Like ons op Facebook

Vakantie China

Riksja China

Wereldsteden ontdekken, klauteren over de Chinese Muur en te paard reizen over immense grasvlaktes met yaks: laat die ultieme China-vakantie maar beginnen! Met de bouwstenen van Riksja China kies jij zelf wat je wilt zien en beleven. Wij hebben het land meerdere malen bezocht en delen graag onze insider-tips met je.

bekijk alle reizen van Riksja China Best geboekte reizen

Djoser

Djoser neemt je mee op vakantie naar China en laat je kennis maken met de vele bezienswaardigheden op het gebied van natuur en cultuur. Peking, Xian, Chengdu, Yangshuo en Hongkong; het staat allemaal op het programma. Dit allemaal op de andere manier van reizen van Djoser. Je gaat namelijk in groepsverband op vakantie naar China maar hebt veel individuele vrijheid.

bekijk alle reizen van Djoser Best geboekte reizen

333travel

Op vakantie naar China? Bekijk het uitgebreide aanbod aan vakanties naar China bij 333travel, de individuele verre reizen specialist! Uw vakantie naar China kunt u tevens combineren met Tibet of Mongolië. Een ervaren reisspecialist bekijkt uw persoonlijke wensen en stelt graag een privé vakantie naar China voor u samen.

bekijk alle reizen van 333travel Best geboekte reizen

FOX, verre reizen van ANWB

FOX combineert gemak en comfort in een vakantie naar China. Je reist individueel of in een groep en wordt begeleid door Nederlandssprekende reisbegeleiding. Op het programma staan staan moderne steden als Peking en Hong Kong maar ook de grote tegenstellingen die je in het binnenland tegen gaat komen. Met FOX is je vakantie naar China tot in de puntjes geregeld!

bekijk alle reizen van FOX, verre reizen van ANWB Best geboekte reizen

Kras

Bent u op zoek naar een vakantie naar China? Dan kan Kras u helpen! Dit Oost-Aziatische land zit vol met mysteries om ontdekt te worden. Wat dacht u van een excursie naar de verboden stad in Beijing. Wij bieden verschillende reizen naar China aan. Zo kunt u kiezen voor een complete China reis of voor een klassieke rondreis. Op de site vindt u nog veel meer China reizen.

bekijk alle reizen van Kras Best geboekte reizen

Reizen naar China

Met Reizen naar China, reis je met behulp van bouwstenen in je eigen tempo en volgens jouw ideale route door China! We bieden leuke hotelletjes aan op fijne locaties. En wat dacht je van onze bijzondere dimsummetjes: deze smaakvolle optionele excursies maken je reis echt compleet. Je kleedt je reis aan zoals jij dat wilt.

Reizen naar Tibet

Met Reizen naar Tibet, reis je met behulp van bouwstenen in je eigen tempo en volgens jouw ideale route door Tibet! We bieden leuke hotelletjes aan op fijne locaties. En wat dacht je van onze bijzondere dimsummetjes: deze smaakvolle optionele excursies maken je reis echt compleet. Je kleedt je reis aan zoals jij dat wilt.

Reizen naar Bhutan

Met Reizen naar Bhutan, reis je met behulp van bouwstenen in je eigen tempo en volgens jouw ideale route door Bhutan! We bieden leuke hotelletjes aan op fijne locaties. En wat dacht je van onze bijzondere dimsummetjes: deze smaakvolle optionele excursies maken je reis echt compleet. Je kleedt je reis aan zoals jij dat wilt.

Like deze pagina
Top 10 aanbiedingen
Aanbevolen door ons
Turkije kenner
Reis van de maand
A taste of Bali - va € 775
A taste of Bali

Het bijzondere aan Bali vinden wij de unieke binnenlanden

  • Slaap in smaakvolle cottages met uitzicht op de rijstvelden
  • Proef van het authentieke Bali op weg naar mystieke tempels en vulkanische stranden
Bekijk reis
Sponsors
Stay tuned

Wil jij elke maand naar Azië?

  • Schrijf je in voor de maandelijkse nieuwsbrief boordevol foto's, prijsvragen en insider tips.
  • Ook ontvang je speciale deals van onze partners!

Aanmelden nieuwsbrief

Singapore kenner