Like ons op Facebook

Hotels India

333TRAVEL

333TRAVEL is de individuele verre reizen specialist. Alle individuele rondreizen en overige reizen naar India zijn inclusief de entreegelden van de beschreven excursies. Dagelijks vertrek mogelijk en uw reis is altijd te verlengen. Wilt u maatwerk? Bij ons is heel veel mogelijk, bijvoorbeeld combinatie van 333Pure en 333Trendy of een reis geheel op maat conform uw wensen.

Booking.com

In het gigantisch grote India vind je duizenden hotels. Via Booking.com speur je eenvoudig naar het hotel dat het beste bij jouw rondreis door India past. Dankzij het eenvoudige online boekingssysteem kun je met je credit card direct een hotelkamer reserveren. Het aanbod bestaat onder andere uit accommodaties in New Delhi, Bangalore en Mumbai.

Expedia

Wanneer je op zoek bent naar een hotel in Delhi, Mumbai, Chennai of daarbuiten ben je bij Expedia.nl aan het juiste adres. Op de website van Expedia staan duizenden hotels in India. Als reiziger kun je zelf het grote aanbod doorkijken en een hotel of resort in India online reserveren met je credit card.

Hostelworld

Zoek je een hostel in New Delhi, Goa, Mumbai of een van de andere tientallen steden in India speur dan eens door het grote aanbod van Hostelworld.com. Je kunt bij Hostelworld kiezen uit honderden accommodaties in India. Backpackers die eerder al door India reisden, delen hun ervaringen over hun verblijf waardoor je een goed beeld krijgt van alle hostels. Voor het boeken heb je een credit card nodig.

Like deze pagina
Top 10 aanbiedingen
Aanbevolen door ons
Myanmar kenner
Reis van de maand
Rondreis India & Nepal - va € 1645
Rondreis India & Nepal

De hoogtepunten van Noord-India worden op deze intrigerende reis gecombineerd met de meest interessante plaatsen van Nepal

  • Een bezoek aan de Taj Mahal mag natuurlijk niet ontbreken tijdens uw reis!
  • Neem een bezoek aan de fascinerende oude en heilige stad Varanasi
Bekijk reis
Sponsors
Stay tuned

Wil jij elke maand naar Azië?

  • Schrijf je in voor de maandelijkse nieuwsbrief boordevol foto's, prijsvragen en insider tips.
  • Ook ontvang je speciale deals van onze partners!

Aanmelden nieuwsbrief

Vietnam kenner