Like ons op Facebook

Familiereizen China

Djoser Family

Reis samen met andere avontuurlijke gezinnen van het noorden naar het zuiden van China tijdens een gezinsvakantie van Djoser Family. Onze reizen naar China zijn geschikt voor alle families met kinderen vanaf vier jaar. Je kunt kiezen voor een rondreis van 18 of 23 dagen waarbij China’s mooiste bezienswaardigheden voorbij komen.

333TRAVEL

Bezoek China’s vele bezienswaardigheden én maak kennis met de locals, plaatselijke tradities en het traditionele leven in het grootste land van Azië tijdens een familiereis door China. Onze kindvriendelijke rondreizen door China zijn een geweldige manier voor uzelf en uw kinderen om kennis te maken met dit fascinerende land.

bekijk alle reizen van 333TRAVEL Best geboekte reizen

Better Places

Better Places brengt je direct in contact met Leena, onze reisspecialist in China. Zij kent China door en door en kan je perfect adviseren bij het samenstellen van je familiereis op maat. Met Better Places reis je op een actieve manier, al wandelend en fietsend ervaar je veel meer van een land dan vanuit een bus. Leena heeft ook veel ervaring in het samenstellen van reizen voor gezinnen met kinderen.

bekijk alle reizen van Better Places Best geboekte reizen

PANGEA Travel

Privé reisbureau PANGEA Travel kent China door en door en stelt voor uw gezin graag een onvergetelijke familiereis samen. Wij bieden diverse gezinsreizen naar China aan die we volledig aan uw wensen kunnen aanpassen. Daarbij kunt u kiezen voor een hotel met een familiekamer en een zwembad.

bekijk alle reizen van PANGEA Travel Best geboekte reizen

Dimsum Reizen

Reis in je eigen tempo met je gezin door China met de familiereizen van Dimsum Reizen. Wij bieden 100% maatwerk aan. Aan de hand van onze voorbeeldreizen en bouwstenen kun je de rondreis door China samenstellen die het beste bij jou en je kinderen past. Speciaal voor gezinnen met tieners hebben we Actie met Pubers opgezet. Deze sportieve activiteiten dagen je tieners op een avontuurlijke manier uit. Zo gaan ze graag mee op reis naar Azië!

Lotus Tours

Met de kinderen naar China? Kijk eens op onze website! Wij zijn een kleine reisorganisatie met veel ervaring in het organiseren van individuele reizen naar dit prachtige land . Uit eigen ervaring weten wij de leukste plekjes en hotels voor een gezinsreis en een afsluiting aan het strand in bijvoorbeeld Thailand is ook mogelijk.

Like deze pagina
Top 10 aanbiedingen
Aanbevolen door ons
Mongolië kenner
Reis van de maand
Rondreis Vietnam - va € 1895
Rondreis Vietnam

Ontdek het veelzijdige Vietnam met een rondreis van Djoser!

  • In de Vietnamese steden, Saigon en Hanoi, is de Franse invloed nog goed zichtbaar
  • Breng een bezoek aan het schilderachtige Hoi An en de oude keizerlijke stad Hué
Bekijk reis
Sponsors
Stay tuned

Wil jij elke maand naar Azië?

  • Schrijf je in voor de maandelijkse nieuwsbrief boordevol foto's, prijsvragen en insider tips.
  • Ook ontvang je speciale deals van onze partners!

Aanmelden nieuwsbrief

Mongolië kenner