Like ons op Facebook

Bouwstenen India

Riksja India

Slaap in een stijlvol Maharadja-paleis, in een kleihut op het platteland of in karakteristieke haveli's en forten: met de bouwstenen van Riksja India stel je je eigen individuele reis samen. We zijn zelf echt India-gek, hebben zelf kriskras door het land gereisd en helpen je graag met het puzzelen van jouw droomreis!

bekijk alle reizen van Riksja India Best geboekte reizen

333travel

De bouwstenen van 333travel zijn een ideale manier om uw reis door India in te vullen zoals u dat zelf wilt. U kunt verschillende reisonderdelen met elkaar combineren. De reisexperts van 333travel adviseren en helpen u graag bij het uitstippelen van uw reis. Benieuwd naar het aanbod aan bouwstenen in India? Kijk dan eens op onze website!

bekijk alle reizen van 333travel Best geboekte reizen

Evaneos

Wilt u zelf uw maatwerkreis naar India samenstellen, maar weet u nog niet goed waar u moet beginnen? Bekijk dan eens de voorbeeldreizen van Evaneos en laat u inspireren door de mooiste reizen naar India. Om het u nog gemakkelijker te maken, brengen we u graag in contact met een reisagent in India die u goed kan adviseren.

Better Places

Better Places biedt je de vrijheid om zelf je India reis samen te stellen, helemaal afgestemd op je persoonlijke wensen. Heb je inspiratie nodig, dan vind je op de website een aantal voorbeeldreizen. Je kiest zelf je route, je hotels en je activiteiten. Hou je van een actieve reis, maak dan een trektocht of een tocht per mountainbike. Ben je toe aan een ontspannen vakantie, kies dan voor een verblijf in een bijzondere eco-lodge. Alles is mogelijk!

Like deze pagina
Top 10 aanbiedingen
Aanbevolen door ons
Filipijnen kenner
Reis van de maand
Eigenwijs Ceylon - va € 992
Eigenwijs Ceylon

Heb je geen uitgebreid budget, maar wil je toch de hoogtepunten van Sri Lanka zien?

  • Vanuit Negombo reis je naar historische koningssteden
  • Proef van de keuken in koel Kandy en boemel per trein door theeheuvels

 

Bekijk reis
Sponsors
Stay tuned

Wil jij elke maand naar Azië?

  • Schrijf je in voor de maandelijkse nieuwsbrief boordevol foto's, prijsvragen en insider tips.
  • Ook ontvang je speciale deals van onze partners!

Aanmelden nieuwsbrief

Filipijnen kenner