Like ons op Facebook

Vakantie China

China Online

Met de bouwstenen van China online stel je jouw eigen individuele rondreis samen. Ontdek wereldsteden, hike op een minder vaak bezocht deel van de Chinese Muur, vaar op een bamboevlot tussen karstbergen en reis te paard door rustige bergen. Je reist per (nacht)trein en vliegtuig en verblijft kleinschalig en sfeervol. Onze reisspecialisten luisteren en adviseren met plezier en passie voor China.

bekijk alle reizen van China Online Best geboekte reizen

Djoser

Djoser neemt je mee op vakantie naar China en laat je kennis maken met de vele bezienswaardigheden op het gebied van natuur en cultuur. Peking, Xian, Chengdu, Yangshuo en Hongkong; het staat allemaal op het programma. Dit allemaal op de andere manier van reizen van Djoser. Je gaat namelijk in groepsverband op vakantie naar China maar hebt veel individuele vrijheid.

bekijk alle reizen van Djoser Best geboekte reizen

333TRAVEL

Op vakantie naar China? Bekijk het uitgebreide aanbod aan vakanties naar China bij 333TRAVEL, de individuele verre reizen specialist! Uw vakantie naar China kunt u tevens combineren met Tibet of Mongolië. Een ervaren reisspecialist bekijkt uw persoonlijke wensen en stelt graag een prive vakantie naar China voor u samen.

bekijk alle reizen van 333TRAVEL Best geboekte reizen

FOX, verre reizen van ANWB

FOX combineert gemak en comfort in een vakantie naar China. Je reist individueel of in een groep en wordt begeleid door Nederlandssprekende reisbegeleiding. Op het programma staan staan moderne steden als Peking en Hong Kong maar ook de grote tegenstellingen die je in het binnenland tegen gaat komen. Met FOX is je vakantie naar China tot in de puntjes geregeld!

bekijk alle reizen van FOX, verre reizen van ANWB Best geboekte reizen

Smart China

Vul jouw China-vakantie in zoals jij dat wilt. Wij hebben betaalbare reisroutes geselecteerd, jij bepaalt hoe je deze beleeft. Kies de excursies die jij leuk vindt en maak jouw vakantie zo actief, cultureel of relaxed als je zelf wilt. Wordt het wandelen door de rijstvelden of relaxt peddelen tussen de Karstbergen? De keus is aan jou.

Like deze pagina
Top 10 aanbiedingen
Aanbevolen door ons
Azie.nl kenner
Reis van de maand
Beleef Thailand on a budget - va € 776
Beleef Thailand on a budget

Deze complete 15-daagse individuele Thailand-reis is geschikt voor elke portemonnee

  • Ga apen spotten in het oudste natuurpark van Thailand!
  • Reis vanuit Bangkok naar de River Kwai en bezoek de tempelstad Ayutthaya
Bekijk reis
Sponsors
Stay tuned

Wil jij elke maand naar Azië?

  • Schrijf je in voor de maandelijkse nieuwsbrief boordevol foto's, prijsvragen en insider tips.
  • Ook ontvang je speciale deals van onze partners!

Aanmelden nieuwsbrief

Mongolië kenner