Groepsreizen India

Djoser

Djoser verzorgt groepsreizen in India waar je in een kleine groep kennismaakt met dit fascinerende land. Wij regelen een volledig verzorgde rondreis en stellen een mooie route samen. Wil je daar zo nu en dan van afwijken en er zelf op uit trekken in India? Geen probleem! Onze groepsreizen kennen veel individuele vrijheid en je bent nooit verplicht om met de groep mee te gaan.

bekijk alle reizen van Djoser Best geboekte reizen

FOX, verre reizen van ANWB

Bij FOX ga je mee op reis naar het sprookjesachtige India. Onze groepsreizen worden altijd begeleid door een deskundige Nederlandssprekende reisleider om zoveel mogelijk uit uw reis te halen. Bezoek je veel liever Noord-India? Of verkent u toch liever het zuiden van India? Bij FOX is alles mogelijk!

bekijk alle reizen van FOX, verre reizen van ANWB Best geboekte reizen

NRV

De ervaren reisspecialisten van NRV hebben twee bijzondere groepsreizen naar India samengesteld. Ontdek het beste van Noord-India of trek samen met uw medereizigers door India en Nepal. Alle groepsreizen van NRV worden begeleid door een Nederlands sprekende reisleider die het land goed kent en u de mooiste bezienswaardigheden van India laat zien.

bekijk alle reizen van NRV Best geboekte reizen

Sawadee

Wil jij samen met een groep mede-avonturiers de hoogtepunten van India ontdekken? Reis dan naar India met een van de groepsreizen van Sawadee. Wij reizen in kleine groepen en bieden je tijdens de reis veel individuele vrijheid. Op de dagen dat we niet reizen, ben je vrij om zelf op pad te gaan en de bezienswaardigheden van India op te zoeken. 

bekijk alle reizen van Sawadee Best geboekte reizen

Ontvang de leukste India reisroutes

Ga jij op rondreis door India of wil je inspiratie opdoen? We helpen je op weg met het uitzoeken van de leukste bezienswaardigheden en activiteiten; ontvang nu de mooiste reisroutes door India.

Top 10 aanbiedingen
Aanbevolen door ons
China kenner
Reis van de maand
Wegdromen in Balinese luxe - va € 2171
Wegdromen in Balinese luxe

15-daagse individuele rondreis Bali

  • Slaap in de jungle, aan het strand, in een nationaal park en middenin de plantages
  • Geniet van de cultuur, natuur én de luxe die het eiland te bieden heeft
Bekijk reis
Sponsors
Stay tuned

Wil jij elke maand naar Azië?

  • Schrijf je in voor de maandelijkse nieuwsbrief boordevol foto's, prijsvragen en insider tips.
  • Ook ontvang je speciale deals van onze partners.
  • En profiteer je van de leukste kortingen op reisproducten.

Aanmelden nieuwsbrief

Filipijnen kenner