Like ons op Facebook

Duurzame reizen China

Djoser

Djoser biedt een ruim aanbod van rondreizen door China aan. Bij al onze reizen houden we rekening met natuur en cultuur. We werken aan reizen die zorgen voor bijzondere ervaringen én betere plekken. Daarnaast kun je als Djoser-reiziger het verschil maken voor kinderen door middel van een donatie aan Unicef. Djoser verdubbelt alle donaties aan het einde van het jaar. 

bekijk alle reizen van Djoser Best geboekte reizen

SNP Natuurreizen

Op reis met SNP Natuurreizen ervaar je als geen ander de schoonheid van de natuur in China. Vanuit de 'groene' achtergrond is aandacht voor de kwetsbaarheid van onze aarde vanzelfsprekend. Bij de samenstelling van het reisprogramma proberen we de negatieve effecten tot een minimum te beperken en de positieve effecten juist te stimuleren, zonder dat dit ten koste gaat van het reisplezier.

Dimsum Reizen

Duurzaam reizen zit sterk verankerd in de werkwijze van Dimsum Reizen. Wij werken in China uitsluitend met lokale agenten die de regio en haar inwoners goed kennen en die lokale ondernemers het werk gunnen. Daarnaast verblijven we graag in kleinschalige accommodaties of bij mensen thuis en organiseren we meet-a-local activiteiten om meer begrip te creëren tussen reizigers en locals.

bekijk alle reizen van Dimsum Reizen Best geboekte reizen

Better Places

Better Places brengt je rechtstreeks in contact met Leena, onze reisspecialist in China. Zij kent China door en door en heeft veel ervaring met het organiseren van maatwerk reizen. Door te verblijven in kleinschalige familiehotels of bij de mensen thuis levert jouw reis een positieve bijdrage en heb jij een originele ervaring. Je komt op bijzondere plekjes en beschikt over de meest up-to-date kennis. En je organiseert je reis voordelig, zonder tussenschakels, direct ter plaatse.

bekijk alle reizen van Better Places Best geboekte reizen
Like deze pagina
Top 10 aanbiedingen
Aanbevolen door ons
Azie.nl kenner
Reis van de maand
Rondreis Japan - va € 3595
Rondreis Japan

22-daagse complete groepsrondreis

  • Je krijgt ruim de tijd in bijzondere steden zoals Tokyo en Kyoto
  • Comfortabel reizen per trein en Shinkansen
Bekijk reis
Sponsors
Stay tuned

Wil jij elke maand naar Azië?

  • Schrijf je in voor de maandelijkse nieuwsbrief boordevol foto's, prijsvragen en insider tips.
  • Ook ontvang je speciale deals van onze partners.
  • En profiteer je van de leukste kortingen op reisproducten.

Aanmelden nieuwsbrief

Indonesië kenner