Like ons op Facebook

Luxe reizen Maleisië

333travel

Plan uw droomvakantie naar Maleisië samen met de reisexperts van 333travel. Wij hebben al ruim 16 jaar ervaring in unieke, verre reizen en adviseren u op basis van onze eigen reiservaringen. We luisteren naar uw wensen en zoeken op basis daarvan naar geschikte accommodaties en excursies.

bekijk alle reizen van 333travel Best geboekte reizen

Tico Reizen

Tico Reizen organiseert bijzondere en exclusieve reizen op individuele basis door West-Maleisië en Borneo. Door onze uitgebreide kennis, reiservaring en ongekende passie voor reizen, kunnen wij u uitstekend adviseren bij uw reisplannen. Aan de hand van uw eigen ideeën, persoonlijke wensen en voorkeuren, stellen wij graag uw droomvakantie samen naar Maleisië en/of Borneo!

Namasté Reizen

Namasté Reizen is gespecialiseerd in maatreizen naar Maleisië. Een maatreis betekent voor ons een reis die geheel voldoet aan uw wensen en ideeën. Wij nemen er graag de tijd voor u een goed advies te geven. Wij doen dit uit eigen ervaring want we bezoeken al onze bestemmingen regelmatig, op zoek naar bijzondere plekken en sfeervolle accommodaties. Vraag via onze website vrijblijvend een uitgebreid voorstel aan.

Undiscovered

Droom weg in luxe, ontdek juweeltjes en geniet met volle teugen van dit paradijs. Samen met de reisspecialist van Undiscovered stel je jouw unieke reis naar Maleisië samen, waarbij gekeken wordt naar jouw wensen en interesses. De reizen zijn op privé basis, waardoor je de gelegenheid hebt zelf activiteiten te ondernemen. Laat je volledig ontzorgen tijdens jouw reis naar Maleisië. Alle luxe reizen vind je op de website.

bekijk alle reizen van Undiscovered Best geboekte reizen

Rama Tours Holland

Boek een volledig verzorgde reis naar Maleisië bij Rama Tours Holland. Wij verzorgen al sinds 1985 droomreizen naar diverse landen in Azië. We gebruiken onze ervaring om een vakantie in Maleisië samen te stellen die aansluit bij uw wensen en binnen uw budget valt. Neem contact met ons op en dan gaan we een droomvakantie voor u regelen!

bekijk alle reizen van Rama Tours Holland Best geboekte reizen

Van Verre Reizen

Een luxe reis naar Maleisië is echt een droom! Kom tot rust op bounty-eilandjes en geniet van alle luxe in de hotels die door de landendeskundigen van Van Verre zijn geselecteerd. Aan de hand van jouw wensen stelt Van Verre een luxe reis op maat naar Maleisië samen. Kijk voor inspiratie alvast op de website! 

bekijk alle reizen van Van Verre Reizen Best geboekte reizen

Evaneos

Reis in stijl door Maleisië! Op basis van uw wensen en budget kunnen de lokale reisagenten van Evaneos uw reis volledig uitstippelen. Wij werken samen met de beste reisagenten ter wereld, welke geselecteerd worden aan de hand van strenge kwaliteitseisen. Vraag via onze website vrijblijvend een reisvoorstel aan en laat onze lokale experts u adviseren!

bekijk alle reizen van Evaneos Best geboekte reizen
Like deze pagina
Top 10 aanbiedingen
Aanbevolen door ons
Azie.nl kenner
Reis van de maand
Jungle, olifanten en ongerept Stung Treng en Ratanakiri - va € 1330
Jungle, olifanten en ongerept Stung Treng en Ratanakiri

15-daagse rondreis door Cambodja

  • Waan je door een wereld van jungle, watervallen en olifanten
  • Je bezoekt de tempels van Angkor en een bijzondere tempel aan de grens met Thailand
Bekijk reis
Sponsors
Stay tuned

Wil jij elke maand naar Azië?

  • Schrijf je in voor de maandelijkse nieuwsbrief boordevol foto's, prijsvragen en insider tips.
  • Ook ontvang je speciale deals van onze partners.
  • En profiteer je van de leukste kortingen op reisproducten.

Aanmelden nieuwsbrief

India kenner