Goedkoop bellen & Internet India

Goedkoop bellen & Internet India

Hoe kan ik goedkoop bellen in India?

Informeer bij je aanbieder of je met je mobiele telefoon in India kunt bellen en hoeveel dat kost. Hetzelfde geldt voor het versturen en ontvangen van smsjes. Bij veel kiosken zijn ook openbare telefoons. Voor een paar roepie bel je daar binnen in India. Het kost enkele tientallen roepies om naar Europa te bellen.

Wat is netnummer van India?

Het netnummer van India is +91. Om vanuit India naar Nederland te bellen gebruik je + 31.

Waar koop ik een simkaart?

Goedkoper is bellen met een Indiase mobiele telefoon. Voor een paar honderd roepie koop je een simkaart die je in je eigen telefoon kunt stoppen, mits deze simlockvrij is. Bij iedere kiosk op straat koop je beltegoed. Let wel op welke provider je kiest. Deze is soms streekgebonden.

Waar kan ik internetten in India?

Overal in India zitten internetcafés. Je kunt hier voor een luttel bedrag je e-mails checken en versturen. In de grote steden zijn snellere verbindingen beschikbaar. Bijna overal is Skype geïnstalleerd en zijn microfoons en koptelefoons beschikbaar.

Een onbezorgde reis begint zo

Ga jij ook bijna op reis? Dan zijn je voorbereidingen vast al in volle gang: routes uitzoeken, hotelletjes spotten en bezienswaardigheden uitzoeken. Waar je ook naartoe gaat, je vakantie begint al met een hoop voorpret. En als je dan toch bezig bent met plannen, zoek dan ook gelijk je praktische zaken als visum, verzekeringen en tips over veiligheid uit. Hoe je dat doet? Met de reisadviezen op het gebied van veiligheid van het ministerie van Buitenlandse Zaken. Of op MyTravelPlanner, waar je alle praktische informatie vindt in een handige to-do-lijst. Zo hoef je tijdens je reis écht alleen nog maar te genieten!

Like deze pagina

Specialisten India

Stay tuned

Wil jij elke maand naar Azië?

  • Schrijf je in voor de maandelijkse nieuwsbrief boordevol foto's, prijsvragen en insider tips.
  • Ook ontvang je speciale deals van onze partners!

Aanmelden nieuwsbrief

Turkije kenner
Sponsors