Like ons op Facebook

Groepsreizen China

Djoser

Kies voor een groepsreis naar China van Djoser en ga samen met 16 tot 20 medereizigers en de enthousiaste reisbegeleiding op avontuur naar China. We stippelen een mooie route uit langs China’s bezienswaardigheden en regelen alle hotels en het vervoer. Daarnaast bieden we je de vrijheid om er zelf op uit te trekken, zodat je China echt kunt leren kennen.

bekijk alle reizen van Djoser Best geboekte reizen

FOX, verre reizen van ANWB

FOX heeft een divers aanbod aan groepsreizen in China. Reis met ons naar de Grote Muur, Shanghai, de night food market van Beijing en het Boeddhistische binnenland. Bezoek de website als je benieuwd bent welke groepsreizen in China FOX allemaal te bieden heeft. Ook kun je voor vertrek de groepssamenstelling zien!

bekijk alle reizen van FOX, verre reizen van ANWB Best geboekte reizen

NRV

Van Hong Kong en Beijing tot traditionele steden en tempels; China’s bezienswaardigheden zijn enorm veelzijdig. Een groepsreis naar China van NRV kent altijd een uitgebalanceerd programma met een goede combinatie tussen modern en traditioneel China. Onder begeleiding van een ervaren China-specialist maakt u samen met uw groepsgenoten kennis met China’s mooiste highlights. 

bekijk alle reizen van NRV Best geboekte reizen

Sawadee

Ga mee met een groepsreis van Sawadee en geniet samen met een groep enthousiaste medereizigers van alle bezienswaardigheden van China. Samen wandel je over de Chinese muur en bewonder je de fonkelende skyline van Shanghai. Ben je jonger dan 26 jaar, dan hebben we speciaal voor jou een jongerenreis samengesteld zodat je gezellig met leeftijdsgenoten op pad kunt.

bekijk alle reizen van Sawadee Best geboekte reizen

Ontvang de leukste China reisroutes

Ga jij op rondreis door China of wil je inspiratie opdoen? We helpen je op weg met het uitzoeken van de leukste bezienswaardigheden en activiteiten; ontvang nu de mooiste reisroutes door China.

Like deze pagina
Top 10 aanbiedingen
Aanbevolen door ons
Japan kenner
Reis van de maand
Best Deal Thailand - va € 1064
Best Deal Thailand

14-daagse individuele rondreis Thailand

  • Voel de charme van het gezellige Chiang Mai
  • Sluit de reis af met een strandvakantie in Hua Hin
Bekijk reis
Sponsors
Stay tuned

Wil jij elke maand naar Azië?

  • Schrijf je in voor de maandelijkse nieuwsbrief boordevol foto's, prijsvragen en insider tips.
  • Ook ontvang je speciale deals van onze partners.
  • En profiteer je van de leukste kortingen op reisproducten.

Aanmelden nieuwsbrief

Laos kenner