Desaru

Desaru

door Getaway Travel

De badplaats Desaru is een populaire strandbestemming. Het ligt in het meest oostelijke puntje van het vasteland van Maleisië in de deelstaat Johor. Door de ligging zijn de mooie stranden geliefd bij de inwoners van Singapore, voor hen is het slechts zo'n anderhalf uur rijden. Het het fijne zand van Desaru blijft ook niet onopgemerkt door toeristen.

In het heldere water vermaak je je prima. Je kunt hier heerlijk snorkelen, maar ook vissen en varen. Leuk is om een kajak te huren en zo relaxt een lekker kleurtje opdoen op het water. Actiever kan ook: paardrijden, golfen, tennissen... Genoeg mogelijkheden!

ZELF NAAR Desaru?

Bekijk alle 1 reizen naar Desaru

Vissersplaatsjes

Typerend voor de 25 kilometer lange kuststrook van Desaru zijn de casuarini bomen. Aan het strand staan direct deze bomen. De locals noemen het plaatsje ook wel 'het dorp van de casuarini's'. Tussen de bomen liggen vriendelijke vissersplaatsjes die zeker een bezoekje waard zijn. Deze kampongs liggen verscholen onder de groene bomen, niet ver van het strand. In de omgeving vind je ook nog watervallen, meertjes, watervallen en trek erop in de jungle over uitgezette paden.

Accommodatie is er voor iedereen. Voor backpackers zijn er goedkopere hotelletjes, maar als je iets luxer wilt zijn er resorts te vinden.

Reizen Desaru

Specialisten Maleisië

Stay tuned

Wil jij elke maand naar Azië?

  • Schrijf je in voor de maandelijkse nieuwsbrief boordevol foto's, prijsvragen en insider tips.
  • Ook ontvang je speciale deals van onze partners.
  • En profiteer je van de leukste kortingen op reisproducten.

Aanmelden nieuwsbrief

Thailand kenner
Sponsors