Accommodaties India

Accommodaties India

Wat voor soorten accommodaties zijn er in India?

Je hoeft in India nooit lang te zoeken naar onderdak. Accommodatie vind je overal, en in alle soorten en maten. Campings zijn er nauwelijks.

Hotel

Je hebt al een kamer vanaf 1 euro per nacht. Je kamer is dan echter wel het best te vergelijken met een krappe kledingkast. Douche en toilet deel je met anderen op de gang. Maar de meeste goedkope hotels bieden kamers met privé badkamer en toilet aan. De wc kan een gat in de grond zijn, maar vaak is er dan wel een televisie op de hotelkamer.

ZELF NAAR India?

Bekijk alle 56 reizen naar India

Let op: een hotel in India is ook de naam voor een restaurant. De meeste hotels die je ziet zijn dus eetgelegenheden!

Hostel

Kijk of je er eentje kunt vinden met een rooftop: een dakterras in Indiase stijl. Heerlijk om in het zonnetje met een drankje uit te kijken over de stad. Ook ontmoet je hier andere reizigers. Gedeelde slaapzalen deel je vaak ook met dronken vrachtwagenchauffeurs of studenten. Voor een paar roepie extra heb je je eigen kamer.

Bed & Breakfast

Bed & Breakfasts zul je niet vinden in India. Guesthouses of homestays daarentegen wel. Je verblijft bij een Indiase familie en maakt zo van heel dichtbij het dagelijkse leven mee.

Wat is een typische Indiase accommodatie?

Een ashram is typisch Indiaas waar je ook kunt overnachten. Op deze spirituele plek woont een heilige sadhak en komen hindoes bij elkaar om te bidden of yoga te beoefenen. Slaapplekken kosten bijna niets en zijn inclusief eten uit de enorme gaarkeuken. Soms wordt er van de ashram leden verwacht dat je minimaal een week blijft om bijvoorbeeld ook bij te dragen aan vrijwilligerswerk dat ten goede komt aan de ashram.

Reizen India

Specialisten India

Stay tuned

Wil jij elke maand naar Azië?

  • Schrijf je in voor de maandelijkse nieuwsbrief boordevol foto's, prijsvragen en insider tips.
  • Ook ontvang je speciale deals van onze partners.
  • En profiteer je van de leukste kortingen op reisproducten.

Aanmelden nieuwsbrief

Zuid-Korea kenner
Sponsors