Goedkoop bellen & Internet Maleisië

Goedkoop bellen & Internet Maleisië

Hoe kan ik goedkoop bellen in Maleisië?

Telefooncellen waar je met muntgeld moet betalen zijn overal te vinden in Maleisië. Je moet wel geluk hebben dat de telefooncel die je vindt werkt aangezien een derde van de telefooncellen buiten gebruik zijn.

Er zijn ook nog andere telefooncellen in Maleisië waar je met een telefoonkaart kan bellen. Er bestaat alleen wel een verschil in deze telefooncellen. Namelijk die van de aanbieders Telekom Malaysia en Uniphone. Voor elke aanbieder is een eigen telefoonkaart. De telefoonkaarten van Telekom Malaysia zijn te verkrijgen bij de Telekom kantoren en de telefoonkaarten van Uniphone zijn te koop bij de sevel eleven shops. De kaarten zijn te verkrijgen voor verschillende prijzen van drie Ringgit tot vijftig Ringgit.

ZELF NAAR Maleisië?

Bekijk alle 97 reizen naar Maleisië

Blijf je langer in Maleisië dan is het verstandiger om een simkaart te kopen en die in je eigen simlock-vrije mobiele telefoon te plaatsen.

Waar koop ik een simkaart?

Overal in de steden van Maleisië zijn er telefoonwinkels. Laat je goed adviseren door het personeel wat voor jou het beste is gebaseerd op je verblijf. Maxis en Celcom zijn de grootste aanbieders met het beste bereik. Een telefoontje plegen kost bij hun rond de zestig sen per minuut.

Wat is het netnummer van Maleisië?

Het netnummer van Maleisië: +60

Waar kan ik Internetten in Maleisië?

Het Internet is bijna overal te krijgen en vaak tegen een laag tarief bij de verschillende Internet cafés en winkelcentra. Hotels door Maleisië bieden ook vaak het gebruik van Internet aan.

Ben je van plan je eigen laptop mee te nemen houd dan rekening met het stopcontact. Deze is hetzelfde als in het Verenigd Koninkrijk. Zorg dus voor een juiste aansluiting.

Reizen Maleisië

Specialisten Maleisië

Stay tuned

Wil jij elke maand naar Azië?

  • Schrijf je in voor de maandelijkse nieuwsbrief boordevol foto's, prijsvragen en insider tips.
  • Ook ontvang je speciale deals van onze partners.
  • En profiteer je van de leukste kortingen op reisproducten.

Aanmelden nieuwsbrief

Bhutan kenner
Sponsors