Like ons op Facebook

Bouwstenen China

333travel

Stel uw rondreis door China zelf samen met behulp van de bouwstenen van 333travel. U kunt verschillende meerdaagse reizen, excursies en dagtours met elkaar combineren en zo een vakantie samenstellen die volledig aan uw wensen voldoet. Bij 333travel kunt u kiezen uit meer dan 50 bouwstenen. Neem snel een kijkje op onze website.

bekijk alle reizen van 333travel Best geboekte reizen

Evaneos

Met de voorbeeldreizen van Evaneos stelt u heel eenvoudig zelf een afwisselende rondreis door China samen. Wij koppelen u aan een Chinese reisagent die u graag helpt bij het uitstippelen van een mooie route en die u precies kan vertellen waar u de mooiste bezienswaardigheden vindt en wat u écht niet mag missen.

Better Places

Better Places brengt je direct in contact met Leena, onze reisspecialist in China. Zij kent China door en door en kan je perfect adviseren bij het samenstellen van je rondreis. Om je te inspireren vind je op onze site een aantal voorbeeldreizen en originele bouwstenen. Deze bouwstenen kun je toevoegen aan de voorbeeldreizen. Je kunt er ook voor kiezen om je China reis helemaal zelf samen te stellen.

Ontvang de leukste China reisroutes

Ga jij op rondreis door China of wil je inspiratie opdoen? We helpen je op weg met het uitzoeken van de leukste bezienswaardigheden en activiteiten; ontvang nu de mooiste reisroutes door China.

Like deze pagina
Top 10 aanbiedingen
Aanbevolen door ons
Azie.nl kenner
Reis van de maand
Best Deal Thailand - va € 1064
Best Deal Thailand

14-daagse individuele rondreis Thailand

  • Voel de charme van het gezellige Chiang Mai
  • Sluit de reis af met een strandvakantie in Hua Hin
Bekijk reis
Sponsors
Stay tuned

Wil jij elke maand naar Azië?

  • Schrijf je in voor de maandelijkse nieuwsbrief boordevol foto's, prijsvragen en insider tips.
  • Ook ontvang je speciale deals van onze partners.
  • En profiteer je van de leukste kortingen op reisproducten.

Aanmelden nieuwsbrief

Azie.nl kenner