The Blue Mansion
Like ons op Facebook

The Blue Mansion

door Getaway Travel

Hou je camera paraat voor het huis van Cheong Fatt Tze, oftewel The Blue Mansion. Dit prachtige landhuis, gebouwd in 1880 in opdracht van de Chinese zakenman en politicus Cheong Fatt Tze, heeft een felle blauwe kleur die je niet kunt missen! In de mooie villa kun je ook een nachtje slapen. Het kost misschien wat, maar je overnacht wel in stijl. The Blue Mansion is gebouwd is Chinese stijl en volgens de principes van Feng Shui.

The Blue Mansion dankt zijn naam niet alleen aan de kleur aan de buitenkant. Het huis diende namelijk als decor in de gelijknamige film in 2009. Eerder werd er de Franse film Indochine opgenomen. Door The Blue Mansion kun je ook een tourtje maken. Je loopt door mooie tuinen en binnenplaatsen en ziet de officiële ontvangstruimten, schitterende slaapkamers en bibliotheken.

ZELF NAAR Georgetown (Maleisië)?

Bekijk alle 28 reizen naar Georgetown (Maleisië)

Vlakbij The Blue Mansion vind je het Pinang Peranakan Mansion, ook wel bekend als The Green Mansion. Dit huis is net zo mooi en, jawel, volledig groen.

The Blue Mansion zelf zien? Vraag onafhankelijk advies over je reis

De reisspecialisten van de Azië Desk geven jou onafhankelijk en persoonlijk advies over jouw droomreis naar Maleisië. Laat gepassioneerde experts voor je zoeken. Meer weten? Bekijk alle voordelen van de Azië Desk!

Like deze pagina

Reizen Georgetown (Maleisië)

Specialisten Maleisië

Reizen Georgetown (Maleisië)

Stay tuned

Wil jij elke maand naar Azië?

  • Schrijf je in voor de maandelijkse nieuwsbrief boordevol foto's, prijsvragen en insider tips.
  • Ook ontvang je speciale deals van onze partners.
  • En profiteer je van de leukste kortingen op reisproducten.

Aanmelden nieuwsbrief

Filipijnen kenner
Sponsors