Like ons op Facebook

Hotels Laos

333TRAVEL

333TRAVEL is de individuele verre reizen specialist. Alle individuele rondreizen en overige reizen naar Laos zijn inclusief de entreegelden van de beschreven excursies. Dagelijks vertrek mogelijk en uw reis is altijd te verlengen. Wilt u maatwerk? Bij ons is heel veel mogelijk, bijvoorbeeld combinatie van 333Pure en 333Trendy of een reis geheel op maat conform uw wensen.

Booking.com

Slaap tijdens je rondreis door Laos in een hotel in Luang Prabang of Vientiane of breng een paar nachten door in een lodge of guest house in een van de traditionele dorpjes. Booking.com maakt het vinden van een geschikte accommodatie gemakkelijk met haar online boekingssysteem. Bij Booking.com reserveer je hotelkamers direct online met je credit card.

Expedia

Ben je op zoek naar een vakantieverblijf in Laos? Expedia.nl zet honderden hotels in het Aziatische eiland voor je op een rij. Je kunt selecteren op faciliteiten, prijs en beoordeling zodat je snel een hotel vindt dat aan je wensen voldoet. Een reservering leg je eenvoudig vast via het online reserveringssysteem van Expedia.

Hostelworld

Leuke en betaalbare hostels in Laos vind je bij Hostelworld.com. De website biedt tientallen accommodaties aan in vrijwel alle steden die je aandoet op je rondreis door Laos. Bij Hostelworld boek je onder andere je hostels in Vientiane en Luang Prabang. Voorafgaand aan je reis betaal je met je credit card de reserveringskosten. Het resterende bedrag dien je pas ter plekke te betalen.

Like deze pagina
Top 10 aanbiedingen
Aanbevolen door ons
Azie.nl kenner
Reis van de maand
Rondreis India & Nepal - va € 1645
Rondreis India & Nepal

De hoogtepunten van Noord-India worden op deze intrigerende reis gecombineerd met de meest interessante plaatsen van Nepal

  • Een bezoek aan de Taj Mahal mag natuurlijk niet ontbreken tijdens uw reis!
  • Neem een bezoek aan de fascinerende oude en heilige stad Varanasi
Bekijk reis
Sponsors
Stay tuned

Wil jij elke maand naar Azië?

  • Schrijf je in voor de maandelijkse nieuwsbrief boordevol foto's, prijsvragen en insider tips.
  • Ook ontvang je speciale deals van onze partners!

Aanmelden nieuwsbrief

Taiwan kenner