Like ons op Facebook

Groepsreizen Maleisië

Djoser

Dankzij haar jarenlange ervaring is Djoser een expert in het organiseren van groepsreizen naar Maleisië. Wij bieden een andere manier van reizen in een groep aan. Wat je daarvan kunt verwachten? Reizen in een groep, met alle voordelen die dat biedt, én tegelijkertijd voldoende vrijheid om je eigen pad te trekken. Een unieke combinatie!

bekijk alle reizen van Djoser Best geboekte reizen

FOX, verre reizen van ANWB

FOX is dé verre reizen specialist van Nederland met een ruim groepsreis aanbod naar Maleisië. FOX biedt naast groepsreizen naar Maleisië tevens individuele rondreizen, strandvakanties, familiereizen en singlereizen aan. Reizen met FOX staat voor comfortabel avontuur. U zoekt eenvoudig door alle beschikbare reizen en leest ervaringen van andere reizigers in de reisverslagen en het forum.

bekijk alle reizen van FOX, verre reizen van ANWB Best geboekte reizen

NRV

NRV verzorgt groepsreizen naar verschillende landen in Azië, waaronder Maleisië. Onze reisexperts stellen een gevarieerde en volledig verzorgde groepsreis samen, inclusief overnachtingen in comfortabele middenklasse accommodaties. Bovendien is het mogelijk om uw verblijf in Maleisië aan het begin of einde van de reis individueel te verlengen. Zo kunt u nog langer genieten van alle highlights van Maleisië.

Sawadee

Voor wie het fijn vindt om met een groepsreis mee te gaan, maar graag ook af toe zelfstandig op pad gaat, zijn de groepsreizen van Sawadee ideaal. Wij combineren alle gemakken van een groepsreis met veel individuele vrijheid en keuzemogelijkheden. Je reist samen met een enthousiaste groep en reisbegeleider door Maleisië en kunt op de vrije dagen het land op je eigen tempo verkennen.

bekijk alle reizen van Sawadee Best geboekte reizen

Like deze pagina
Top 10 aanbiedingen
Aanbevolen door ons
Azie.nl kenner
Reis van de maand
Beleef Thailand on a budget - va € 776
Beleef Thailand on a budget

Deze complete 15-daagse individuele Thailand-reis is geschikt voor elke portemonnee

  • Ga apen spotten in het oudste natuurpark van Thailand!
  • Reis vanuit Bangkok naar de River Kwai en bezoek de tempelstad Ayutthaya
Bekijk reis
Sponsors
Stay tuned

Wil jij elke maand naar Azië?

  • Schrijf je in voor de maandelijkse nieuwsbrief boordevol foto's, prijsvragen en insider tips.
  • Ook ontvang je speciale deals van onze partners!

Aanmelden nieuwsbrief

Mongolië kenner