Like ons op Facebook

Bouwstenen Cambodja

Riksja Cambodja

Loop met een gids door de tempels van Angkor Wat, stap een dag in de schoenen van een visser op het Tonle Sap meer of spot zoetwaterdolfijnen in de Mekong rivier. Met de bouwstenen van Riksja Cambodja stel je zelf snel en eenvoudig een rondreis op maat samen. Alle bouwstenen zijn met elkaar te combineren en zijn volledig verzorgd, inclusief vervoer, sfeervolle accommodaties en activiteiten.

bekijk alle reizen van Riksja Cambodja Best geboekte reizen

333travel

Aan de hand van de bouwstenen van 333travel kunt u zelf heel eenvoudig een rondreis door Cambodja samenstellen. Combineer verschillende excursies en tours met elkaar en bouw zo zelf uw reis. U kunt zelf bepalen welke highlights van Cambodja u bezoekt en hoe lang u in het land verblijft. Alles is mogelijk!

bekijk alle reizen van 333travel Best geboekte reizen

Van Verre Reizen

Stel jouw rondreis Cambodja zelf samen met de bouwstenen van Van Verre Reizen. Bezoek Angkor Wat, de hoofdstad Phnom Penh of het platteland van Cambodja. De landendeskundigen van Van Verre adviseren je graag bij de keuze tussen de bouwstenen Cambodja. Laat je inspireren door de bouwstenen Cambodja, alles is mogelijk bij Van Verre Reizen!

bekijk alle reizen van Van Verre Reizen Best geboekte reizen

Better Places

Better Places brengt je direct in contact met Anitthiya, onze reisspecialist in Cambodja. Zij kent Cambodja door en door en kan je perfect adviseren bij het samenstellen van je rondreis. Om je te inspireren vind je op onze site een aantal voorbeeldreizen en originele bouwstenen. Deze bouwstenen kun je toevoegen aan de voorbeeldreizen. Je kunt er ook voor kiezen om je Cambodja reis helemaal zelf samen te stellen.

Like deze pagina
Top 10 aanbiedingen
Aanbevolen door ons
Azie.nl kenner
Reis van de maand
A taste of Bali - va € 775
A taste of Bali

Het bijzondere aan Bali vinden wij de unieke binnenlanden

  • Slaap in smaakvolle cottages met uitzicht op de rijstvelden
  • Proef van het authentieke Bali op weg naar mystieke tempels en vulkanische stranden
Bekijk reis
Sponsors
Stay tuned

Wil jij elke maand naar Azië?

  • Schrijf je in voor de maandelijkse nieuwsbrief boordevol foto's, prijsvragen en insider tips.
  • Ook ontvang je speciale deals van onze partners!

Aanmelden nieuwsbrief

Malediven kenner