Like ons op Facebook

Vakantie Laos

Riksja Laos

Wil jij gebruik maken van de expertise en ervaringen van Riksja’s Laos-kenners, maar wel zelf bepalen welke plekken je bezoekt tijdens je rondreis? Dat kan! Wij geven je eerlijk advies en handige reistips, maar uiteindelijk bepaal je zelf hoe je vakantie naar Laos eruit komt te zien. Combineer onze verschillende bouwstenen met elkaar en ontdek Laos op jouw manier!

bekijk alle reizen van Riksja Laos Best geboekte reizen

Djoser

Laos leent zich met haar schitterende natuur, interessante steden en vriendelijke bevolking perfect voor een ontspannen en tegelijkertijd avontuurlijke vakantie. Bezoek te tempels van Luang Prabang, struin over de markten van hoofdstad van Vientiana of wandel door het Hinboun National Park. De vakanties van Djoser zijn heel flexbibel; je bepaalt zelf welke bezienswaardigheden je wel of niet bezichtigt.

bekijk alle reizen van Djoser Best geboekte reizen

333TRAVEL

333Travel is al ruim zestien jaar specialist op het gebied van verre reizen en biedt een ruim aanbod aan vakanties in Laos. Al onze reizen zijn uniek, omdat ze op maat gemaakt zijn om aan te sluiten bij de wensen en het budget van de reiziger. Wij gaan samen met u op zoek naar uw droomreis naar Laos. Neem snel contact op voor meer informatie.

bekijk alle reizen van 333TRAVEL Best geboekte reizen

FOX, verre reizen van ANWB

Wil je genieten van een welverdiende vakantie in Laos? FOX biedt verschillende soorten reizen naar Laos aan, altijd voor de beste prijs. Wij reizen regelmatig naar Laos om onze kennis up-to-date te houden en zijn continu voor jou op zoek naar de beste aanbiedingen. Daardoor kun je bij ons voor een zeer scherpe prijs van een heerlijke en comfortabele vakantie in Laos genieten.

Like deze pagina
Top 10 aanbiedingen
Aanbevolen door ons
Indonesië kenner
Reis van de maand
Rondreis Vietnam - va € 1895
Rondreis Vietnam

Ontdek het veelzijdige Vietnam met een rondreis van Djoser!

  • In de Vietnamese steden, Saigon en Hanoi, is de Franse invloed nog goed zichtbaar
  • Breng een bezoek aan het schilderachtige Hoi An en de oude keizerlijke stad Hué
Bekijk reis
Sponsors
Stay tuned

Wil jij elke maand naar Azië?

  • Schrijf je in voor de maandelijkse nieuwsbrief boordevol foto's, prijsvragen en insider tips.
  • Ook ontvang je speciale deals van onze partners!

Aanmelden nieuwsbrief

Thailand kenner