Like ons op Facebook

Familiereizen India

Djoser Family

Ben je op zoek naar een groepsreis naar India die geschikt is voor gezinnen? Dan ben je bij Djoser Family aan het juiste adres. Wij bieden gezinsreizen aan voor families met kinderen vanaf vier personen. India bezoek je samen met Nepal tijdens een onvergetelijke vakantie van 21 dagen.

333travel

Reis met het hele gezin naar India met 333travel. Kies voor een van de al uitgestippelde routes van 333travel of stel samen met een van onze India-experts een rondreis op maat samen. Wij bieden een breed en flexibel aanbod en deskundig advies.

bekijk alle reizen van 333travel Best geboekte reizen

Dimsum Reizen

De reisspecialisten van Dimsum Reizen zijn zelf regelmatig met hun kinderen in Azië geweest en weten daardoor in elk land de leukste plekken voor gezinnen te vinden. Tijdens een familiereis van Dimsum Reizen naar India verblijf je in kleinschalige familiehotels met waar het kan een zwembad. Je kunt je reis naar keuze uitbreiden met familie-dimsummetjes: optionele excursies die kleur geven aan je vakantie in India. 

Better Places

 Of je nu gaat om de Taj Mahal te zien, bergtrekkingen te maken of om door de backwaters van Kerala te varen: een rondreis India is een onvergetelijke ervaring. Wil je het meeste uit je reis halen? De lokale reisspecialist van Better in India, Shalome, helpt je persoonlijk om jouw ideale reisroute samen te stellen. 100% op maat!

bekijk alle reizen van Better Places Best geboekte reizen

Like deze pagina
Top 10 aanbiedingen
Aanbevolen door ons
Azie.nl kenner
Reis van de maand
Eigenwijs Ceylon - va € 992
Eigenwijs Ceylon

Heb je geen uitgebreid budget, maar wil je toch de hoogtepunten van Sri Lanka zien?

  • Vanuit Negombo reis je naar historische koningssteden
  • Proef van de keuken in koel Kandy en boemel per trein door theeheuvels

 

Bekijk reis
Sponsors
Stay tuned

Wil jij elke maand naar Azië?

  • Schrijf je in voor de maandelijkse nieuwsbrief boordevol foto's, prijsvragen en insider tips.
  • Ook ontvang je speciale deals van onze partners!

Aanmelden nieuwsbrief

Azie.nl kenner