Phou Khao Khouay National Protected Area

Phou Khao Khouay National Protected Area

door Getaway Travel

Zit je in Vientiane en heb je behoefte aan een stukje mooie natuur? Dan is het Phou Khao Khouay National Protected Area een ideale dagtrip. Maar je kunt er ook een nachtje bij de locals in het dorp slapen. Zo maak je kennis met hun bijzondere gewoontes en gastvrijheid. 'Phou Khao Khouay' betekent 'hoorn van de buffel'. Dit prachtige gebied kent verschillende typen bossen, bergen, rivieren, watervallen en meren. Het park is het thuis van een aantal bedreigde diersoorten zoals de tijger, de olifant en de gibbon.

Je kunt Phou Khao Khouay indelen in twee gedeeltes: het zuiden en het westen. Het eerste trekt de meeste reizigers die hier komen voor olifanten en watervallen. Er zijn verschillende lodges waar je kunt overnachten. Het westen is minder bekend maar minstens zo mooi. Zo heb je hier geweldig mooie uitzichtspunten.

ZELF NAAR Laos?

Bekijk alle 36 reizen naar Laos

In Phou Khao Khouay heb je diverse activiteiten. Je kunt hier kanoën, kajakken, wildlife spotten, kamperen, picknicken en je kunt er een trek maken met een ecologische tour. Zo draag je een steentje bij voor het behoud van het park en de lokale bevolking.

Reizen Laos

Foto's & video's Phou Khao Khouay National Protected Area

Specialisten Laos

Stay tuned

Wil jij elke maand naar Azië?

  • Schrijf je in voor de maandelijkse nieuwsbrief boordevol foto's, prijsvragen en insider tips.
  • Ook ontvang je speciale deals van onze partners.
  • En profiteer je van de leukste kortingen op reisproducten.

Aanmelden nieuwsbrief

Dubai kenner
Sponsors