Paspoort en visum Maleisië

Paspoort en visum Maleisië

Reis je binnenkort naar Maleisië, of via Maleisië naar een andere bestemming? Dan heb je wellicht een visum nodig. Hier lees je alles wat je moet weten voor het aanvragen van je visum voor Maleisië.

Heb ik een visum nodig voor Maleisië?

Als toerist met de Nederlandse nationaliteit, mag je maximaal drie maanden in Maleisië verblijven zonder dat je een visum hoeft aan te vragen. Wil je langer dan drie maanden in Maleisië verblijven, dan is het raadzaam om contact op te nemen met de ambassade van Maleisië in Den Haag.

ZELF NAAR Maleisië?

Bekijk alle 97 reizen naar Maleisië

Hoewel je als toerist dus meestal geen visum nodig hebt voor Maleisië, moet je wel een aantal andere documenten kunnen overleggen. Zo moet je bijvoorbeeld in het bezit zijn van bewijs van een retourvlucht of een vlucht naar de volgende bestemming en een geldig paspoort. Een overzicht van alle benodigde reisdocumenten voor Maleisië vind je op VisumCentrale.nl.

Geldigheid paspoort Maleisië

Bij het inreizen van Maleisië moet je paspoort nog minimaal zes maanden geldig zijn. Het paspoort moet minimaal één lege visumpagina bevatten voor het stempel van de douane.

Reizen Maleisië

Specialisten Maleisië

Stay tuned

Wil jij elke maand naar Azië?

  • Schrijf je in voor de maandelijkse nieuwsbrief boordevol foto's, prijsvragen en insider tips.
  • Ook ontvang je speciale deals van onze partners.
  • En profiteer je van de leukste kortingen op reisproducten.

Aanmelden nieuwsbrief

Thailand kenner
Sponsors