Accommodaties Cambodja

Accommodaties Cambodja

Wat voor soorten accommodaties zijn er?

In de grote steden vind je de westerse hotels die je overal ter wereld vindt. Buiten Phnom Penh zijn de hotels en guesthouses een stuk eenvoudiger.

Hotels

In de grotere steden en bij toeristische bezienswaardigheden vind je de luxe hotels van Cambodja. Het zijn vaak hotels van westerse ketens, die een goede service verlenen.

Je zal waarschijnlijk vooral overnachten in kleine hotels waar het belangrijkste verschil bestaat uit airconditioning of ventilator. De kamers zijn eenvoudig en schoon en er zijn weinig faciliteiten. Deze hotels zijn zeer goedkoop.

Guesthouses

Guesthouses zijn populair bij backpackers en mensen met een klein budget. Het belangrijkste is dat ze erg goedkoop zijn. Vaak bestaat de kamer uit niet meer dan een bed. Bij de aller-goedkoopste guesthouses moet je je eigen handdoek meebrengen.

Goed voorbereid op reis?

Voor informatie over praktische zaken als vaccinaties en inentingen, het regelen van een visum, reisverzekeringen, vervoer naar de luchthaven of geldzaken, moet je vaak meerdere websites bezoeken. MyTravelPlanner heeft alle praktische informatie samengebracht en leidt je via vijf vragen naar uw persoonlijke to-do lijst op het gebied van zeven praktische zaken!

Like deze pagina

Specialisten Cambodja

Stay tuned

Wil jij elke maand naar Azië?

  • Schrijf je in voor de maandelijkse nieuwsbrief boordevol foto's, prijsvragen en insider tips.
  • Ook ontvang je speciale deals van onze partners!

Aanmelden nieuwsbrief

Sri Lanka kenner
Sponsors