd in maatreizen naar Cambodja. Een maatreis betekent voor ons een reis die geheel voldoet aan uw wensen en ideeën. Wij nemen er graag de tijd voor u een goed advies te geven. Wij doen dit uit eigen ervaring want we bezoeken al onze bestemmingen regelmatig, op zoek naar bijzondere plekken en sfeervolle accommodaties. Vraag via onze website vrijblijvend een uitgebreid voorstel aan.

Like deze pagina
Top 10 aanbiedingen
Aanbevolen door ons
Indonesië kenner
Reis van de maand
Best of Sri Lanka - va € 1697
Best of Sri Lanka

Deze geweldige rondreis Sri Lanka maakt de naam 'Best of' in alle opzichten waar!

  • Bij de uitgestrekte theeplantages rondom Nuwara Eliya proeft u zeker nog de Engelse sfeer
  • Ervaar het beroemde safaripark Yala en eindig in de mooie badplaats Negombo
Bekijk reis
Sponsors
Stay tuned

Wil jij elke maand naar Azië?

  • Schrijf je in voor de maandelijkse nieuwsbrief boordevol foto's, prijsvragen en insider tips.
  • Ook ontvang je speciale deals van onze partners!

Aanmelden nieuwsbrief

Israël kenner