Like ons op Facebook

Luxe reizen Maleisië

333travel

Plan uw droomvakantie naar Maleisië samen met de reisexperts van 333travel. Wij hebben al ruim 16 jaar ervaring in unieke, verre reizen en adviseren u op basis van onze eigen reiservaringen. We luisteren naar uw wensen en zoeken op basis daarvan naar geschikte accommodaties en excursies.

bekijk alle reizen van 333travel Best geboekte reizen

PANGEA Travel

PANGEA Travel geeft je de mogelijkheid om je luxe vakantie naar Maleisië helemaal naar wens in te vullen. Laat ons weten hoe jouw droomreis eruit ziet en PANGEA stelt hem samen! Wij onderscheiden ons door een persoonlijke benadering, de beste kwaliteit én flexibiliteit. 

bekijk alle reizen van PANGEA Travel Best geboekte reizen

Tico Reizen

Tico Reizen organiseert bijzondere en exclusieve reizen op individuele basis door West-Maleisië en Borneo. Door onze uitgebreide kennis, reiservaring en ongekende passie voor reizen, kunnen wij u uitstekend adviseren bij uw reisplannen. Aan de hand van uw eigen ideeën, persoonlijke wensen en voorkeuren, stellen wij graag uw droomvakantie samen naar Maleisië en/of Borneo!

Evaneos

Reis in stijl door Maleisië! Op basis van uw wensen en budget kunnen de lokale reisagenten van Evaneos uw reis volledig uitstippelen. Wij werken samen met de beste reisagenten ter wereld, welke geselecteerd worden aan de hand van strenge kwaliteitseisen. Vraag via onze website vrijblijvend een reisvoorstel aan en laat onze lokale experts u adviseren!

bekijk alle reizen van Evaneos Best geboekte reizen

Rama Tours Holland

Boek een volledig verzorgde reis naar Maleisië bij Rama Tours Holland. Wij verzorgen al sinds 1985 droomreizen naar diverse landen in Azië. We gebruiken onze ervaring om een vakantie in Maleisië samen te stellen die aansluit bij uw wensen en binnen uw budget valt. Neem contact met ons op en dan gaan we een droomvakantie voor u regelen!

bekijk alle reizen van Rama Tours Holland Best geboekte reizen

Undiscovered

Droom weg in luxe, ontdek juweeltjes en geniet met volle teugen van dit paradijs. Samen met de reisspecialist van Undiscovered stel je jouw unieke reis naar Maleisië samen, waarbij gekeken wordt naar jouw wensen en interesses. De reizen zijn op privé basis, waardoor je de gelegenheid hebt zelf activiteiten te ondernemen. Laat je volledig ontzorgen tijdens jouw reis naar Maleisië. Alle luxe reizen vind je op de website.

bekijk alle reizen van Undiscovered Best geboekte reizen

Van Verre Reizen

Een luxe reis naar Maleisië is echt een droom! Kom tot rust op bounty-eilandjes en geniet van alle luxe in de hotels die door de landendeskundigen van Van Verre zijn geselecteerd. Aan de hand van jouw wensen stelt Van Verre een luxe reis op maat naar Maleisië samen. Kijk voor inspiratie alvast op de website! 

bekijk alle reizen van Van Verre Reizen Best geboekte reizen
Like deze pagina
Top 10 aanbiedingen
Aanbevolen door ons
India kenner
Reis van de maand
Best Deal Thailand Highlights - va € 1407
Best Deal Thailand Highlights

17-daagse privé rondreis

  • Verken de bruisende hoofdstad Bangkok
  • Ervaar charmant Chiang Mai en omgeving
Bekijk reis
Sponsors
Stay tuned

Wil jij elke maand naar Azië?

  • Schrijf je in voor de maandelijkse nieuwsbrief boordevol foto's, prijsvragen en insider tips.
  • Ook ontvang je speciale deals van onze partners.
  • En profiteer je van de leukste kortingen op reisproducten.

Aanmelden nieuwsbrief

Vietnam kenner