Like ons op Facebook

Familiereizen China

Djoser Family

Reis samen met andere avontuurlijke gezinnen van het noorden naar het zuiden van China tijdens een gezinsvakantie van Djoser Family. Onze reizen naar China zijn geschikt voor alle families met kinderen vanaf vier jaar. Je kunt kiezen voor een rondreis van 18 of 23 dagen waarbij China’s mooiste bezienswaardigheden voorbij komen.

bekijk alle reizen van Djoser Family Best geboekte reizen

333travel

Bezoek China’s vele bezienswaardigheden én maak kennis met de locals, plaatselijke tradities en het traditionele leven in het grootste land van Azië tijdens een familiereis door China. Onze kindvriendelijke rondreizen door China zijn een geweldige manier voor uzelf en uw kinderen om kennis te maken met dit fascinerende land.

bekijk alle reizen van 333travel Best geboekte reizen

PANGEA Travel

Privé reisbureau PANGEA Travel kent China door en door en stelt voor uw gezin graag een onvergetelijke familiereis samen. Wij bieden diverse gezinsreizen naar China aan die we volledig aan uw wensen kunnen aanpassen. Daarbij kunt u kiezen voor een hotel met een familiekamer en een zwembad.

bekijk alle reizen van PANGEA Travel Best geboekte reizen

Dimsum Reizen

Reis in je eigen tempo met je gezin door China met de familiereizen van Dimsum Reizen. Wij bieden 100% maatwerk aan. Aan de hand van onze voorbeeldreizen en bouwstenen kun je de rondreis door China samenstellen die het beste bij jou en je kinderen past. Speciaal voor gezinnen met tieners hebben we Actie met Pubers opgezet. Deze sportieve activiteiten dagen je tieners op een avontuurlijke manier uit. Zo gaan ze graag mee op reis naar Azië!

Better Places

Better Places is gespecialiseerd in individuele rondreizen op maat. We brengen je rechtstreeks in contact met Leena, onze reisspecialist in China. Zij kent China erg goed en is ervaren in het organiseren van maatwerk reizen. Je reist op een actieve manier, al wandelend en fietsend ervaar je veel meer van China dan vanuit een bus.

bekijk alle reizen van Better Places Best geboekte reizen
Like deze pagina
Top 10 aanbiedingen
Aanbevolen door ons
Azie.nl kenner
Reis van de maand
Rondreis Japan - va € 3595
Rondreis Japan

22-daagse complete groepsrondreis

  • Je krijgt ruim de tijd in bijzondere steden zoals Tokyo en Kyoto
  • Comfortabel reizen per trein en Shinkansen
Bekijk reis
Sponsors
Stay tuned

Wil jij elke maand naar Azië?

  • Schrijf je in voor de maandelijkse nieuwsbrief boordevol foto's, prijsvragen en insider tips.
  • Ook ontvang je speciale deals van onze partners.
  • En profiteer je van de leukste kortingen op reisproducten.

Aanmelden nieuwsbrief

Indonesië kenner