Kajakken Laos

Kajakken Laos

door Getaway Travel

In Laos kun je op verschillende plekken peddelen in een kajak. Een mooie route vind je in de buurt van Luang Prabang in het noorden van het land. Je begint in het kleine plaatsje Ban En. Vanuit daar vaar je over de rivier de Nam Khan langs het schitterende karstgebergte over een aantal kleine stroomversnellingen.

Onderweg stop je bij Tad Sea waar een gigantische waterval naar beneden dondert. Daaronder bevindt zich een klein watertje waar je kunt zwemmen. Dan vervolg je de rivier langs kleine dorpjes en word je omgeven door een indrukwekkende natuur.

ZELF NAAR Laos?

Bekijk alle 33 reizen naar Laos

Kajakken in Vang Vieng

Vang Vieng is een andere hotspot om te kajakken. Hier heb je veel keus uit verschillende trips. Je kunt zelfs helemaal naar de hoofdstad Vang Vieng peddelen. De omgeving van de rivier is echt schitterend. Af en toe is er een stroomversnelling voor wat extra actie. Onderweg stop je voor een picknick en om even uit te blazen. Blijf je liever in de buurt van Vang Vieng, dan kun je één- of meerdaagse trips maken. Deze kun je combineren met raften en of een bezoek aan de indrukwekkende grotten in de buurt.

Let op: kajakken in Vang Vieng is zo populair dat er veel nieuwe tour operators bij zijn gekomen die hun prijzen zo laag mogelijk houden. De goedkoopste is hier lang niet altijd de beste want de gidsen zijn soms niet getraind of ervaren genoeg.

Reizen Laos

Specialisten Laos

Stay tuned

Wil jij elke maand naar Azië?

  • Schrijf je in voor de maandelijkse nieuwsbrief boordevol foto's, prijsvragen en insider tips.
  • Ook ontvang je speciale deals van onze partners.
  • En profiteer je van de leukste kortingen op reisproducten.

Aanmelden nieuwsbrief

Mongolië kenner
Sponsors