Duiken bij Pulau Tioman

Duiken bij Pulau Tioman

door Getaway Travel

Het eiland Pulau Tioman is een paradijs op aarde. Het eiland trekt veel liefhebbers van de onderwaterwereld. Het is vrijwel intact gebleven en aangewezen als één van de beste spots om te duiken en snorkelen. Vervelen doe je geen moment in het heerlijke water. Je raakt hier gewoon niet uitgekeken. Natuurlijk geniet je hier ook van een tropische strandvakantie. Na het duiken en snorkelen kun je heerlijk luieren op één van de vele witte poederstranden.

Voor de stranden liggen koraalriffen met enorme waaierkoralen. Duiken en snorkelen ervaar je de fantastische onderwaterwereld. Aanraders zijn Pulau Cebeh en Pulau Jahat. Bij de laatste worden vaak karetschildpadden gezien...Staat garant voor een onvergetelijke ervaring!

ZELF NAAR Pulau Tioman?

Bekijk alle 3 reizen naar Pulau Tioman

Tip: het water is op z'n helderst van maart tot mei. De beste periode om te duiken aan de oostkust. Maar er kan tot oktober gedoken worden. Daarna zijn de duikcentra gesloten tot februari in verband met de moesson. In Salang zijn twee van de betere duikcentra en vind je de beste accommodaties. Er zijn mooie stranden en mangroven, een goed nachtleven en veel restaurants.

Reizen Pulau Tioman

Foto's & video's Duiken bij Pulau Tioman

Specialisten Maleisië

Stay tuned

Wil jij elke maand naar Azië?

  • Schrijf je in voor de maandelijkse nieuwsbrief boordevol foto's, prijsvragen en insider tips.
  • Ook ontvang je speciale deals van onze partners.
  • En profiteer je van de leukste kortingen op reisproducten.

Aanmelden nieuwsbrief

Japan kenner
Sponsors