Goedkoop bellen & Internet Laos

Goedkoop bellen & Internet Laos

Hoe kan ik goedkoop bellen in Laos?

Koop een simkaart in Laos als je goedkoop wilt bellen. Je bent dan een stuk goedkoper uit dan als je je Nederlandse simkaart gebruikt. Die werkt in sommige delen van het land vaak niet eens. Via internet bel je gratis met Skype.

Wat is het netnummer van Laos?

Het landnetnummer van Laos is 00(+)865.

Waar koop ik een simkaart?

Een simkaart is in de grotere plaatsen eenvoudig te vinden. Allerlei verschillende winkeltjes verkopen prepaid telefoonkaarten, die je zonder papierwerk aanschaft. Mobiele telefonie groeit explosief in Laos, dus een simkaart is snel gevonden.

Waar kan ik internetten in Laos?

In Vientiane, Vang Vieng en Luang Prabang zijn er op veel plekken internetcafés. De verbinding is vaak traag, dus neem de tijd als je iets op het internet moet doen. In afgelegen gebieden en in kleine dorpjes is nauwelijks internet. Als je het weet te vinden is het zeer langzaam.

Een onbezorgde reis begint zo

Ga jij ook bijna op reis? Dan zijn je voorbereidingen vast al in volle gang: routes uitzoeken, hotelletjes spotten en bezienswaardigheden uitzoeken. Waar je ook naartoe gaat, je vakantie begint al met een hoop voorpret. En als je dan toch bezig bent met plannen, zoek dan ook gelijk je praktische zaken als visum, verzekeringen en tips over veiligheid uit. Hoe je dat doet? Met de reisadviezen op het gebied van veiligheid van het ministerie van Buitenlandse Zaken. Of op MyTravelPlanner, waar je alle praktische informatie vindt in een handige to-do-lijst. Zo hoef je tijdens je reis écht alleen nog maar te genieten!

Like deze pagina

Specialisten Laos

Stay tuned

Wil jij elke maand naar Azië?

  • Schrijf je in voor de maandelijkse nieuwsbrief boordevol foto's, prijsvragen en insider tips.
  • Ook ontvang je speciale deals van onze partners!

Aanmelden nieuwsbrief

Turkije kenner
Sponsors