Like ons op Facebook

Familiereizen Cambodja

333travel

Jong en oud kijkt zijn ogen uit in Cambodja. Onze rondreizen door Cambodja zijn kindvriendelijk en een ideale manier om het hele gezin te genieten van de highlights van dit prachtige land in Azië. In Cambodja staat u oog in oog met olifanten, spot u dolfijnen, vaart u over de Mekongrivier en ontspant u in de badplaats Shinoukville waar u van zon, zee en strand geniet.

bekijk alle reizen van 333travel Best geboekte reizen

Evaneos

Ontdek Cambodja met de hele familie. Cambodja is een relatief klein land en erg geschikt voor alle leeftijden! Via onze website kunt u inspiratie opdoen aan de hand van de verschillende voorbeeldreizen. Onze lokale reisagenten bieden 100 procent maatwerk op basis van uw wensen en ideeën. Daarnaast profiteert u van Evaneos garanties en een gegarandeeld veilige betaling.

bekijk alle reizen van Evaneos Best geboekte reizen

Dimsum Reizen

Met een familiereis van Dimsum Reizen leer je Cambodja op je eigen tempo kennen. Wij verzorgen privé reizen voor gezinnen die je geheel naar eigen wens kunt samenstellen en aanpassen. Doordat wij zelf ook met onze kinderen naar Azië hebben gereisd, weten we de leukste kindvriendelijke hotels, restaurants en bezienswaardigheden in Cambodja te vinden.

Footprint Travel

Met Footprint Travel reis je met jouw gezin met auto met chauffeur, slaap je in sfeervolle accommodaties en reis je op je eigen tempo. Zie olifanten en rivierdolfijnen, rij met de bamboetrein en relax op het strand. Onze Cambodja kenners denken graag met je mee, zodat de reis past bij jullie gezin. Zo maak je een Cambodja reis die leuk is voor ouders én kinderen!

Better Places

Droom je van de tempels van Angkor, van het Cambodjaanse platteland en mooie stranden? Better Places brengt je graag in contact met haar lokale reisspecialist in Cambodja. Jurry kent Cambodja goed en is ervaren in het organiseren van maatwerkreizen. Jurry kent de mooiste reisroutes en stelt je reis graag op maat voor je samen. Heel persoonlijk.

bekijk alle reizen van Better Places Best geboekte reizen
Like deze pagina
Top 10 aanbiedingen
Aanbevolen door ons
Japan kenner
Reis van de maand
Verborgen plekjes van Myanmar - va € 2527
Verborgen plekjes van Myanmar

18-daagse privé rondreis Myanmar

  • Diepere kennismaking met het authentieke Birma
  • Bezoek de tempelvlakte van Bagan en de prachtige omgeving van het Inle Lake
Bekijk reis
Sponsors
Stay tuned

Wil jij elke maand naar Azië?

  • Schrijf je in voor de maandelijkse nieuwsbrief boordevol foto's, prijsvragen en insider tips.
  • Ook ontvang je speciale deals van onze partners.
  • En profiteer je van de leukste kortingen op reisproducten.

Aanmelden nieuwsbrief

Thailand kenner