Like ons op Facebook

Bouwstenen China

Riksja China

Slaap in een hofjeshotel midden in de hutongwijk van Beijing of in een lodge met uitzicht op de rijstvelden; met Riksja China heb jij het voor het zeggen. Met bouwstenen stel je je individuele reis samen. Jij kiest wat je wilt beleven, wij regelen knusse slaapplekken, vervoer en activiteiten. Wandel over de Chinese muur, volg een Sichuan kookworkshop en tel wolkenkrabbers in Shanghai.

bekijk alle reizen van Riksja China Best geboekte reizen

333TRAVEL

Stel uw rondreis door China zelf samen met behulp van de bouwstenen van 333 Travel. U kunt verschillende meerdaagse reizen, excursies en dagtours met elkaar combineren en zo een vakantie samenstellen die volledig aan uw wensen voldoet. Bij 333 Travel kunt u kiezen uit meer dan 50 bouwstenen. Neem snel een kijkje op onze website.

bekijk alle reizen van 333TRAVEL Best geboekte reizen

Evaneos

Met de voorbeeldreizen van Evaneos stelt u heel eenvoudig zelf een afwisselende rondreis door China samen. Wij koppelen u aan een Chinese reisagent die u graag helpt bij het uitstippelen van een mooie route en die u precies kan vertellen waar u de mooiste bezienswaardigheden vindt en wat u écht niet mag missen.

Better Places

Better Places brengt je direct in contact met Leena, onze reisspecialist in China. Zij kent China door en door en kan je perfect adviseren bij het samenstellen van je rondreis. Om je te inspireren vind je op onze site een aantal voorbeeldreizen en originele bouwstenen. Deze bouwstenen kun je toevoegen aan de voorbeeldreizen. Je kunt er ook voor kiezen om je China reis helemaal zelf samen te stellen.

Like deze pagina
Top 10 aanbiedingen
Aanbevolen door ons
Mongolië kenner
Reis van de maand
Rondreis Vietnam - va € 1895
Rondreis Vietnam

Ontdek het veelzijdige Vietnam met een rondreis van Djoser!

  • In de Vietnamese steden, Saigon en Hanoi, is de Franse invloed nog goed zichtbaar
  • Breng een bezoek aan het schilderachtige Hoi An en de oude keizerlijke stad Hué
Bekijk reis
Sponsors
Stay tuned

Wil jij elke maand naar Azië?

  • Schrijf je in voor de maandelijkse nieuwsbrief boordevol foto's, prijsvragen en insider tips.
  • Ook ontvang je speciale deals van onze partners!

Aanmelden nieuwsbrief

Mongolië kenner