Like ons op Facebook

Familiereizen China

Djoser Family

Reis samen met andere avontuurlijke gezinnen van het noorden naar het zuiden van China tijdens een gezinsvakantie van Djoser Family. Onze reizen naar China zijn geschikt voor alle families met kinderen vanaf vier jaar. Je kunt kiezen voor een rondreis van 18 of 23 dagen waarbij China’s mooiste bezienswaardigheden voorbij komen.

bekijk alle reizen van Djoser Family Best geboekte reizen

333travel

Bezoek China’s vele bezienswaardigheden én maak kennis met de locals, plaatselijke tradities en het traditionele leven in het grootste land van Azië tijdens een familiereis door China. Onze kindvriendelijke rondreizen door China zijn een geweldige manier voor uzelf en uw kinderen om kennis te maken met dit fascinerende land.

bekijk alle reizen van 333travel Best geboekte reizen

Better Places

Better Places is gespecialiseerd in individuele rondreizen op maat. We brengen je rechtstreeks in contact met Leena, onze reisspecialist in China. Zij kent China erg goed en is ervaren in het organiseren van maatwerk reizen. Je reist op een actieve manier, al wandelend en fietsend ervaar je veel meer van China dan vanuit een bus.

bekijk alle reizen van Better Places Best geboekte reizen

Dimsum Reizen

Reis in je eigen tempo met je gezin door China met de familiereizen van Dimsum Reizen. Wij bieden 100% maatwerk aan. Aan de hand van onze voorbeeldreizen en bouwstenen kun je de rondreis door China samenstellen die het beste bij jou en je kinderen past. Speciaal voor gezinnen met tieners hebben we Actie met Pubers opgezet. Deze sportieve activiteiten dagen je tieners op een avontuurlijke manier uit. Zo gaan ze graag mee op reis naar Azië!

Lotus Tours

Met de kinderen naar China? Kijk eens op onze website! Wij zijn een kleine reisorganisatie met veel ervaring in het organiseren van individuele reizen naar dit prachtige land . Uit eigen ervaring weten wij de leukste plekjes en hotels voor een gezinsreis en een afsluiting aan het strand in bijvoorbeeld Thailand is ook mogelijk.

Like deze pagina
Top 10 aanbiedingen
Aanbevolen door ons
Azie.nl kenner
Reis van de maand
Best Deal Japan Sushi en Samoerai - va € 2582
Best Deal Japan Sushi en Samoerai

Het land van de rijzende zon spreekt tot de verbeelding

  • Het bruisende Tokyo kent veel verschillende leuke wijken
  • Verken het vulkanische Hakone per kabelbaan en wandelpaden
Bekijk reis
Sponsors
Stay tuned

Wil jij elke maand naar Azië?

  • Schrijf je in voor de maandelijkse nieuwsbrief boordevol foto's, prijsvragen en insider tips.
  • Ook ontvang je speciale deals van onze partners.
  • En profiteer je van de leukste kortingen op reisproducten.

Aanmelden nieuwsbrief

Azie.nl kenner