Like ons op Facebook

Bouwstenen China

China Online

Stel de reis samen die bij jouw wensen past, door verschillende bouwstenen te combineren. Met China online fiets je over een stadsmuur van de oude hoofdstad Xi’an of wandel je langs de rivier tussen de steile karstbergen. Je slaapt in karakteristieke accommodaties als sfeervolle ‘hutong’ hotels. Je excursies zijn inclusief; zo ben je gegarandeerd van een plekje. Voor advies kun je bij onze ervaren reisspecialisten terecht.

bekijk alle reizen van China Online Best geboekte reizen

333TRAVEL

Stel uw rondreis door China zelf samen met behulp van de bouwstenen van 333 Travel. U kunt verschillende meerdaagse reizen, excursies en dagtours met elkaar combineren en zo een vakantie samenstellen die volledig aan uw wensen voldoet. Bij 333 Travel kunt u kiezen uit meer dan 50 bouwstenen. Neem snel een kijkje op onze website.

bekijk alle reizen van 333TRAVEL Best geboekte reizen

Evaneos

Met de voorbeeldreizen van Evaneos stelt u heel eenvoudig zelf een afwisselende rondreis door China samen. Wij koppelen u aan een Chinese reisagent die u graag helpt bij het uitstippelen van een mooie route en die u precies kan vertellen waar u de mooiste bezienswaardigheden vindt en wat u écht niet mag missen.

Better Places

Better Places brengt je direct in contact met Leena, onze reisspecialist in China. Zij kent China door en door en kan je perfect adviseren bij het samenstellen van je rondreis. Om je te inspireren vind je op onze site een aantal voorbeeldreizen en originele bouwstenen. Deze bouwstenen kun je toevoegen aan de voorbeeldreizen. Je kunt er ook voor kiezen om je China reis helemaal zelf samen te stellen.

Like deze pagina
Top 10 aanbiedingen
Aanbevolen door ons
Japan kenner
Reis van de maand
Beleef Thailand on a budget - va € 776
Beleef Thailand on a budget

Deze complete 15-daagse individuele Thailand-reis is geschikt voor elke portemonnee

  • Ga apen spotten in het oudste natuurpark van Thailand!
  • Reis vanuit Bangkok naar de River Kwai en bezoek de tempelstad Ayutthaya
Bekijk reis
Sponsors
Stay tuned

Wil jij elke maand naar Azië?

  • Schrijf je in voor de maandelijkse nieuwsbrief boordevol foto's, prijsvragen en insider tips.
  • Ook ontvang je speciale deals van onze partners!

Aanmelden nieuwsbrief

Jordanië kenner