Like ons op Facebook

Duurzame reizen Vietnam

Djoser

Djoser biedt de mogelijkheid om tijdens je rondreis door Vietnam duurzame ontwikkelingen te steunen en een bezoek te brengen aan plaatselijke projecten. We nemen een kijkje bij het fabriekje van de organisatie Nhip Cau die probeert de kloof tussen mensen met en zonder een handicap kleiner te maken.

bekijk alle reizen van Djoser Best geboekte reizen

SNP Natuurreizen

Vanuit haar liefde en passie voor de natuur, organiseert SNP Natuurreizen actieve rondreizen naar Vietnam die bovendien bijzonder duurzaam zijn. SNP streeft ernaar de mogelijke negatieve effecten van haar reizen zo veel mogelijk te beperken. Deze inspanningen werden onlangs beloond met een duurzaamheidscertificaat.

bekijk alle reizen van SNP Natuurreizen Best geboekte reizen

Dimsum Reizen

Geniet samen met een Vietnamese familie van een maaltijd uit de plaatselijke keuken en maak zo op een persoonlijke manier kennis met de lokale cultuur. Deze meet-a-local activiteiten van Dimsum Reizen maken je rondreis door Vietnam tot een bijzondere ervaring. Een positieve bijdrage leveren aan de sociale structuur van Vietnam is een van de speerpunten van duurzaam toerisme bij Dimsum Reizen. 

Footprint Travel

Vind jij het belangrijk dat jouw reis een positieve bijdrage levert in Vietnam? Wij ook! We kiezen bewust voor kleine, lokale (eco) hotels en activiteiten, zodat je als reiziger iets unieks ervaart. Ga bij Sapa van de gebaande paden en slaap in een Red Dao hilltribe dorp. Ga fietsen door de Mekong Delta. Zo laat je je bestemming beter achter. Footprint Travel compenseert 100% van de CO2 emissie van jouw Vietnam reis.

Better Places

Better Places brengt je rechtstreeks in contact met Son, onze reisspecialist in Vietnam. Hij kent Vietnam door en door en heeft veel ervaring met het organiseren van maatwerk reizen. Door te verblijven in kleinschalige familiehotels of bij de mensen thuis levert jouw reis een positieve bijdrage en heb jij een originele ervaring. Je komt op bijzondere plekjes en beschikt over de meest up-to-date kennis. En je organiseert je reis voordelig, zonder tussenschakels, direct ter plaatse.

bekijk alle reizen van Better Places Best geboekte reizen

Ontvang de leukste Vietnam reisroutes

Ga jij op rondreis door Vietnam of wil je inspiratie opdoen? We helpen je op weg met het uitzoeken van de leukste bezienswaardigheden en activiteiten; ontvang nu de mooiste reisroutes door Vietnam.

Like deze pagina
Top 10 aanbiedingen
Aanbevolen door ons
Maleisië kenner
Reis van de maand
Een reis met een glimlach – Thailand compleet - va € 1795
Een reis met een glimlach – Thailand compleet

21-daagse familiereis Thailand

  • Ga naar Elephant Hills in Khao Sok NP waar je verblijft in luxe tenten in de jungle
  • Op Koh Samui kom je in een paradijs en kun je bijkomen van alle mooie indrukken
Bekijk reis
Sponsors
Stay tuned

Wil jij elke maand naar Azië?

  • Schrijf je in voor de maandelijkse nieuwsbrief boordevol foto's, prijsvragen en insider tips.
  • Ook ontvang je speciale deals van onze partners.
  • En profiteer je van de leukste kortingen op reisproducten.

Aanmelden nieuwsbrief

Maleisië kenner