Like ons op Facebook

Vakantie Laos

Laos Online

Stel de reis samen die bij jouw wensen past, door verschillende bouwstenen te combineren tot een complete rondreis door Laos. Met Laos online maak je trekkings langs authentieke bergdorpjes, was je olifanten en ontdek je het leven aan de Mekong. Je slaapt in afwisselende accommodaties: midden in de dichtbegroeide jungle, in een knus guesthouse of gastgezin in de bergen. Voor advies kun je bij onze ervaren reisspecialist terecht.

bekijk alle reizen van Laos Online Best geboekte reizen

Djoser

Laos leent zich met haar schitterende natuur, interessante steden en vriendelijke bevolking perfect voor een ontspannen en tegelijkertijd avontuurlijke vakantie. Bezoek te tempels van Luang Prabang, struin over de markten van hoofdstad van Vientiana of wandel door het Hinboun National Park. De vakanties van Djoser zijn heel flexbibel; je bepaalt zelf welke bezienswaardigheden je wel of niet bezichtigt.

bekijk alle reizen van Djoser Best geboekte reizen

FOX, verre reizen van ANWB

FOX is gespecialiseerd in groepsreizen, individuele rondreizen, strandvakanties, familiereizen en singlereizen naar Laos. Daarnaast biedt FOX 'feel good' reizen aan waarin u een aantal dagen als vrijwilliger werkt. Reizen met FOX staat voor comfortabel avontuur. U zoekt eenvoudig door alle beschikbare reizen en leest ervaringen van andere reizigers in de reisverslagen en het forum.

333TRAVEL

333Travel is al ruim zestien jaar specialist op het gebied van verre reizen en biedt een ruim aanbod aan vakanties in Laos. Al onze reizen zijn uniek, omdat ze op maat gemaakt zijn om aan te sluiten bij de wensen en het budget van de reiziger. Wij gaan samen met u op zoek naar uw droomreis naar Laos. Neem snel contact op voor meer informatie.

bekijk alle reizen van 333TRAVEL Best geboekte reizen

Like deze pagina
Top 10 aanbiedingen
Aanbevolen door ons
Azie.nl kenner
Reis van de maand
Beleef Thailand on a budget - va € 776
Beleef Thailand on a budget

Deze complete 15-daagse individuele Thailand-reis is geschikt voor elke portemonnee

  • Ga apen spotten in het oudste natuurpark van Thailand!
  • Reis vanuit Bangkok naar de River Kwai en bezoek de tempelstad Ayutthaya
Bekijk reis
Sponsors
Stay tuned

Wil jij elke maand naar Azië?

  • Schrijf je in voor de maandelijkse nieuwsbrief boordevol foto's, prijsvragen en insider tips.
  • Ook ontvang je speciale deals van onze partners!

Aanmelden nieuwsbrief

Azie.nl kenner