Like ons op Facebook

Groepsreizen India

Djoser

Djoser verzorgt groepsreizen in India waar je in een kleine groep kennismaakt met dit fascinerende land. Wij regelen een volledig verzorgde rondreis en stellen een mooie route samen. Wil je daar zo nu en dan van afwijken en er zelf op uit trekken in India? Geen probleem! Onze groepsreizen kennen veel individuele vrijheid en je bent nooit verplicht om met de groep mee te gaan.

bekijk alle reizen van Djoser Best geboekte reizen

FOX, verre reizen van ANWB

FOX is dé verre reizen specialist van Nederland met een ruim groepsreis aanbod naar India. FOX biedt naast groepsreizen naar India tevens individuele rondreizen, strandvakanties, familiereizen en singlereizen aan. Reizen met FOX staat voor comfortabel avontuur. U zoekt eenvoudig door alle beschikbare reizen en leest ervaringen van andere reizigers in de reisverslagen en het forum.

bekijk alle reizen van FOX, verre reizen van ANWB Best geboekte reizen

NRV

De ervaren reisspecialisten van NRV hebben twee bijzondere groepsreizen naar India samengesteld. Ontdek het beste van Noord-India of trek samen met uw medereizigers door India en Nepal. Alle groepsreizen van NRV worden begeleid door een Nederlands sprekende reisleider die het land goed kent en u de mooiste bezienswaardigheden van India laat zien.

Sawadee

Wil jij samen met een groep mede-avonturiers de hoogtepunten van India ontdekken? Reis dan naar India met een van de groepsreizen van Sawadee. Wij reizen in kleine groepen en bieden je tijdens de reis veel individuele vrijheid. Op de dagen dat we niet reizen, ben je vrij om zelf op pad te gaan en de bezienswaardigheden van India op te zoeken. 

bekijk alle reizen van Sawadee Best geboekte reizen

Like deze pagina
Top 10 aanbiedingen
Aanbevolen door ons
Azie.nl kenner
Reis van de maand
Beleef Thailand on a budget - va € 776
Beleef Thailand on a budget

Deze complete 15-daagse individuele Thailand-reis is geschikt voor elke portemonnee

  • Ga apen spotten in het oudste natuurpark van Thailand!
  • Reis vanuit Bangkok naar de River Kwai en bezoek de tempelstad Ayutthaya
Bekijk reis
Sponsors
Stay tuned

Wil jij elke maand naar Azië?

  • Schrijf je in voor de maandelijkse nieuwsbrief boordevol foto's, prijsvragen en insider tips.
  • Ook ontvang je speciale deals van onze partners!

Aanmelden nieuwsbrief

Azie.nl kenner