Like ons op Facebook

Familiereizen China

Djoser Family

Op reis met Djoser Family, speciaal voor gezinnen met kinderen vanaf 4 jaar, combineer je de voordelen van een groepsreis naar China met veel individuele vrijheid en extra aandacht voor de jonge reizigers. Bij sommige bestemmingen is een aantal vertrekdata speciaal voor ouders met oudere kinderen vanaf 10 jaar. Ga snel naar de site van Djoser Family voor de mogelijkheden.

333TRAVEL

333TRAVEL is de individuele verre reizen specialist. Alle individuele rondreizen en overige reizen naar China zijn inclusief de entreegelden van de beschreven excursies. Dagelijks vertrek mogelijk en uw reis is altijd te verlengen. Wilt u maatwerk? Bij ons is heel veel mogelijk, bijvoorbeeld combinatie van 333Pure en 333Trendy of een reis geheel op maat conform uw wensen.

bekijk alle reizen van 333TRAVEL Best geboekte reizen

Better Places

Better Places brengt je direct in contact met Leena, onze reisspecialist in China. Zij kent China door en door en kan je perfect adviseren bij het samenstellen van je familiereis op maat. Met Better Places reis je op een actieve manier, al wandelend en fietsend ervaar je veel meer van een land dan vanuit een bus. Leena heeft ook veel ervaring in het samenstellen van reizen voor gezinnen met kinderen.

bekijk alle reizen van Better Places Best geboekte reizen

PANGEA Travel

PANGEA Travel is úw privé reisbureau. Wij verzorgen uw ideale familiereis naar China. Aan de hand van uw persoonlijke wensen en ideeën stellen wij de familiereis geheel naar wens voor u samen. U bent dus niet afhankelijk van vaste vertrekdata of reisgidsen. Wilt u morgen al vertrekken of pas over een aantal maanden? Alles is mogelijk bij PANGEA Travel. Onze landenspecialisten voor China hebben veel kennis en reiservaring, zij staan u graag te woord op een moment wanneer het u schikt.

Dimsum Reizen

Dimsum Reizen organiseert bijzondere Familiereizen naar China rond diverse thema's. Zo'n centraal thema geeft verdieping aan de reis. U bezoekt dus niet alleen de bekende hoogtepunten. We zijn gespecialiseerd in Familiereizen rond diverse, traditioneel levende volkeren en stammen, festivals, cultureel erfgoed en met karakteristieke accommodaties.

Lotus Tours

Met de kinderen naar China? Kijk eens op onze website! Wij zijn een kleine reisorganisatie met veel ervaring in het organiseren van individuele reizen naar dit prachtige land . Uit eigen ervaring weten wij de leukste plekjes en hotels voor een gezinsreis en een afsluiting aan het strand in bijvoorbeeld Thailand is ook mogelijk.

Like deze pagina
Top 10 aanbiedingen
Aanbevolen door ons
India kenner
Reis van de maand
Beleef Thailand on a budget - va € 831
Beleef Thailand on a budget

Thailand niet mogelijk met een kleiner budget? Jawel! Deze complete 15-daagse Thailand-reis is geschikt voor elke portemonnee

  • Reis vanuit Bangkok naar Thailands oudste natuurpark vol apen
  • Slaap in onze eigen junglelodge, midden in Khao Sok National Park!
Bekijk reis
Sponsors
Stay tuned

Wil jij elke maand naar Azië?

  • Schrijf je in voor de maandelijkse nieuwsbrief boordevol foto's, prijsvragen en insider tips.
  • Ook ontvang je speciale deals van onze partners!

Aanmelden nieuwsbrief

India kenner