Accommodaties Laos

Accommodaties Laos

Wat voor soorten accommodaties zijn er?

In Laos is het niet nodig je slaapplek van tevoren te reserveren. Je kunt gemakkelijk op de bonnefooi een slaapplek zoeken. De meeste guesthouses hebben niet eens een website. Als je een website vind, ga er dan niet vanuit dat deze regelmatig wordt bijgehouden. Een reservering per e-mail is dan ook niet gegarandeerd.

Hotel

De meeste onderkomens in Laos zijn kleine hotels, waar de kamers schoon en eenvoudig zijn. Verwacht niet teveel faciliteiten, tenzij je in dure hotels in Vientiane overnacht. Onderhandel over de prijs van een kamer, in het laagseizoen krijg je vaak flinke kortingen.

ZELF NAAR Laos?

Bekijk alle 42 reizen naar Laos

Ecolodge

Je komt eco-lodges tegen in de buurt van veel nationale parken. Een bijkomend voordeel is dat je met een nachtje eco-lodge bijdraagt aan het behoudt van de natuurlijke omgeving. Een deel van de opbrengst van je overnachting gaat naar de bescherming van een nationaal park of een ander duurzaam project.

Camping

Ook kamperen is een uitermate geschikte manier om in Laos te overnachten. De meeste campings staan in nationale parken. Je bent dus verzekerd van een prachtig plekje voor je tent, in een natuurlijk omgeving.

Wat is een typische accommodatie in Laos?

Wil je je helemaal onderdompelen in de cultuur van Laos? Overnacht dan bij de bevolking thuis. Veel families in Laos runnen een guesthouse voor wat extra verdiensten. Een bijkomend voordeel is dat deze accommodatie erg goedkoop is. Het kost je vaak niet meer dan een paar euro per nacht. Deze hostels en guesthouses liggen verspreid door het land.

Reizen Laos

Specialisten Laos

Stay tuned

Wil jij elke maand naar Azië?

  • Schrijf je in voor de maandelijkse nieuwsbrief boordevol foto's, prijsvragen en insider tips.
  • Ook ontvang je speciale deals van onze partners.
  • En profiteer je van de leukste kortingen op reisproducten.

Aanmelden nieuwsbrief

Israël kenner
Sponsors