Pulau Lang Tengah
Like ons op Facebook

Pulau Lang Tengah

door Getaway Travel

Pulau Lang Tengah is een van de tropische eilanden van Terengganu. Als je je op het strand begeeft, lijkt het net of je je op een onbewoond eiland waant, zo ongerept is het nog. Het toerisme komt langzaam op, maar het is nog niet ontdekt door de massa. Het eiland is vrij klein, maar je vermaakt je hier prima een paar dagen. Even helemaal bijkomen in de rust...

Op Lang tengah geniet je van een tropisch paradijsje. Het strand is helaas niet zo groot, maar zeker de moeite waard. Hier kom je erachter hoe mooi de natuur kan zijn. Hagelwit poederzand en je wandelt zo het heerlijk warme water in.

ZELF NAAR Maleisië?

Bekijk alle 186 reizen naar Maleisië

Snorkelen en duiken

De onderwaterwereld moet je hier ontdekken! In het prachtige helderblauwe water zie je als het moois wat de Zuid-Chinese zee te bieden heeft. Met een snorkel zie je al ontzettend veel. Vissen in alle mogelijke kleuren en de onderwaterplanten zijn ook bezienswaardigheid op zich.

Het is een aanrader om een snorkeltocht te ondernemen. Georganiseerd ga je met een bootje het eiland rond. Op de mooiste plaatsjes spring je in het water en laten de begeleiders je al het moois zien. Natuurlijk zijn er ook volop mogelijkheden om te duiken. Heb je je duikbrevet? Maak er gebruik van!

Weleens aan Zuid-Afrika gedacht?

Bekijk alle bezienswaardigheden in Zuid-Afrika

Pulau Lang Tengah zelf zien? Vraag onafhankelijk advies over je reis

De reisspecialisten van de Azië Desk geven jou onafhankelijk en persoonlijk advies over jouw droomreis naar Maleisië. Laat gepassioneerde experts voor je zoeken. Meer weten? Bekijk alle voordelen van de Azië Desk!

Like deze pagina

Reizen Maleisië

Specialisten Maleisië

Reizen Maleisië

Stay tuned

Wil jij elke maand naar Azië?

  • Schrijf je in voor de maandelijkse nieuwsbrief boordevol foto's, prijsvragen en insider tips.
  • Ook ontvang je speciale deals van onze partners.
  • En profiteer je van de leukste kortingen op reisproducten.

Aanmelden nieuwsbrief

Japan kenner
Sponsors