Petronas Twin Towers
7,7
8,0 Algemene ervaring
8,0 Interessant
7,0 Prijs-kwaliteit

Petronas Twin Towers

door Getaway Travel

Je kunt de beteknis van de Petronas Twin Towers van Kuala Lumpur vergelijken met de Eiffeltoren voor Parijs: hét symbool van de stad. De hoge torens zijn de blikvanger van de tad en skyline. Ze zijn zo hoog, wel 452 meter, dat ze als orentatiepunt dienen als je door de stad wandelt. Er zijn inmiddels veel hogere torens gebouwd, maar de Petronas Twin Towers zijn wel nog steeds de hoogste identieke torens ter wereld.

De torens kun je ingaan, maar dan moet je je wel vroeg melden. Per dag worden er namelijk maar een beperkt aantal kaartjes verdeeld. Je mag komen tot de loopbrug, waar je een schitterend uitzicht hebt. Het is jammer dat je hier niet heel lang mag blijven, andere bezoekers komen er namelijk alweer aan. Wees dus snel met je foto's...

ZELF NAAR Kuala Lumpur?

Bekijk alle 77 reizen naar Kuala Lumpur

Tip: direct onder de torens is een metrostation.

Reizen Kuala Lumpur

Reviews Petronas Twin Towers

Perfecte tussenstop! (bezocht in november 2017)

Review geschreven door Niek Strik op 14 november 2018

Perfecte tussenstop voor je naar Australië gaat! Om even je reis te overbruggen en een goedkope tussenstop zoekt, zeker als je naar west Australië gaat. Mooie locatie met een mooi park ervoor! Ook fijn is de goedkopen ticketprijzen vanuit daar!

Pluspunten Petronas Twin Towers

  • bijzonder
  • uniek
  • opvallend
Ultieme tip: Ga in de avond tegenover de twintowers wat drinken, geeft een heel mooi beeld!
Aangeraden voor: Gezinnen, Backpackers, Stellen, Vriendengroep, Avonturiers, Luxe reizigers, Budget reizigers, Cultuurliefhebbers

Schitterend uitzicht vanaf een duizelingwekkende hoogte! (bezocht in september 2015)

Review geschreven door Samara Mey op 20 juli 2016

De Petronas Towers zijn het echte icoon van Maleisië en bepalen tevens de skyline van Kuala Lumpur. Een bezoekje aan de torens is daarom een must-do!

De beste tijd voor een bezoek is als het net begint te schemeren. Tegen de tijd dat het donker is heb jij bovenin de toren uitzicht op een schitterend verlicht Kuala Lumpur.

Nadat je bij binnenkomst door de detectiepoortjes bent gegaan en je tassen zijn gecontroleerd stap je in de lift naar de 43e verdieping. Hier bevindt zich de skybridge (verbindingsbrug tussen de twee torens). Hier geniet je al van een adembenemend uitzicht op de stad, maar er zijn nog bijna twee keer zoveel verdiepingen te gaan!

Elke 15 minuten mogen er 50 mensen naar boven. Stap weer in de lift naar de 83e verdieping. Je krijgt hier voldoende uitleg over het gebouw en de architectuur. Je moet geen hoogtevrees hebben, want het is een indrukwekkend gezicht om de stad vanaf bijna 452 meter hoogte te aanschouwen.

7,7
8 Algemene ervaring
8 Interessant
7 Prijs-kwaliteit

Pluspunten Petronas Twin Towers

  • schitterend uitzicht
  • indrukwekkende ervaring
  • goede service

Minpunten Petronas Twin Towers

  • fotograferen door ramen
Ultieme tip: Zorg dat je vooraf online tickets hebt gekocht (zo'n 19 euro pp). Handig is dat je dan zelf een tijd kan reserveren en niet onnodig lang in de rij hoeft te staan bij de ingang!
Aangeraden voor: Gezinnen, Backpackers, Stellen, Vriendengroep, Avonturiers, Luxe reizigers, Budget reizigers

Specialisten Maleisië

Stay tuned

Wil jij elke maand naar Azië?

  • Schrijf je in voor de maandelijkse nieuwsbrief boordevol foto's, prijsvragen en insider tips.
  • Ook ontvang je speciale deals van onze partners.
  • En profiteer je van de leukste kortingen op reisproducten.

Aanmelden nieuwsbrief

Japan kenner
Sponsors