Like ons op Facebook

Familiereizen China

Djoser Family

Op reis met Djoser Family, speciaal voor gezinnen met kinderen vanaf 4 jaar, combineer je de voordelen van een groepsreis naar China met veel individuele vrijheid en extra aandacht voor de jonge reizigers. Bij sommige bestemmingen is een aantal vertrekdata speciaal voor ouders met oudere kinderen vanaf 10 jaar. Ga snel naar de site van Djoser Family voor de mogelijkheden.

333TRAVEL

Bezoek China’s vele bezienswaardigheden én maak kennis met de locals, plaatselijke tradities en het traditionele leven in het grootste land van Azië tijdens een familiereis door China. Onze kindvriendelijke rondreizen door China zijn een geweldige manier voor uzelf en uw kinderen om kennis te maken met dit fascinerende land.

bekijk alle reizen van 333TRAVEL Best geboekte reizen

Better Places

Better Places brengt je direct in contact met Leena, onze reisspecialist in China. Zij kent China door en door en kan je perfect adviseren bij het samenstellen van je familiereis op maat. Met Better Places reis je op een actieve manier, al wandelend en fietsend ervaar je veel meer van een land dan vanuit een bus. Leena heeft ook veel ervaring in het samenstellen van reizen voor gezinnen met kinderen.

bekijk alle reizen van Better Places Best geboekte reizen

Lotus Tours

Met de kinderen naar China? Kijk eens op onze website! Wij zijn een kleine reisorganisatie met veel ervaring in het organiseren van individuele reizen naar dit prachtige land . Uit eigen ervaring weten wij de leukste plekjes en hotels voor een gezinsreis en een afsluiting aan het strand in bijvoorbeeld Thailand is ook mogelijk.

Dimsum Reizen

Dimsum Reizen organiseert bijzondere Familiereizen naar China rond diverse thema's. Zo'n centraal thema geeft verdieping aan de reis. U bezoekt dus niet alleen de bekende hoogtepunten. We zijn gespecialiseerd in Familiereizen rond diverse, traditioneel levende volkeren en stammen, festivals, cultureel erfgoed en met karakteristieke accommodaties.

PANGEA Travel

PANGEA Travel is úw privé reisbureau. Wij verzorgen uw ideale familiereis naar China. Aan de hand van uw persoonlijke wensen en ideeën stellen wij de familiereis geheel naar wens voor u samen. U bent dus niet afhankelijk van vaste vertrekdata of reisgidsen. Wilt u morgen al vertrekken of pas over een aantal maanden? Alles is mogelijk bij PANGEA Travel. Onze landenspecialisten voor China hebben veel kennis en reiservaring, zij staan u graag te woord op een moment wanneer het u schikt.

bekijk alle reizen van PANGEA Travel Best geboekte reizen

Like deze pagina
Top 10 aanbiedingen
Aanbevolen door ons
Indonesië kenner
Reis van de maand
Best of Sri Lanka - va € 1697
Best of Sri Lanka

Deze geweldige rondreis Sri Lanka maakt de naam 'Best of' in alle opzichten waar!

  • Bij de uitgestrekte theeplantages rondom Nuwara Eliya proeft u zeker nog de Engelse sfeer
  • Ervaar het beroemde safaripark Yala en eindig in de mooie badplaats Negombo
Bekijk reis
Sponsors
Stay tuned

Wil jij elke maand naar Azië?

  • Schrijf je in voor de maandelijkse nieuwsbrief boordevol foto's, prijsvragen en insider tips.
  • Ook ontvang je speciale deals van onze partners!

Aanmelden nieuwsbrief

Israël kenner