Like ons op Facebook

Bouwstenen Cambodja

Riksja Cambodja

Loop met een gids door de tempels van Angkor Wat, stap een dag in de schoenen van een visser op het Tonle Sap meer of spot zoetwaterdolfijnen in de Mekong rivier. Met de bouwstenen van Riksja Cambodja stel je zelf snel en eenvoudig een rondreis op maat samen. Alle bouwstenen zijn met elkaar te combineren en zijn volledig verzorgd, inclusief vervoer, sfeervolle accommodaties en activiteiten.

bekijk alle reizen van Riksja Cambodja Best geboekte reizen

Evaneos

Stel uw perfecte Cambodja reis samen met behulp van onze lokale expert. Gaat u graag cultuur snuiven in Phnom Penh of op ontdekkingstoch door de peperplantages? Onze lokale reisagent kan u van de beste tips voorzien. Bekijk de voorbeeldreizen op onze website en vraag kosteloos een reisvoorstel aan.

bekijk alle reizen van Evaneos Best geboekte reizen

333travel

Aan de hand van de bouwstenen van 333travel kunt u zelf heel eenvoudig een rondreis door Cambodja samenstellen. Combineer verschillende excursies en tours met elkaar en bouw zo zelf uw reis. U kunt zelf bepalen welke highlights van Cambodja u bezoekt en hoe lang u in het land verblijft. Alles is mogelijk!

bekijk alle reizen van 333travel Best geboekte reizen

Better Places

Better Places brengt je direct in contact met Anitthiya, onze reisspecialist in Cambodja. Zij kent Cambodja door en door en kan je perfect adviseren bij het samenstellen van je rondreis. Om je te inspireren vind je op onze site een aantal voorbeeldreizen en originele bouwstenen. Deze bouwstenen kun je toevoegen aan de voorbeeldreizen. Je kunt er ook voor kiezen om je Cambodja reis helemaal zelf samen te stellen.

Van Verre Reizen

Stel jouw rondreis Cambodja zelf samen met de bouwstenen van Van Verre Reizen. Bezoek Angkor Wat, de hoofdstad Phnom Penh of het platteland van Cambodja. De landendeskundigen van Van Verre adviseren je graag bij de keuze tussen de bouwstenen Cambodja. Laat je inspireren door de bouwstenen Cambodja, alles is mogelijk bij Van Verre Reizen!

bekijk alle reizen van Van Verre Reizen Best geboekte reizen

Footprint Travel

Stel zelf je reis samen met de slimme bouwstenen van Footprint Travel, waarbij vervoer, fijne slaapplaatsen en bijzondere activiteiten geregeld zijn. Stap in een tuktuk naar de tempels van Angkor, fiets op het platteland, ontdek rivierdolfijnen, volg olifanten in de jungle, proef de Cambodjaanse keuken, slaap in een ecolodge, homestay of safaritent. Met de tips van onze Cambodja kenners, maak je jouw persoonlijke Cambodja reis.

Like deze pagina
Top 10 aanbiedingen
Aanbevolen door ons
Nepal kenner
Reis van de maand
Best Deal Thailand - va € 1064
Best Deal Thailand

14-daagse individuele rondreis Thailand

  • Voel de charme van het gezellige Chiang Mai
  • Sluit de reis af met een strandvakantie in Hua Hin
Bekijk reis
Sponsors
Stay tuned

Wil jij elke maand naar Azië?

  • Schrijf je in voor de maandelijkse nieuwsbrief boordevol foto's, prijsvragen en insider tips.
  • Ook ontvang je speciale deals van onze partners.
  • En profiteer je van de leukste kortingen op reisproducten.

Aanmelden nieuwsbrief

Taiwan kenner