Like ons op Facebook

Hotels India

333travel

Van een luxe 5-sterren hotel aan het strand tot een middenklasse hotel midden in de drukste winkelstraat van Mumbai. 333travel biedt een divers en uitgebreid aanbod van accommodaties aan in India. Bij ons vindt u altijd wel een geschikt hotel voor uw rondreis door India. Blader door ons online aanbod en plan uw vakantie naar India!

Expedia

Wanneer je op zoek bent naar een hotel in Delhi, Mumbai, Chennai of daarbuiten ben je bij Expedia.nl aan het juiste adres. Op de website van Expedia staan duizenden hotels in India. Als reiziger kun je zelf het grote aanbod doorkijken en een hotel of resort in India online reserveren met je credit card.

Booking.com

In het gigantisch grote India vind je duizenden hotels. Via Booking.com speur je eenvoudig naar het hotel dat het beste bij jouw rondreis door India past. Dankzij het eenvoudige online boekingssysteem kun je met je credit card direct een hotelkamer reserveren. Het aanbod bestaat onder andere uit accommodaties in New Delhi, Bangalore en Mumbai.

Hostelworld

Zoek je een hostel in New Delhi, Goa, Mumbai of een van de andere tientallen steden in India speur dan eens door het grote aanbod van Hostelworld.com. Je kunt bij Hostelworld kiezen uit honderden accommodaties in India. Backpackers die eerder al door India reisden, delen hun ervaringen over hun verblijf waardoor je een goed beeld krijgt van alle hostels. Voor het boeken heb je een credit card nodig.

Like deze pagina
Top 10 aanbiedingen
Aanbevolen door ons
Azie.nl kenner
Reis van de maand
Eigenwijs Ceylon - va € 992
Eigenwijs Ceylon

Heb je geen uitgebreid budget, maar wil je toch de hoogtepunten van Sri Lanka zien?

  • Vanuit Negombo reis je naar historische koningssteden
  • Proef van de keuken in koel Kandy en boemel per trein door theeheuvels

 

Bekijk reis
Sponsors
Stay tuned

Wil jij elke maand naar Azië?

  • Schrijf je in voor de maandelijkse nieuwsbrief boordevol foto's, prijsvragen en insider tips.
  • Ook ontvang je speciale deals van onze partners!

Aanmelden nieuwsbrief

Azie.nl kenner