Like ons op Facebook

Vakantie Maleisië

Riksja Maleisie

Een eigen hutje op het strand, een junglechalet op Borneo of een koloniaal Engels hotel tussen de theevelden van the Cameron Highlands: de mooiste slaapplekken vind je op Riksja Borneo. Met de bouwstenen is niet alleen je slaapplaats geregeld, maar ook je vervoer en gave activiteiten. Zo maak je een avontuurlijke individuele rondreis met ingebouwd vangnet. Laat die vakantie maar beginnen!

bekijk alle reizen van Riksja Maleisie Best geboekte reizen

Djoser

Ga met Djoser op vakantie naar Maleisië. Bezoek op het vaste land steden als Melaka en Kuala Lumpur. In Borneo bezoek je prachtige nationale parken om je vakantie in Maleisië vervolgens af te sluiten op een van de Maleisische eilanden.

bekijk alle reizen van Djoser Best geboekte reizen

333travel

Uw vakantie naar Maleisië boekt u bij 333travel, de individuele verre reizen specialist. Maak een keuze uit een van onze privé rondreizen met eigen chauffeur, of trek er zelf op uit middels onze fly drive vakanties naar Maleisië. Uw vakantie naar Maleisië kunt u met 333travel afsluiten op een van de prachtige eilanden die Maleisië te bieden heeft.

bekijk alle reizen van 333travel Best geboekte reizen

FOX, verre reizen van ANWB

Reis met FOX naar Maleisië en bezoek een van de meest bijzondere landen in Zuidoost-Azië! Bezoek het oudste oerwoud ter wereld, de historische handelsstad Malacca, Cameron Highlands en kom tot rust op de mooie stranden. FOX zorgt voor een onvergetelijke vakantie naar Maleisië.

bekijk alle reizen van FOX, verre reizen van ANWB Best geboekte reizen

WRC Reizen

Of u nu een strandvakantie zoekt, orang oetans wilt zien, wilt kamperen tussen de bergen of wilt genieten van de Aziatische keuken; in Maleisië kan het allemaal. Ontdek al deze verschillende kanten van Maleisië tijdens een vakantie van WRC Reizen. Onze reisspecialisten zijn goed bekend met Maleisië en geven u deskundig vakantieadvies.

Van Verre Reizen

Een vakantie naar Maleisië van Van Verre gaat verder dan een standaard doorsnee reis. Omdat Van Verre naar je budget, tijd en wensen kijkt kunnen zij als geen ander een vakantie op maat samenstellen. Je bepaalt daarom helemaal zelf of je gaat ontspannen op het strand van Langkawi, gaat winkelen in metropool Kuala Lumpur of een bezoek brengt aan Taman Negara national park.

bekijk alle reizen van Van Verre Reizen Best geboekte reizen

Undiscovered

Een vakantie naar Maleisisch Borneo met Undiscovered staat garant voor een combinatie van relaxen en avontuur. Borneo kent parelwitte stranden, die soms praktisch voor jezelf zijn op de kleine eilandjes. Aan de andere kant kun je het avontuur opzoeken door de dichtbegroeide jungle in te trekken, op zoek naar orang-oetans en dwergolifanten. Ga met Undiscovered mee naar Maleisië!

bekijk alle reizen van Undiscovered Best geboekte reizen

Tenzing Travel Asia

Ontdek de berglandschappen, tropische jungles, moderne steden en hagelwitte stranden van Maleisië tijdens uw vakantie. Onze reisspecialisten adviseren u graag vanuit eigen ervaring en stellen elke vakantie samen op basis van uw wensen. Tenzing Travel is uitgeroepen tot ‘Beste Specialist in Verre Reizen’ tijdens de Vakantie Awards 2017 én 2018 en is lid van de SGR, ANVR en het Calamiteitenfonds.

bekijk alle reizen van Tenzing Travel Asia Best geboekte reizen
Like deze pagina
Top 10 aanbiedingen
Aanbevolen door ons
Taiwan kenner
Reis van de maand
Verborgen plekjes van Myanmar - va € 2527
Verborgen plekjes van Myanmar

18-daagse privé rondreis Myanmar

  • Diepere kennismaking met het authentieke Birma
  • Bezoek de tempelvlakte van Bagan en de prachtige omgeving van het Inle Lake
Bekijk reis
Sponsors
Stay tuned

Wil jij elke maand naar Azië?

  • Schrijf je in voor de maandelijkse nieuwsbrief boordevol foto's, prijsvragen en insider tips.
  • Ook ontvang je speciale deals van onze partners.
  • En profiteer je van de leukste kortingen op reisproducten.

Aanmelden nieuwsbrief

China kenner