Like ons op Facebook

Groepsreizen India

Djoser

Djoser verzorgt groepsreizen in India waar je in een kleine groep kennismaakt met dit fascinerende land. Wij regelen een volledig verzorgde rondreis en stellen een mooie route samen. Wil je daar zo nu en dan van afwijken en er zelf op uit trekken in India? Geen probleem! Onze groepsreizen kennen veel individuele vrijheid en je bent nooit verplicht om met de groep mee te gaan.

bekijk alle reizen van Djoser Best geboekte reizen

FOX, verre reizen van ANWB

Bij FOX ga je mee op reis naar het sprookjesachtige India. Onze groepsreizen worden altijd begeleid door een deskundige Nederlandssprekende reisleider om zoveel mogelijk uit uw reis te halen. Bezoek je veel liever Noord-India? Of verkent u toch liever het zuiden van India? Bij FOX is alles mogelijk!

bekijk alle reizen van FOX, verre reizen van ANWB Best geboekte reizen

NRV

De ervaren reisspecialisten van NRV hebben twee bijzondere groepsreizen naar India samengesteld. Ontdek het beste van Noord-India of trek samen met uw medereizigers door India en Nepal. Alle groepsreizen van NRV worden begeleid door een Nederlands sprekende reisleider die het land goed kent en u de mooiste bezienswaardigheden van India laat zien.

Sawadee

Wil jij samen met een groep mede-avonturiers de hoogtepunten van India ontdekken? Reis dan naar India met een van de groepsreizen van Sawadee. Wij reizen in kleine groepen en bieden je tijdens de reis veel individuele vrijheid. Op de dagen dat we niet reizen, ben je vrij om zelf op pad te gaan en de bezienswaardigheden van India op te zoeken. 

bekijk alle reizen van Sawadee Best geboekte reizen

Like deze pagina
Top 10 aanbiedingen
Aanbevolen door ons
Azie.nl kenner
Reis van de maand
Eigenwijs Ceylon - va € 992
Eigenwijs Ceylon

Heb je geen uitgebreid budget, maar wil je toch de hoogtepunten van Sri Lanka zien?

  • Vanuit Negombo reis je naar historische koningssteden
  • Proef van de keuken in koel Kandy en boemel per trein door theeheuvels

 

Bekijk reis
Sponsors
Stay tuned

Wil jij elke maand naar Azië?

  • Schrijf je in voor de maandelijkse nieuwsbrief boordevol foto's, prijsvragen en insider tips.
  • Ook ontvang je speciale deals van onze partners!

Aanmelden nieuwsbrief

Azie.nl kenner