Vakantie Maleisië

Riksja Maleisie

Een eigen hutje op het strand, een junglechalet op Borneo of een koloniaal Engels hotel tussen de theevelden van the Cameron Highlands: de mooiste slaapplekken vind je op Riksja Borneo. Met de bouwstenen is niet alleen je slaapplaats geregeld, maar ook je vervoer en gave activiteiten. Zo maak je een avontuurlijke individuele rondreis met ingebouwd vangnet. Laat die vakantie maar beginnen!

bekijk alle reizen van Riksja Maleisie Best geboekte reizen

333travel

Uw vakantie naar Maleisië boekt u bij 333travel, de individuele verre reizen specialist. Maak een keuze uit een van onze privé rondreizen met eigen chauffeur, of trek er zelf op uit middels onze fly drive vakanties naar Maleisië. Uw vakantie naar Maleisië kunt u met 333travel afsluiten op een van de prachtige eilanden die Maleisië te bieden heeft.

bekijk alle reizen van 333travel Best geboekte reizen

Djoser

Ga met Djoser op vakantie naar Maleisië. Bezoek op het vaste land steden als Melaka en Kuala Lumpur. In Borneo bezoek je prachtige nationale parken om je vakantie in Maleisië vervolgens af te sluiten op een van de Maleisische eilanden.

bekijk alle reizen van Djoser Best geboekte reizen

FOX, verre reizen van ANWB

Reis met FOX naar Maleisië en bezoek een van de meest bijzondere landen in Zuidoost-Azië! Bezoek het oudste oerwoud ter wereld, de historische handelsstad Malacca, Cameron Highlands en kom tot rust op de mooie stranden. FOX zorgt voor een onvergetelijke vakantie naar Maleisië.

bekijk alle reizen van FOX, verre reizen van ANWB Best geboekte reizen

WRC Reizen

Of u nu een strandvakantie zoekt, orang oetans wilt zien, wilt kamperen tussen de bergen of wilt genieten van de Aziatische keuken; in Maleisië kan het allemaal. Ontdek al deze verschillende kanten van Maleisië tijdens een vakantie van WRC Reizen. Onze reisspecialisten zijn goed bekend met Maleisië en geven u deskundig vakantieadvies.

Van Verre Reizen

Een vakantie naar Maleisië van Van Verre gaat verder dan een standaard doorsnee reis. Omdat Van Verre naar je budget, tijd en wensen kijkt kunnen zij als geen ander een vakantie op maat samenstellen. Je bepaalt daarom helemaal zelf of je gaat ontspannen op het strand van Langkawi, gaat winkelen in metropool Kuala Lumpur of een bezoek brengt aan Taman Negara national park.

bekijk alle reizen van Van Verre Reizen Best geboekte reizen

Ontvang de leukste Maleisië reisroutes

Ga jij op rondreis door Maleisië of wil je inspiratie opdoen? We helpen je op weg met het uitzoeken van de leukste bezienswaardigheden en activiteiten; ontvang nu de mooiste reisroutes door Maleisië.

Top 10 aanbiedingen
Aanbevolen door ons
Israël kenner
Reis van de maand
Wegdromen in Balinese luxe - va € 2171
Wegdromen in Balinese luxe

15-daagse individuele rondreis Bali

  • Slaap in de jungle, aan het strand, in een nationaal park en middenin de plantages
  • Geniet van de cultuur, natuur én de luxe die het eiland te bieden heeft
Bekijk reis
Sponsors
Stay tuned

Wil jij elke maand naar Azië?

  • Schrijf je in voor de maandelijkse nieuwsbrief boordevol foto's, prijsvragen en insider tips.
  • Ook ontvang je speciale deals van onze partners.
  • En profiteer je van de leukste kortingen op reisproducten.

Aanmelden nieuwsbrief

Indonesië kenner