Like ons op Facebook

Duurzame reizen China

Djoser

Djoser biedt een ruim aanbod van rondreizen door China aan. Bij al onze reizen houden we rekening met natuur en cultuur. We werken aan reizen die zorgen voor bijzondere ervaringen én betere plekken. Daarnaast kun je als Djoser-reiziger het verschil maken voor kinderen door middel van een donatie aan Unicef. Djoser verdubbelt alle donaties aan het einde van het jaar. 

bekijk alle reizen van Djoser Best geboekte reizen

Better Places

Better Places brengt je rechtstreeks in contact met Leena, onze reisspecialist in China. Zij kent China door en door en heeft veel ervaring met het organiseren van maatwerk reizen. Door te verblijven in kleinschalige familiehotels of bij de mensen thuis levert jouw reis een positieve bijdrage en heb jij een originele ervaring. Je komt op bijzondere plekjes en beschikt over de meest up-to-date kennis. En je organiseert je reis voordelig, zonder tussenschakels, direct ter plaatse.

bekijk alle reizen van Better Places Best geboekte reizen

Dimsum Reizen

Duurzaam reizen zit sterk verankerd in de werkwijze van Dimsum Reizen. Wij werken in China uitsluitend met lokale agenten die de regio en haar inwoners goed kennen en die lokale ondernemers het werk gunnen. Daarnaast verblijven we graag in kleinschalige accommodaties of bij mensen thuis en organiseren we meet-a-local activiteiten om meer begrip te creëren tussen reizigers en locals.

Like deze pagina
Top 10 aanbiedingen
Aanbevolen door ons
Thailand kenner
Reis van de maand
Go Vietnam - va € 1115
Go Vietnam

Deze reis biedt een combinatie van alle "klassieke" Vietnam hoogtepunten met een verblijf op een paradijselijk eiland.

  • Maak een boottocht door de mystieke Halong Bay
  • ​Fiets door rijstvelden en boerendorpjes vanuit Hoi An
Bekijk reis
Sponsors
Stay tuned

Wil jij elke maand naar Azië?

  • Schrijf je in voor de maandelijkse nieuwsbrief boordevol foto's, prijsvragen en insider tips.
  • Ook ontvang je speciale deals van onze partners!

Aanmelden nieuwsbrief

Vietnam kenner