Beste reistijd Cambodja

Beste reistijd Cambodja

Wat is de beste reistijd voor Cambodja?

Je kunt het hele jaar door reizen in Cambodja. Gedurende het regenseizoen, tussen juni en oktober zijn afgelegen gebieden lastiger te bereiken. Tijdens de moesson regent het zelden de hele dag. Meestal valt er één heftige bui per dag, maar die duurt niet lang. De natuur is schitterend in het regenseizoen, als de jungle zijn dorst lest na het lange droge seizoen. Voorafgaand aan het regenseizoen loopt de temperatuur vanaf februari op. In april is het regelmatig warmer dan 40 graden.

In december en januari is de luchtvochtigheid laag, waardoor de hitte minder drukkend is. Er waait dan vaker een briesje en het regent weinig. Tijdens deze aangename maanden trekken veel reizigers naar Cambodja, waardoor het druk is bij bezienswaardigheden. De prijzen stijgen ook, al blijft het leven in Cambodja altijd erg goedkoop.

ZELF NAAR Cambodja?

Bekijk alle 78 reizen naar Cambodja

Onafhankelijk advies over je reis naar Cambodja

De reisspecialisten van de Azië Desk geven jou onafhankelijk en persoonlijk advies over jouw droomreis naar Cambodja. Laat gepassioneerde experts voor je zoeken. Meer weten? Bekijk alle voordelen van de Azië Desk!

Like deze pagina

Reizen Cambodja

Specialisten Cambodja

Stay tuned

Wil jij elke maand naar Azië?

  • Schrijf je in voor de maandelijkse nieuwsbrief boordevol foto's, prijsvragen en insider tips.
  • Ook ontvang je speciale deals van onze partners.
  • En profiteer je van de leukste kortingen op reisproducten.

Aanmelden nieuwsbrief

India kenner
Sponsors