Accommodaties Cambodja

Accommodaties Cambodja

Wat voor soorten accommodaties zijn er?

In de grote steden vind je de westerse hotels die je overal ter wereld vindt. Buiten Phnom Penh zijn de hotels en guesthouses een stuk eenvoudiger.

Hotels

In de grotere steden en bij toeristische bezienswaardigheden vind je de luxe hotels van Cambodja. Het zijn vaak hotels van westerse ketens, die een goede service verlenen.

Je zal waarschijnlijk vooral overnachten in kleine hotels waar het belangrijkste verschil bestaat uit airconditioning of ventilator. De kamers zijn eenvoudig en schoon en er zijn weinig faciliteiten. Deze hotels zijn zeer goedkoop.

Guesthouses

Guesthouses zijn populair bij backpackers en mensen met een klein budget. Het belangrijkste is dat ze erg goedkoop zijn. Vaak bestaat de kamer uit niet meer dan een bed. Bij de aller-goedkoopste guesthouses moet je je eigen handdoek meebrengen.

Een onbezorgde reis begint zo

Ga jij ook bijna op reis? Dan zijn je voorbereidingen vast al in volle gang: routes uitzoeken, hotelletjes spotten en bezienswaardigheden uitzoeken. Waar je ook naartoe gaat, je vakantie begint al met een hoop voorpret. En als je dan toch bezig bent met plannen, zoek dan ook gelijk je praktische zaken als visum, verzekeringen en tips over veiligheid uit. Hoe je dat doet? Met de reisadviezen op het gebied van veiligheid van het ministerie van Buitenlandse Zaken. Of op MyTravelPlanner, waar je alle praktische informatie vindt in een handige to-do-lijst. Zo hoef je tijdens je reis écht alleen nog maar te genieten!

Like deze pagina

Specialisten Cambodja

Stay tuned

Wil jij elke maand naar Azië?

  • Schrijf je in voor de maandelijkse nieuwsbrief boordevol foto's, prijsvragen en insider tips.
  • Ook ontvang je speciale deals van onze partners!

Aanmelden nieuwsbrief

Turkije kenner
Sponsors