Like ons op Facebook

Specialisten Maleisië

Maleisie Online

Stel de Maleisië reis samen die bij jouw wensen past, door verschillende bouwstenen te combineren tot een complete rondreis. Met Maleisië online dwaal je langs koloniale gebouwen, ervaar je de echte jungle en reis je door de eindeloze theevelden van de Cameron Highlands. Je slaapt in knusse hotels, sfeervolle houten jungle-chalets of in hutjes op paradijselijke stranden. Voor advies kun je bij onze ervaren Maleisië reisspecialist terecht.

bekijk alle reizen van Maleisie Online Best geboekte reizen

Tenzing Travel Asia

Tenzing Travel Asia is tijdens de Vakantie Awards 2017 verkozen tot 'Beste Specialist in Verre Reizen'. Ook voor u staan onze reisspecialisten klaar, zodat u het mooiste van Maleisië kunt ervaren. Denk aan de groene theeplantages van de Cameron Highlands en het ongerepte Belum Rainforest. Wilt u iets anders ontdekken? Geen probleem, wij passen iedere reis aan op basis van uw wensen!

bekijk alle reizen van Tenzing Travel Asia Best geboekte reizen

Djoser

Djoser is specialist op het gebied van groepsreizen en biedt al dertig jaar rondreizen aan naar vele bestemmingen wereldwijd. Inmiddels schiet de teller voorbij de honderd en behoort ook Maleisië tot één van onze populairste vakantiebestemmingen! Wat kun je bij ons verwachten? Een verrassende en gevarieerde rondreis door Maleisië met veel ruimte om de highlights van het land zelfstandig te bezoeken.

bekijk alle reizen van Djoser Best geboekte reizen

333TRAVEL

Voor een volledig verzorgde rondreis naar Maleisië moet u bij 333 Travel zijn. Een telefoontje is al voldoende om uw vakantie naar Maleisië perfect te regelen. We hebben veel ervaring met het verzorgen van individuele reizen naar verre bestemmingen en al onze vakanties naar Maleisië zijn met zorg samengesteld zodat u ontspannen in het vliegtuig stapt.

bekijk alle reizen van 333TRAVEL Best geboekte reizen

FOX, verre reizen van ANWB

FOX is gespecialiseerd in groepsreizen, individuele rondreizen, strandvakanties, familiereizen en singlereizen naar Maleisië. Daarnaast biedt FOX 'feel good' reizen aan waarin u een aantal dagen als vrijwilliger werkt. Reizen met FOX staat voor comfortabel avontuur. U zoekt eenvoudig door alle beschikbare reizen en leest ervaringen van andere reizigers in de reisverslagen en het forum.

bekijk alle reizen van FOX, verre reizen van ANWB Best geboekte reizen

NRV

Beleef de hoogtepunten van Maleisië met NRV. Deze directseller is gespecialiseerd in verre reizen en verzorgt diverse soorten rondreizen naar Maleisië. Van gezellige groepsreizen tot privéreizen en rondreizen op maat. Wij beschikken over een ruim en gevarieerd aanbod waardoor u altijd wel een rondreis vindt die aansluit bij uw wensen en uw budget.

bekijk alle reizen van NRV Best geboekte reizen

NBBS Reizen

NBBS Reizen is een reisorganisatie die gespecialiseerd is in verre reizen en maatwerk. Onze medewerkers zijn zelf fanatieke reizigers die u vanuit hun eigen ervaring en met kennis van uw vakantiebestemming uitgebreid adviseren. Samen stippelt u een rondreis naar Maleisië uit die aansluit bij uw reiswensen en binnen uw vakantiebudget valt.

PANGEA Travel

PANGEA Travel is een reisbureau dat sinds 2003 actief in in Azië en Afrika. Wij verzorgen maatreizen naar talloze bestemmingen, waaronder Maleisië. Van rondreizen, fly drives en gezinsreizen tot strandvakanties; bij ons is alles mogelijk. Neem contact met ons op voor meer informatie en bekijk ter inspiratie alvast onze voorbeeldreizen naar Maleisië. 

Namasté Reizen

Namasté Reizen is gespecialiseerd in maatreizen naar Maleisië. Een maatreis betekent voor ons een reis die geheel voldoet aan uw wensen en ideeën. Wij nemen er graag de tijd voor u een goed advies te geven. Wij doen dit uit eigen ervaring want we bezoeken al onze bestemmingen regelmatig, op zoek naar bijzondere plekken en sfeervolle accommodaties. Vraag via onze website vrijblijvend een uitgebreid voorstel aan.

Rama Tours Holland

De medewerkers van Rama Tours Holland zijn gespecialiseerd in het maken van individuele maatreizen naar Maleisië. Ze luisteren naar uw wensen, houden rekening met uw budget en gaan op basis daarvan op zoek naar uw droomreis naar Maleisië. Dat doet Rama Tours Holland als sinds 1985. Wilt u ook gebruiken maken van onze ervaring en expertise? Neem dan contact met ons op!

bekijk alle reizen van Rama Tours Holland Best geboekte reizen

Dimsum Reizen

Hé avonturier! Ken jij Dimsum Reizen al? Deze reisorganisatie is gespecialiseerd in Azië en verzorgt bijzondere, op maat gemaakte rondreizen naar Maleisië. Onze Maleisië specialist, die zelf regelmatig in het vliegtuig stapt naar Azië om zijn kennis up-to-date te houden, luistert aandachtig naar jouw wensen en stelt op basis daarvan een persoonlijke route door Maleisië samen.

Tico Reizen

Tico Reis Consult organiseert individuele reizen naar Maleisië. Wij zijn gespecialiseerd in het samenstellen van maatwerkreizen voor individuele reizigers. Dit betekent dat alle reizen die Tico aanbiedt speciaal voor u worden bedacht en samengesteld. Onze reizen zijn nooit standaard, maar volledig gebaseerd op uw wensen en voorkeuren.

Sawadee

Op het gebied van avontuurlijke rondreizen in Sawadee al meer dan dertig jaar een begrip. We reizen in kleine groepen en zorgen voor een actief programma met veel individuele keuzevrijheid. Je bepaalt zelf aan welke wandel- en fietstochten je deel wilt nemen en kunt je reis eventueel nog met een aantal dagen verlengen. Informeer naar alle mogelijkheden voor reizen naar Maleisië bij onze medewerkers of kom eens langs bij een van onze infodagen.

bekijk alle reizen van Sawadee Best geboekte reizen

Travel Active

Travel Active is al 25 jaar specialist in bijzondere vrijwilligerswerkreizen op maat. In Maleisië kunnen ze jouw hulp goed gebruiken. Individueel, als groep of als gezin. Zet je als vrijwilliger in op een educatief-, natuur- of constructie project. Bekijk op de website wat jouw mogelijkheden zijn en vraag de gratis brochure aan.

Van Verre reizen

Van Verre Reizen verzorgt individuele reizen op maat naar de mooiste plekjes in Maleisië en de rest van Zuidoost-Azië. U geeft uw wensen aan, wij stellen uw eigen route door een of meerdere bestemmingen in de regio, naar alle uithoeken en onbekende plekjes. Wij kunnen u een uitstekend advies geven omdat wij al vele jaren kennis hebben van alle mooie landen in Zuidoost-Azië.

bekijk alle reizen van Van Verre reizen Best geboekte reizen

Undiscovered

Waar anderen een land zien, laat Undiscovered je het land beleven! Met unieke routes, activiteiten en onontdekte locaties beleef je het échte Borneo zoals geen ander dat doet. De reizen van Undiscovered zijn op privé basis en worden met veel zorg naar jouw wensen samengesteld. Bekijk het uitgebreide aanbod en vraag een offerte aan voor jouw komende reis naar Borneo!

bekijk alle reizen van Undiscovered Best geboekte reizen

Like deze pagina
Top 10 aanbiedingen
Aanbevolen door ons
Japan kenner
Reis van de maand
Beleef Thailand on a budget - va € 776
Beleef Thailand on a budget

Deze complete 15-daagse individuele Thailand-reis is geschikt voor elke portemonnee

  • Ga apen spotten in het oudste natuurpark van Thailand!
  • Reis vanuit Bangkok naar de River Kwai en bezoek de tempelstad Ayutthaya
Bekijk reis
Sponsors
Stay tuned

Wil jij elke maand naar Azië?

  • Schrijf je in voor de maandelijkse nieuwsbrief boordevol foto's, prijsvragen en insider tips.
  • Ook ontvang je speciale deals van onze partners!

Aanmelden nieuwsbrief

Jordanië kenner